Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Når kundeservice ikke får til å fikse problemet får jeg en mail om at saken er oversendt til teknisk avdeling , også blir det stille. Problemet blir ikke løst. Ene gangen var vi i utlandet i et av d... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Pingaway har relativt gode selgere, og tilsynelatende gode avtaler. Men, de oppererer med svært lang bindingstid, og dersom en i denne tiden får et bedre tilbud fra et annet selskap, har de et bruddge... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fri bruk i Tyrkia og i Canada, veldig enkel overgang med sim kort bytte. Fikk forklart alt fra selger på en ryddig og ordentlig måte, fra bindingstid til eks mva. Ser mange har klaget i omtaler... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Anbefales å holde seg langt unna dette selskapet. Bindingstid på 5 år! Å ingen måte å komme seg ut av det uten å betale store summer. Selger lurer deg trill rundt

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 73% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Scam

Dette er en scam

22 de julio de 2025

Hei,

Takk for at du deler din opplevelse. Vi tar alle henvendelser og vurderinger på alvor. Ta gjerne kontakt om noe er uoppklart.

Charlotte, Pingaway

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kjeltringer og pakk. Legg på når de ringer!

Kjeltringer og pakk. Lurer folk til å signere mens man godsnakker i telefon. Frikjenner seg selv for en hver muntlig avtale som selgeren måtte inngå. Selgeren nevnte aldrig bruddgebyr eller bindingstid. Beregner til og med mva. på tjenesten som aldrig er solgt. Lover å se bort fra gebyret, men smeller kravet via Svea finans. Pakk! Skulle vært forbudt. ps. Det kunne være interessant å se nærmere på de få anmeldelser som gir 5*. Det lukter lang vei.

10 de julio de 2025

Hei,

Takk for tilbakemelding din. Det er leit at du har hatt en dårlig opplevelse. Slik skal det selvfølgelig ikke være. Ta gjerne kontakt med oss på support@pingaway.no eller 22 38 98 00. Vi ønsker at du skal være fornøyd med abonnementet. Håper vi hører fra deg.

Charlotte,
Pingaway Support

Valorada con 1 estrellas sobre 5

kjempescam som de har utsatt min…

kjempescam som de har utsatt min pensjonerte far for, fikk epost idag om at de skal ha over 35.000kr i bruddgebyr og for resterende måneder fordi min far kansellerte abonnementet. Skjulte gebyrer og uklare kontrakter... mister oppriktig all tro på menneskeheten av sånt som dette, skam dere. VIK UNNA

9 de julio de 2025

Hei,

Takk for at du deler din opplevelse. Vi tar alle henvendelser og vurderinger på alvor. Ta gjerne kontakt med oss på support@pingaway.no eller 22 38 98 00. Vi ønsker at du skal være fornøyd med abonnementet.

Charlotte,
Pingaway

Beste operatøren noensinne

Jeg fikk full Telenor dekning og og 80 land med på kjøpet for mindre enn det jeg pleiede å betale hos forrige operatør! kjempe fornøyd og anbefales på det sterkeste

7 de junio de 2025

Svindel! STAY AWAY!!

Først av alt, ikke tro på noen av anmeldelsene som har over en stjerne!

Dårlig kvalitet, samtaler som går rett til svarer. osv.

Det koster skjorta å komme seg ut av avtalen, da de skal ha betalt for all ram´en som du har bundet deg til.
Dette finner du ikke i kontrakten, men på en link i kontrakten som sender deg videre til en mye lengre kontrakt. Jeg har sendt forespørsel til forbrukertilsynet med spørsmål om lovligheten av dette.

For dere som allerede er kunde, la oss bare vente litt og ikke betal dere ut, for de er nok konkurs innenn kort tid.

5 de junio de 2025

Great service

Great service, I have switched from Talkmore to Pingaway and I will not look back, better price and better service!

5 de junio de 2025

Pingaway har dårlig service

Pingaway har dårlig service, kundeveiledning og generelt et selskap som en bør skygge unna.
Sender mail om at de skal svare i løpet av dagen. Svarer ikke. Jeg purret opp dagen etter. Da ringer de tilbake.

8 de mayo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bruddgebyr koster deg dyrt!

Enda en gang, styr langt unna Pingaway. Standard bruddgebyr hos andre selskaper er 3000kr. Pingaway krever i tillegg betaling for resten av avtaleperioden i tillegg, de vil altså ha i pose og sekk. Hva er da vitsen med bruddgebyr? Om du vil ut av avtalen blir det en meget dyr lærepenge, mitt råd er derfor; Hold deg langt unna Pingaway!

12 de mayo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Burde ikkje fått ei stjerne

Burde ikkje fått ei stjerne. Kanskje me som er blitt lurt burde gå til forbrukerrådet og tv2 for å advare andre. Selger lovde meg 1000 kr til å bruke på faktura. Dei såg eg aldri noke til. Fekk karasjokk når brudd regning kom. 7500 kr. Ikkje berre brudd på abbonement men og på tjenesten ping ramm.!! Sinnsjukt! Har send kundeservice ei fin melding om att eg skal advare så godt som mulig alle plasser om denne svindel bedriften!

9 de mayo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Selger presiserte at avtalen ikke hadde bindingstid.…

Selger presiserte at avtalen ikke hadde bindingstid. I god tro signerte jeg avtalen. Men straks telefonen var overført mottok jeg trusler om at det ville påløpe et gebyr på 3000 kr per abonnenet pluss en avgift per måned av gjenstående 24 måneders bindingstid hvis jeg sa opp avtalen. Muntlig avtale med selger ble også gjort ugyldig ensidig. Dette er svindel. Hold dere unna Pingaway.

8 de abril de 2025

Styr unna

Styr unna! Ikke mobilnett og knapt dekning! Gått ei uke nå, uten noen løsning på problemet .Får heller ikke avbrutt avtale uten å betale skyhøye gebyrer.

6 de mayo de 2025

Utrolig useriøst

Utrolig useriøst. Først ble det masse forsinkelser, og problemer med levering. Det var umulig å komme seg ut av avtalen, på tross av dette. Så kommer det uforutsette gebyrer, blant annet et innmari høyt fakturagebyr. Virker rett og slett helt vanvittig useriøst - styr unna!

30 de abril de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.