Piercinghuset Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg fik lavet en conch piercing hos Piercinghuset i Aalborg. Selve oplevelsen der var meget god. Da jeg nogle uger efterfølgende oplever, at min piercing er ved at blive 'spist' af mit øre, grundet... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kæmpe god oplevelse den dag jeg skulle pierces. Personalet i Aalborg er monster søde og meget professionelle. En uges tid efter, at jeg fik lavet min piercing, faldt smykket desværre ud - på trods a... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har været forbi Piercing Huset i Herning to gange, og jeg er blevet mødt af kompetente og venlige piercere begge gange, som tager sig god til at sikre at man føler sig tryg og tilfreds med resulta... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg var inde i piercinghuset i Aalborg med en veninde og blev piercet af Martina. Hun var mega dygtig og professionel - kæmpe anbefaling!

Información sobre la empresa

1. Tienda de piercings
  2. también en la categoría
  3. Joyería

Escrito por la empresa

Professionelt piercingstudio siden 2008, og kun piercere med en sundhedsfaglig uddannelse. Det sikre en god faglig baggrund og ballast som piercer. Alle vores piercere er sygeplejersker, læger, ambulancereddere, medicinstuderende eller sygeplejestuderende. Vi har studio i Odense, Aarhus, Herning, Vejle og Fredericia. Alle vores studier er rene og pæne og ligger på centrale beliggenheder. Vi lægger stor vægt på hygiejne i topklasse, og smykker af den ypperste kvalitet. Vi overholder alle retningslinjer på området, fx Seperat aflukket piercingrum, seperat aflukket sterilrum, sporetest på autoklave hver mdr. Alt udstyr gennemgår en omfattende rensningsproces mellem hver kunde, nåle bruges KUN 1 gang, vi anvender IKKE ørepistol, og alle overflader bliver desinficeret mellem hver kundebesøg Dette er blot nogle af de forholdsregler vi følger, for at sikre din oplevelse og dit helbred, som kunde hos os.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 83% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

72 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super kompetente piercere og super service/sted!!

Jeg fik forrige lørdag lavet en septum piercing (min første piercing) ved Helene, ved Piercinghuset Odense. Lige fra online bestilling til selve udførelse og efterbehandling, virkede alt SUPER professionelt. Helene var kompetent og god til at forklare processen, sådan ens værste nerver blev beroliget og udførelsen var næsten smertefri;) Da jeg var i tvivl om størrelsen på smykket, fik jeg at vide at jeg kunne få det skiftet gratis inden for de første 1-2 uger, det tilbud tog jeg imod, da en 8mm vidste sig at sidde en smule for stramt på min næse. Jeg kontaktede Jonas, ejeren og fik ret hurtigt aftalt en tid til at få det skiftet i Piercinghuset Fredericia, da jeg selv bor i Billund og det ville være noget lettere at tage dertil end til Odense, igen var det overhovedet ingen problemer, det kunne selvf. lade sig gøre. I går torsdag, dvs. 1,5 uge efter, fik jeg skiftet smykket, af Jonas og igen gik jeg derfra med en super professionel udførelse og en rigtig god snak;) Jeg er SÅ imponeret og vil til enhver tid anbefale stedet(stederne) til venner og familie, og kan sagtens se mig selv benytte deres service en anden god gang.

23 de octubre de 2015

FANTASTISK SERVICE

100% luksus at være i hænderne på nogle der er så dygtigt, snasksaglige og søde. Jeg var selv hunderæd, men det gik i det tempo jeg ønskede og jeg kom endda før ind. Lækker forretning, fantastiske arbejdere og ikke mindst er der pinligt rent! Just loving it, Jonas pircede min labert, ingen problemer overhovedet!

16 de septiembre de 2015
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk sted, kan kun anbefales!

Jeg var så nervøs i starten selvom jeg var der før hvor jeg fik en Labret i midten, denne gang skulle jeg have en Medusa, men da jeg så kom der ind forsvandt den nervøsitet rigtig hurtigt. Jonas er en rigtig dygtig og professionel piercer som forstår at få en til at slappe af, der er sådan en dejlig afslappet stemning. Hygiejnen og piercer grejet er i top, kan kun anbefale stedet. Kommer helt sikkert igen!

