Jeg er nyligt tilflytter i et af pierres rækkehuse i Dalby, det er sådan nogle lækre huse godt nabolag der mangler ingenting prisen er lidt høj, men så får man os en bolig efter de behov mine drenge... Ver más
La empresa ha respondido
En stor tak til Pierre Ejendom Vi har nu boet på Mette Thomsens Vej i 3½ år, og vi er stadig utrolig glade for vores lejlighed, området og ikke mindst de dejlige naboer og genboer. 🏡❤️ De... Ver más
La empresa ha respondido
At flytte fra Brasilien til Kolding var et stort skridt, og at leje gennem Pierre Ejendomme gjorde hele overgangen utrolig nem. Kommunikationen var klar, ligetil og yderst professionel lige fra starte... Ver más
La empresa ha respondido
I’ve had a really positive experience as a new tenant moving to Denmark from Australia. The staff at Pierre Ejendomme have been responsive, helpful and supportive.
La empresa ha respondido
PIERRE EJENDOMME er Koldings største og fortrukne udlejningsselskab. Vi udlejer velindrettede boliger i alle størrelser og på alle prisniveauer. Alle vores boliger opvarmes via fjernvarme eller varmepumpe. Størstedelen af vores boliger er nyopførte rækkehuse og etageboliger med lav energiramme. Endvidere investerer vi massivt i energioptimering af hele vores boligportefølje med en målsætning på 100% grøn strøm og gerne efter bæredygtigheds princippet. Endvidere har vi installereret el-ladestandere (Clever) på størstedelen af vores boligkomplekser.
Bredgade 10, 6000, Kolding, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
The contact is very smooth and pleasant. I got my keys a week before the move in date and was not charged extra for that. Would definitely recommend!

Respuesta de PIERRE EJENDOMME A/S
Altid god service hos Pierre Ejendomme!
Altid hurtigt svar og hjælp, når det er nødvendigt 😊

Respuesta de PIERRE EJENDOMME A/S
Min roomie og jeg flyttede i slut november/start december ind en af Pierre Ejendommes lejligheder på Parkvej. Vi havde en rigtig god indflytning både ift. indflytningssyn og diverse spørgsmål. Vi kun har oplevet super service, hurtige svar og så er de bare løsningsorienterede ift. de ting vi havde spørgsmål til, eller som skulle fikses i lejligheden. Derudover har vi også fået en varm velkomst, idet der både var en indflytningsgave, julekalender leveret i december og en fin blomster hilsen.
Vi har primært haft kontakt med Alberte, Abdulla og Dennis, hvor vi virkelig har været tilfredse med den service de har udført for os - så hvis i læser dette, lyder der et særligt tak til jer herfra, og selvfølgelig også et generelt tak til hele teamet i Pierre Ejendomme.
De varmeste og største anbefalinger til Pierre Ejendomme! Vi føler os utrolig trygge ved at have dem som vores udlejer.

Respuesta de PIERRE EJENDOMME A/S
På vegne af min mor, der er lejer i Pierre Ejendommes første senior bofællesskab Holbergs Have i Kolding, sendes stor ros til Pierre Ejendomme og personalet.
Både tidlig morgen og sen aften er Abdulla ihærdigt i gang med at skovle og feje sne væk og salte, sådan vi ældre beboere kan føle os trygge, når vi bevæger os ud i vintervejret.
Stor ros og tak for de fine seniorvenlige boliger, vi bor i. Er der det mindste spørgsmål, kommer Abdulla meget hurtigt forbi og løser det for os.
TAK !

Respuesta de PIERRE EJENDOMME A/S
Vi har mødt meget positivitet, og venlighed, hjælpsomhed omkring vores nye hjem i Holbergshave. Vi glæder os til at få en hverdag efter flytning i det nye hjem. Vi sover fantastisk i det nye og fine soveværelse. Tak til alle omkring P L kontoret i Kolding.

Respuesta de PIERRE EJENDOMME A/S
God service, nemme at få kontakt med, og er der noget i vejen, er de hurtige til at ordne det.
De er gode til at få os lejere til at føle os værdsatte, med små gaver, som en lille fin julekalender, blomster og en fantastisk indflyttergave. Alt dette gør de som en unødvendig, men særdeles velkommen gestus.

