PIERRE EJENDOMME A/S Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er nyligt tilflytter i et af pierres rækkehuse i Dalby, det er sådan nogle lækre huse godt nabolag der mangler ingenting prisen er lidt høj, men så får man os en bolig efter de behov mine drenge... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En stor tak til Pierre Ejendom Vi har nu boet på Mette Thomsens Vej i 3½ år, og vi er stadig utrolig glade for vores lejlighed, området og ikke mindst de dejlige naboer og genboer. 🏡❤️ De... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

At flytte fra Brasilien til Kolding var et stort skridt, og at leje gennem Pierre Ejendomme gjorde hele overgangen utrolig nem. Kommunikationen var klar, ligetil og yderst professionel lige fra starte... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I’ve had a really positive experience as a new tenant moving to Denmark from Australia. The staff at Pierre Ejendomme have been responsive, helpful and supportive.

Información sobre la empresa

1. Agencia de alquiler de apartamentos
  2. también en la categoría
  3. Administrador de la propiedad
  4. Agencia de alquiler de inmuebles
  5. Compañía de administración de propiedades

Escrito por la empresa

PIERRE EJENDOMME er Koldings største og fortrukne udlejningsselskab. Vi udlejer velindrettede boliger i alle størrelser og på alle prisniveauer. Alle vores boliger opvarmes via fjernvarme eller varmepumpe. Størstedelen af vores boliger er nyopførte rækkehuse og etageboliger med lav energiramme. Endvidere investerer vi massivt i energioptimering af hele vores boligportefølje med en målsætning på 100% grøn strøm og gerne efter bæredygtigheds princippet. Endvidere har vi installereret el-ladestandere (Clever) på størstedelen af vores boligkomplekser.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

15 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super flot lejlighed og super god service!!

Jeg er lige flyttet ind i en af Pierre Ejendommes lejligheder, en flot ældre og meget velholdt lejlighed, og har kun rosende ord om den og forløbet. Jeg havde brug for en lejlighed med ret kort varsel og det var muligt at se lejligheden meget hurtigt og endda få fremskyndet indflytningen. Servicen er også i top – hurtig, fleksibel og leveret med et smil :)

9 de noviembre de 2022

Hej Lasse

Mange tak for din anmeldelse omkring Pierre Ejendomme, som vi sætter rigtig stor pris på.
Vi glæder os til et godt og konstruktivt samarbejde fremover.

Lad os endelig vide såfremt vi kan være behjælpelig.

Max Jørgensensvej

Har boet 13 mdr. på Max Jørgensensvej i Kolding. Fremragende service, god dialog - intet at sætte en finger på.
/Nick

7 de noviembre de 2022

Hej Nick

Mange tak for din posiitive anmeldelse omkring Pierre Ejendomme, som vi sætter rigtig stor pris på.
Vi takker for det gode samarbejde indtil og ønsker dig god vind på din nye platform.

Førsteklasses oplevelse

En opgave med af finde en lejlighed/rækkehus til min mor, og som vi troede skulle være tæt på umulig, viste sig at være en nem og ukompliceret proces når man siger "PIERRE Ejendomme". Lige fra første telefonsamtale, fremvisning og efterfølgende dialog over email med kontoret. ALT foregår bare nemt bekvemt og uden problemer, og alle små opgaver og udfordringer bliver hurtig løst fra kontoret eller af deres vicevært. Kan på det varmeste anbefale PIERRE Ejendomme. De får en til at føle sig i trygge hænder, og er imponeret over den empati de viser ifm, med indflytningen. En lille goodiebag og blomster som byder en velkommen... Det er sgu topklasse.... !

1 de noviembre de 2022

Hej Jørn

Mange tak for din positive anmeldelse omkring Pierre Ejendomme.
Det glæder os meget at høre - vi håber at din mor er faldet godt til i Seest.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fik lige en skøn blomst i dag fra…

Fik lige en skøn blomst i dag fra Pierre ejendom ,det varmede nit hjerte meget , + alt det andet ma n har fået vin, håndcrem opvaskemiddel og 2 billetter til en KIF kamp + en tur i slotsøbadet , og et kort til at nyde en dejlig øl i Al Passagen , vil nyde alt dette dejlig forkælelse ...
Tusind tak Pierre Legarth

5 de noviembre de 2022

Hej Solveig

Mange tak for din positive anmeldelse omkring Pierre Ejendomme.
Det glæder os meget at høre.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

The best company ever❤️ As we are…

The best company ever❤️ As we are renting appartment for long period in Denmark first time they helped us to organize everything very fast. All staff of Pierre Ejendome is very kind and helpful. Thank you so much for your support💙💛

31 de octubre de 2022

Dear Tetiana

Thank you very much for your review about Pierre Ejendomme, which we really appreciate.
Hope you enjoy your new home.

Best regards

Pierre Ejendomme

Har lige fået en fremvisning på en lejlighed på Haderslevvej 25, super fede lejligheder og fantastisk god service og høflige medarbejdere :-)

3 de noviembre de 2022

Hej Christoffer

Mange tak for din positive anmeldelse omkring Pierre Ejendomme.