4 de agosto de 2015

SÅ dygtige!

Piercinghuset i Fredericia, er helt klart et sted jeg vil anbefale!
De er så serviceminded og har styr på det hele. Især en KÆMPE ros til Jonas. Virkelig god at handle med! Har KUN positive oplevelser med fra piercinghuset i Fredericia. Sidste sommer ville jeg købe nogle navlepiercinger hos dem. Jonas var så sød at ringe til mig og tilbyde mig, at komme forbi med dem til mig, hvor jeg nu befandt mig, da jeg ikke selv havde mulighed for at hente dem. Han ved simpelthen bare hvad det vil sige, at give kunden en positiv oplevelse! Bliver positivt overrasket hver gang ;)

17 de abril de 2015
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tryg oplevelse fra ende til anden

Lige fra da jeg ringede for at få yderligere information om en industrial piercing til betaling, havde jeg en rar oplevelse uden lige. Det var min allerførste piercing, og var derfor en kende nervøs. Men til mit held stod Jonas inde i butikken og udførte sit job til allerbedste grad; professionelt og med sikkerhed. Jeg gik derfra super tilfreds, glad, med et smil på læben og med pengene godt givet ud.

En ting er sikkert, jeg kommer igen!

27 de noviembre de 2014

Varmeste anbefaling

Jeg anbefaler helt sikkert stedet. Folk er imødekommende og man mødes med et stort smil. Jonas får de varme anbefalinger. Du skal helt sikkert pierces her.

8 de agosto de 2014

rart sted

Jeg kan varmt anbefale stedet, det er rent, rart og en super sød piercer. Hun både vejledte, forklarede og sørgede for en rar atmosfære.

23 de julio de 2014
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Den eneste piercer jeg vil anbefale

Hos Piercinghuset føler man sig virkelig tryg, man føler at man er i gode hænder og at man bliver piercet professionelt - der er ingen tvivl om at de er fantastisk dygtige til deres arbejde. Ikke alene formår de altid at gøre et fantastisk arbejde med piercingen, men de er også venlige og imødekommende, erfarne og giver plads til hvad man har brug for, hvis man fx bliver svimmel og gerne vil ligge lidt ned efter man har fået lavet sin piercing.

Jeg har fået tre piercinger hos Piercinghuset, og har ikke oplevet problemer med nogen af dem. Jeg vil fortsætte med at få alle mine piercinger lavet der, og det er også den eneste piercer jeg anbefaler.

30 de noviembre de 2013
Valorada con 5 estrellas sobre 5

En oplevelse der er værd at huske!

Jeg vil kun anbefale nemesis/piercinghuset fordi jeg syntes de er fantastiske og dygtige til deres arbejde!! Herlige mennesker at snakke med og den måde man imødekommer dem på, med deres gå på mod og hvis man lige skal have 2 sekunder til lige at slappe lidt mere af, inden man får en piercing lavet, er de gode til at vente på en.
Man kan altid henvende sig med spørgsmål inden og efter man har fået lavet en piercing.

Jeg har fået lavet en tungepiercing og en enkelt helix også skal jeg have lavet to andre helix piercinger.
Jeg glæder mig helt vildt, til at komme indtil dem og få lavet min næste piercing.
Super dygtige til deres arbejde!!! :) :)

25 de octubre de 2013

Meget professionelt.

Jeg syntes de laver deres ting rigtig professionelt, giver sig god tid, til at det bliver ordentligt. Venlige at snakke med og jeg går hjem med en god oplevelse.

19 de septiembre de 2013
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Din første piercing bør laves her!!

Stor ros til Jonas, der har lavet en næsepiercing på min datter på 12 år d 5 april 2013. Han henvendte sig hele tiden til hende og kontakten var i øjenhøjde og nærværende. Min datter har plejet indstiksstedet efter en udførlig retningslinje som Piercinghuset har placeret på deres hjemmeside. Hun har stadig ingen tegn på infektion og har haft en tryg oplevelse af sin første piercing.
Hjemmesiden er nem at finde rundt i for hende og det har helt sikkert været med til støtte hende i, hvordan hun skal passe sin piercing.
Så stor ros herfra til personalets håndtering og professionaliltet.

