Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Når kundeservice ikke får til å fikse problemet får jeg en mail om at saken er oversendt til teknisk avdeling , også blir det stille. Problemet blir ikke løst. Ene gangen var vi i utlandet i et av d... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Pingaway har relativt gode selgere, og tilsynelatende gode avtaler. Men, de oppererer med svært lang bindingstid, og dersom en i denne tiden får et bedre tilbud fra et annet selskap, har de et bruddge... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fri bruk i Tyrkia og i Canada, veldig enkel overgang med sim kort bytte. Fikk forklart alt fra selger på en ryddig og ordentlig måte, fra bindingstid til eks mva. Ser mange har klaget i omtaler... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Anbefales å holde seg langt unna dette selskapet. Bindingstid på 5 år! Å ingen måte å komme seg ut av det uten å betale store summer. Selger lurer deg trill rundt

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 73% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Strålende hjelp med installasjon av…

Strålende hjelp med installasjon av e-simkort på våre telefoner!

31 de octubre de 2025

Respuesta de Pingaway Norge

Hei Steff, takk for at du deler opplevelsen din. Det er fantastisk å høre at du er fornøyd. Det er bare å ta kontakt med oss når du har behov for hjelp. Vennlig hilsen, Charlotte, Pingaway

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fikk utrolig god hjelp av Ameli på å…

Fikk utrolig god hjelp av Ameli på å sette opp Internett på nettbrettet.

31 de octubre de 2025

Respuesta de Pingaway Norge

Hei Jan, takk for at du deler opplevelsen din. Det er fantastisk å høre at du er fornøyd. Det er bare å ta kontakt med oss når du har behov for hjelp. Vennlig hilsen, Charlotte, Pingaway

Rask og hjelpsom kundeservice

Rask, hyggelig og hjelpsom samtale. Kort ventetid og bra med uoppfordret hjelp til å sjekke innstillingen på mobilen så fungerer som det skal.

22 de octubre de 2025

Respuesta de Pingaway Norge

Hei Knut, takk for at du deler opplevelsen din. Det er fantastisk å høre at du er fornøyd. Det er bare å ta kontakt med oss når du har behov for hjelp. Vennlig hilsen, Charlotte, Pingaway

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Veldig god og rask brukerstøtte

Veldig god og rask brukerstøtte. Installering av nytt sim kort gikk knirkefritt.

20 de octubre de 2025

Respuesta de Pingaway Norge

Hei Maria, takk for at du deler opplevelsen din. Det er fantastisk å høre at du er fornøyd. Det er bare å ta kontakt med oss når du har behov for hjelp. Vennlig hilsen, Charlotte, Pingaway

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Veldig hyggelig og hjelpsom…

Veldig hyggelig og hjelpsom kundebehandler som hjalp meg i mål med min forespørsel.

16 de octubre de 2025

Respuesta de Pingaway Norge

Hei Tommy, takk for at du deler opplevelsen din. Det er fantastisk å høre at du er fornøyd. Det er bare å ta kontakt med oss når du har behov for hjelp. Vennlig hilsen, Charlotte, Pingaway

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg ble ringt opp av en som presenterte som selger fra Telenor.

Jeg ble ringt opp av en som presenterte seg som en selger fra Telenor. Jeg fikk han til å bekrefte gjentatte ganger at han ringte fra Telenor. Det viste seg å være løgn. Han ringte fra en konkurent som heter Pingaway. Jeg ringte Pingaway og fortalte dette til en dame som lovte å komme tilbake med et svar innen dagen var omme. Det viste seg også å være en løgn.

15 de octubre de 2025

Hei Thor,

Takk for at du deler opplevelsen din. Vi tar alle henvendelser og vurderinger på alvor. Vi vil gjerne se nærmere på dette og undersøke hva som har skjedd. Send en epost til support@pingaway.no med mobilnummeret som ringte deg. Håper vi hører fra deg.

Veldig bra.

Veldig bra👍 opplevde hjelpsom, kunskapsrik og inntresert.
Veldig tåmodig . Ga seg ikkje før han fann problemet.

16 de octubre de 2025

Respuesta de Pingaway Norge

Hei Laila, takk for at du deler opplevelsen din. Det er fantastisk å høre at du er fornøyd. Det er bare å ta kontakt med oss når du har behov for hjelp. Vennlig hilsen, Charlotte, Pingaway

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ringer og utgir seg for å være fra…

Ringer og utgir seg for å være fra teleselskapet du allerede er kunde i. Svindel.

15 de octubre de 2025

Hei Elise,

Styr unna!!!

Verste telefonsamtale jeg har hatt på lenge, jeg ble bannet til og skjelt ut da jeg takket nei til abonnement pga. at jeg hadde lest dårlig omtale om pingaway. Han ringte riktignok opp igjen og beklaget...

10 de octubre de 2025

Hei Anita,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kundebehandler Iben ga meg et…

Kundebehandler Iben ga meg et forklarende svar, allerede etter 12 timer, og svarte meg tilfredsstillende så vi fikk avsluttet saken ila en time.