Du er altid velkommen til, at række ud, hvis dit behov måtte opstå.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En rigtig god oplevelse hele vejen…

En rigtig god oplevelse hele vejen igennem. Kontor og vicevært der hjælper en når der er behov for det .
Kun gode oplevelser herfra

2 de noviembre de 2022

Hej Bjørn

Mange tak for din positive anmeldelse omkring Pierre Ejendomme, som vi sætter rigtig stor pris på.

Vi ønsker dig en dejlig dag.

Suppert Team

God oplevelse

Hej
Vi stod i en situation, hvor vi skulle genhuses i 11 mdr.
Det blev så ved Pierre udlejning :)
Utroligt professionelt personale, utrolig professionel behandling af det hele.
Tip top ( fed lækker lejlighed) midt i Kolding Centrum, og var der lige nogle små detaljer, som skulle laves, var de der bare lige med det samme, ingen ventetid.
Vi vil klart anbefale Pierre udlejning.

2 de enero de 2022

Hej Claus

Vi takker for det gode samarbejde indtil og ønsker jer god vind i jeres nye bolig.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har kun positive ting at sige om Pierre…

Har kun positive ting at sige om Pierre Ejendomme altid venlig og hjælpsom👍 Glæder mig til at flytte ind i Søholmparken 👍😀

28 de octubre de 2022

Hej Anne-Marie

Mange tak for din positive anmeldelse omkring Pierre Ejendomme.
Vi glæder os meget til at byde dig velkommen på Søholmparken til forår.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

"Det bliver et 5-tal her fra".

Selv i en bygning i tiptop stand er der ind imellem småting der skal fixes.
Da er det for os som lejere vigtigt at udbedring sker hurtigt og uden evindelige diskussioner.

Derfor bor vi til leje hos Pierre Ejendomme.

28 de octubre de 2022

Hej Carsten

Vi takker for det gode konstruktive samarbejde.

Har boet via Pierre ejendomme - SUPER OPLEVELSE

Har boet via Pierre ejendomme, på Jernbanegade 19B, der har ikke været noget at klage over, super god service fra start fra slut - 10 stjerner

24 de octubre de 2022

Hej Ricco

Tak for det gode samarbejde.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har nydt at bo ved Pierres ejendomme…

Har nydt at bo ved Pierres ejendomme ved parkvej. Altid fantastisk og hurtig service at hente☺️ Kan helt klart anbefaledes hvis man vil have noget “trygt” at bo i👍

17 de octubre de 2022

Hej Jens

Vi ønsker dig alt det bedste.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig hurtig service,fuld tilfredshed…

Rigtig hurtig service,fuld tilfredshed herfra, mange tak for det venlig hilsen Sarah.

14 de octubre de 2022

Hej Sarah

Det fåes ikke bedre. ✨

Du får jeg ikke bare din nye bolig eller erhvervsleje mål, du får også mega god service, kvaliteten iorden og en varm velkomst.
Der sættes virkelig pris på lejerne/kunderne. Jeg er vild med det. 😃👏🏼

1 de octubre de 2022

Top service

Top service, altid god kontakt, svarer altid på spørgsmål og henvendelser. Utrolig behagelig vicevært og hurtig service. Ved overtagelse af vores nye hjem er vi mødt af orden og god information.

22 de septiembre de 2022

Hej Bente

Tak for et godt samarbejde hidtil.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Må sige alt har fungeret lige fra…

Må sige alt har fungeret lige fra starten, hvor kontrakten blev signeret i løbet af få timer.
Indflytningen gik godt og Abdullah (viseværten) har været der hvergang der har været spørgsmål eller andet der skulle ordnes.
Jeg må sige jeg er yderst tilfreds med hele holdet ved Pierre ejendomme.
Tak for den venlige modtagelse

7 de octubre de 2022

Hej Claus

Vi ser frem til et godt samarbejde.

Bare perfekt

Jeg har nu åbnet min lille salon i en af jeres ejendomme og jeg er dybt taknemlig for resultatet og ikke mindst jeres kundeservice hele vejen her til.
Min facade er blevet så flot og hele butiks lokalet er for lækkert.

Og tak for din fine indflytnings gave pose. 😍🙌🏼

26 de septiembre de 2022

Hej Mette-Marika

Vi håber alt går godt i din nye klinik/salon.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har boet til leje hos Pierre…

Jeg har boet til leje hos Pierre ejendomme i bredgade super god service. Der er altid styr på tingene

30 de septiembre de 2022

Hej Mohammed

Vi takker for det gode samarbejde.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sponsorhjælp til Kolding Politimuseum.

Som repræsentant for Kolding Politimuseum vil jeg gerne udtrykke meget stor tilfreds med, at Pierres ejendomme vil støtte museet med en sponsering, der forhåbentlig kan blive til gavn for begge parter. Sponseringen vil komme til at hjælpe ved museets drift.
Helge

29 de septiembre de 2022

Hej Helge

Det glæder os at være behjælpelig.

Det hele spiller

Det hele spiller. Ikke en finger at sætte på noget.

23 de septiembre de 2022

Hej Christina

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.