26 de abril de 2013

SUPER

Kun varmt anbefalede Piercinghuset Odense :)
Der er så mange ord at sætte på så korter det ned :)
Den super duper varme dejlige velkomst man får og deres service er bare i TOP :)
D 20/4-2013 var jeg inde og få lavet 2 dermal piercinger og det var den bedste Dejligste oplevelse så der kommer jeg helt sikkert igen
Så Piercinghuset i får 5 store stjerner herfra :)

hilsen
Belinda Christiansen
Den lykkelige ejer af 2 dermal piercinger

20 de abril de 2013
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ikke sidste gang jeg kommer der!

Nu har jeg været ude i piercinghuset nogle gange og blive piercet og det er helt sikkert ikke sidste gang jeg kommer der!

De er alle rigtig søde derude og det er et rart sted at være. De tager sig god tid til deres kunder og går meget op i at tingene er lavet ordenligt - hvis ikke perfekt!

Jeg synes det er nogle rigtig gode piercere der er derude, som virker meget professionelle og der har aldrig været noget med de piercinger jeg har fået lavet derude. Så thumbs up herfra! :-))

14 de abril de 2013

Perfekt!

Altid god behandling! Ingen problemer nogle af mine piercinger, selv de sværeste har der ikke været nogle problemer med! Vil helt klart anbefalde det til alle!

19 de marzo de 2013
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service og vejledning!!!

Jeg fik lavet 3 specielle piercinger. Ved øret. Det var hos Jonas, og han ved virkelig hvad han har med at gøre. Der blevet kigget på øret inden, om det overhovedet kunne lade sig gøre (grundet anatomi) Allerede der følte jeg mig tryg. Jeg fik dog en del betændelse, hvilket Jonas reagerede hurtigt på. Så skulle komme så hurtigt jeg kunne, og få skiftet til et større smykke. UDEN beregning. :) Ikke de kønneste, men det gjorde at jeg kunne beholde dem. En lille mdr efter, fik jeg 3 nye med posten, som jeg kunne komme i (dem jeg startede med) igen UDEN beregning.

Jeg kan uden tvivl anbefale dette sted, og særligt Jonas (da det jo er ham jeg er piercet hos ;) )

30 de diciembre de 2012

Super god ;O)

Mit første besøg hos jonas ;O) vild god behandling, og meget imødekommende personale :) jeg kan kun anbefale dette sted til andre, så ingen klager fra mig.
Ser frem til at få lavet fler af Jonas kun ROSER fra mig.

Mvh Glenn

21 de diciembre de 2012
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Stine er fantastisk til at pierce.

Jeg har fået lavet 5 piercinger af Stine i løbet af de sidste 5 måneder, og hver gang bliver jeg mødt med et smil. Hun tager god tid om at sætte piercingen perfekt med en engangspen, så den ikke er det mindste skæv eller uens med den matchende, som fx mit Angelbite. :-) Altså det ikke bare er en ind-ud service, men de går meget op i at de ser godt ud! Jeg har aldrig oplevet betændelse i mine piercinger, og jeg får altid mange gode råd med på vejen til pleje, og fremtidigt smykke. Helt klart noget jeg vil anbefale! :-)

16 de diciembre de 2012
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget professionelt samt hyggeligt sted!

Jeg bor i Horsens, og havde besluttet mig for at jeg skulle have to nye piercinger. Jeg har fulgt Piercinghuset på Facebook i noget tid efterhånden, og jeg tænkte "Jah, hvorfor ikke!", så jeg tog kontakt til Jonas, og fik en aftale på plads.
Han lavede to cheek-dermals på mig, og han er helt klart en piercer jeg ville anbefale. Hele processen var meget professionel, og samtidig enormt hyggelig.
Jeg skal helt klart ned til Jonas for mine fremtidige piercinger :)

16 de diciembre de 2012

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.