8 de octubre de 2025

Respuesta de Pingaway Norge

Hei Liz, takk for at du deler opplevelsen din. Det er fantastisk å høre at du er fornøyd. Det er bare å ta kontakt med oss når du har behov for hjelp. Vennlig hilsen, Charlotte, Pingaway

Jeg kjøpte ubegrenset data

Jeg kjøpte ubegrenset data. Reiser mye til utlandet å ringer en del både til og fra, så fikk en veldig god Deal slik at jeg får med meg 50gb til mange land

5 de octubre de 2025

Respuesta de Pingaway Norge

Hei Truls, takk for at du deler opplevelsen din. Det er fantastisk å høre at du er fornøyd. Det er bare å ta kontakt med oss når du har behov for hjelp. Vennlig hilsen, Charlotte, Pingaway

Rask og god service

Rask og god service, og enkle forklaringer som var lett å følge.
Hilsen Inger

2 de octubre de 2025

Respuesta de Pingaway Norge

Hei Inger, takk for at du deler opplevelsen din. Det er fantastisk å høre at du er fornøyd. Det er bare å ta kontakt med oss når du har behov for hjelp. Vennlig hilsen, Charlotte, Pingaway

Blid hyggelig og veldig hjelpsom

Blid hyggelig og veldig hjelpsom

2 de octubre de 2025

Respuesta de Pingaway Norge

Hei Geir, takk for at du deler opplevelsen din. Det er fantastisk å høre at du er fornøyd. Det er bare å ta kontakt med oss når du har behov for hjelp. Vennlig hilsen, Charlotte, Pingaway

Helpful experience

Helpful experience

1 de octubre de 2025

Respuesta de Pingaway Norge

Hei Lubomir, takk for at du deler opplevelsen din. Det er fantastisk å høre at du er fornøyd. Det er bare å ta kontakt med oss når du har behov for hjelp. Vennlig hilsen, Charlotte, Pingaway

Bare lureri

Bare lureri, lurer med ekstra gebyrer på 200kr mnd og fakturer svimlende summer på 3 måneder. Anbefale å holde dere langt unna. De klarer ikke å levere det de lover. Wifi tale fungerte ikke lenger og svare var at de ikke skjønte hvorfor jeg ønsket å bruke wifi tale. Over 2 uker med tlf og mailer uten at de klarte å rette opp i dette.

1 de octubre de 2025

Hei Alf,

Takk for at du deler opplevelsen din, slik skal det selvfølgelig ikke være. Vi tar alle henvendelser og vurderinger på alvor. Vi vil gjerne se nærmere på dette og undersøke hva som har skjedd, kontakt oss på support@pingaway.no eller 22 38 98 00. Håper vi hører fra deg.

10 av 10

Det var veldig bra å ringe og fortelle kunden om bruk av network og innstillingene

30 de septiembre de 2025

Respuesta de Pingaway Norge

Hei Mohammad, takk for at du deler opplevelsen din. Det er fantastisk å høre at du er fornøyd. Det er bare å ta kontakt med oss når du har behov for hjelp. Vennlig hilsen, Charlotte, Pingaway

Veldig god service

Axel var veldig hyggelig og løsningsorientert

29 de septiembre de 2025

Respuesta de Pingaway Norge

Hei Yvonne, takk for at du deler opplevelsen din. Det er fantastisk å høre at du er fornøyd. Det er bare å ta kontakt med oss når du har behov for hjelp. Vennlig hilsen, Charlotte, Pingaway

Uredelig salgsteknikk

Forsøker å selge seg inn som en samarbeidspartner av Telenor. Er i realiteten en konkurrent i Telenors nett. Uredelig forsøk på innsalg

29 de septiembre de 2025

Hei,

Føler meg lurt

Føler meg lurt. Fekk eit tilbud som virke bra, men på faktiske fakturare så kom prisen høyere enn avtalt og med noke som heit ping ram som eg ikkje hadde noke kjennskap til.
Etter oppsjekk hos andre leverandører kunne eg få tilsvarende hos andre leverandører for mykje mindre sum.
Etter at det var gjort fekk eg eit svært bruddgebyr og faktura på resterende binding på fire år på ping ram som eg ikkje eingong visste hva var.
Under samtalen med selgeren var det aldri nevnt noke om binding og iallfall ikkje 48 måneder med det.

Tull heile greia.

24 de septiembre de 2025

Respuesta de Pingaway Norge

Hei Steffen, takk for tilbakemeldingen din. Vi tar alle henvendelser og vurderinger på alvor. Informasjon om oppsigelsestid og avtalevilkår skal være tydelig i tilbudet, samtalen, SMS-en og før avtalen. Det er leit å høre at du opplevde prosessen som uoversiktlig. Ta gjerne kontakt med oss, så kan vi gå gjennom den første fakturaen sammen på support@pingaway.no eller 22 38 98 00 så skal vi gjøre vårt aller beste for å hjelpe deg. Håper vi hører fra deg. Vennlig hilsen, Charlotte, Pingaway

Valorada con 5 estrellas sobre 5

veldig rask og effektiv kundeservice

veldig rask og effektiv kundeservice, bra utlandstilbud og 500 gb med ruter er ekstremt billig. ville annbefalt

26 de septiembre de 2025

Respuesta de Pingaway Norge

Hei Yassin, takk for at du deler opplevelsen din. Det er fantastisk å høre at du er fornøyd. Det er bare å ta kontakt med oss når du har behov for hjelp. Vennlig hilsen, Charlotte, Pingaway

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.