Respuesta de PIERRE EJENDOMME A/S
Her møder du den ægte service hvad ente du har små eller store problemer får du svar og hjælp så hurtigt det er muligt.
Vi kan anbefale at leje lejlighed hos PIERRE EJENDOMME

Respuesta de PIERRE EJENDOMME A/S
Er lige flyttet ind i Stjerneparken og føler mig virkelig velkommen.
Ved indflytning stod der pose med bl.a. rødvin, lakrids, produkter fra Ecooking, diverse gavekort mm. I dag 14 dage efter stod der så den fineste blomsterdekoration ved min dør.
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 herfra

Respuesta de PIERRE EJENDOMME A/S
Fraflyttede min lejlighed ved Pierre Ejendomme i stjerneparken, har været kanon glad for at bo der.
Super fede lejligheder og styr på tingene 😍
Kan klart anbefales!

Respuesta de PIERRE EJENDOMME A/S
Helt fantastisk at bo i Pierre Ejendomme og skøn beboer miljø. Super service hele vejen igennem. Stor ros til Camilla og Alberte på kontoret for fantastisk service og tusind tak for den fine indflytter gave Pierre Ejendomme.
Kan klart anbefale Pierre Ejendomme til alle og ville med glæde give 6 STJERNER ******

Vi er flyttet ind på Max Jørgensenvej. Og alt er bare super godt 💪🏻💪🏻
🌟🌟🌟🌟🌟 herfra 😊

Respuesta de PIERRE EJENDOMME A/S
Vi har været meget tilfredse med de næsten tre år vi har boet hos Pierre.
Det gælder både det administrative- og på servicen. Der er altid hjælp at få, hvilket har været super dejligt!
Pierre-ejendomme er meget imødekommende, hjælpsomme, god service og dejlige omgivelser.
Super fin lejlighed, som vi har været mægtig glad.
Tusind tak for gode år i THE WHITE HOUSE!

Respuesta de PIERRE EJENDOMME A/S
Jeg har boet ved Pierre Ejendomme på Haderslevvej 25 i knap 3 år. Det har fungeret upåklageligt og altid god service fra deres side. Både indflytning og udfæytningssynet gik super nemt og der var ingenting at komme efter. En varm anbefaling her fra.

Respuesta de PIERRE EJENDOMME A/S
Altid løsnings orienteret, ingen kompromis med kvalitet. Vigtigst af alt, en aftale er en aftale.
Jeg har nu boet på Saxoparken i 2 år, og nyder stadig hvert et sekund her.
Kan kun anbefales!

Respuesta de PIERRE EJENDOMME A/S
Jeg har boet ved Pierre Ejendomme på Stjerneparken i lidt over et år. Rigtig gode boliger og dejlig service. Kan uden tvivl anbefales.

Respuesta de PIERRE EJENDOMME A/S
Jeg har været glad for at bo til leje på Parkvej 4 ved pierre-ejendomme i Kolding.
Servicen er altid i top og hvis der er brug for hjælp - er de der med det samme!
Kan varmt anbefales til andre lejere.

Respuesta de PIERRE EJENDOMME A/S
Vi har været meget tilfredse med de tre år vi har boet i vores lejlighed.
Både det administrative- og servicebaserede har været i orden og på højt niveau. Der er altid hjælp at få!
Pierre-ejendomme er meget imødekommende, hjælpsomme og fokuseret på at give lejere så en god service som muligt.
De er også gode til at give små gaver ved indflytning, påske, jul m.m. Ikke et krav, men en sød tanke 😃😃

Respuesta de PIERRE EJENDOMME A/S
Jeg har boet hos Pierre Ejendomme i Skolegade i Esbjerg i 5 år, og været rigtig glad for det.

Respuesta de PIERRE EJENDOMME A/S
Hele forløbet har været fortrinligt og både det administrative og det service-baserede, har været i vanvittigt højt niveau.
Klart anbefalelsesværdigt herfra og personligt den bedste proces omkring indflytning og service, som vi hidtil har oplevet fra en udlejer