Når kundeservice ikke får til å fikse problemet får jeg en mail om at saken er oversendt til teknisk avdeling , også blir det stille. Problemet blir ikke løst. Ene gangen var vi i utlandet i et av d... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Pingaway har relativt gode selgere, og tilsynelatende gode avtaler. Men, de oppererer med svært lang bindingstid, og dersom en i denne tiden får et bedre tilbud fra et annet selskap, har de et bruddge... Ver más
Fri bruk i Tyrkia og i Canada, veldig enkel overgang med sim kort bytte. Fikk forklart alt fra selger på en ryddig og ordentlig måte, fra bindingstid til eks mva. Ser mange har klaget i omtaler... Ver más
La empresa ha respondido
Anbefales å holde seg langt unna dette selskapet. Bindingstid på 5 år! Å ingen måte å komme seg ut av det uten å betale store summer. Selger lurer deg trill rundt
Ha contestado el 73% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Later som de ringer fra mobilselskapet jeg allerede er kunde i
Hei! Det er Eva. Vi har snakket sammen før. Kjenner du meg igjen på stemmen, eller? Sånn startet telefonsamtalen, og jeg måtte si at jeg dessverre ikke husket henne. Eva hvem, lurte jeg på, mens jeg tenkte på hvor jeg kunne ha henne fra.
Så viser det seg at det er Pingaway som gir inntrykk av at vi er gamle kjente og senere i samtalen gir inntrykk av at de ringer fra mobilselskapet jeg allerede er kunde i, og bare skal gi meg en da bedre tilbud. For en skitten måte å få nye kunder på.
Et googlesøk senere ser jeg at advarslene mot dette selskapet er mange!
Styr unna!

Svindel og dårlig kundeservice
Svindel og dårlig kundeservice. Lurer folk med høy bindingstid og lave priser, deretter får man store regninger dem ikke kan redegjøre for. Mener folk skal ha bedriftsabonnement uten at de er det, lover samme pris. De har høye og flere bruddgebyr. Ikke takk ja til noe fra disse.

Respuesta de Pingaway Norge
LIGG LANGT UNNA DETTE SELSKAPET!!
LIGG LANGT UNNA DETTE SELSKAPET!!!
Holder IKKE AVTALER!
BiIndingstid som blir endret og skjulte gebyrer om du ønsker gå ut av kontrakt og bytte til anen leverandør! NEI LIGG UNNA uansett om du får et godt tilbud!

Svindel,svindel,svindel
Artig at dem skriver at mann skal ta kontakt med kundeservice, kundeservice bare trenerer saken å haler ut tiden. Ingen må noen gang gjøre avtale med disse svindlerene.

Et firma som lurer folk
Et firma som lurer folk! Nevner ingenting om 48 mnd bindingstid, lover fast pris på 499,- Fakturaer på nærmere 1000,- pr mnd og en masse punkter i faktura man ikke forstår!
Nå må jeg betale nesten 11 000,- for å komme ut av avtalen. Jeg har takk og lov en advokat som tar saken, men, STYR UNNA DETTE FIRMA!

Respuesta de Pingaway Norge
Veldig fornøyd med 500Gb til 479 :)

Direkte svindel.
Direkte svindel.
Byttet meg og min ansatt over til pingaway.
Vi kan nå ikke ha kontakt uten dekning som faller ut. Har heller ikke hatt bredbånd på flere uker. Sendt ufattelig med mailer for å prøve å fikse opp, har gitt dem frister dem ikke holder. Når jeg sa opp får jeg faktura på nesten 30000kr på sluttgebyr.
Styr unna, vil vurdere advokat videre i komunikasjon.

Respuesta de Pingaway Norge
Dette var noe useriøse greier
Dette var noe useriøse greier, må betale nesten 40 tusen for å komme ut av avtalen, dette viste ikke vi om. så råder andre firmaer og styre langt unna disse.

DO NOT use this company. Deadlocking your subrscriptiom
I recently switched over to this company after their sales called me several times to give me a better subscription offer. After some time I succumbed to their offer. The issue with Pingaway arised when they "forgot" they had to buy me out from the previous carrier for two numbers (x2 buyout) - which has been mentioned several times. I'll have to pay the payout from my previous Talkmore, which thenafter will be refunded from Pingaway.
Pingaway want to refund me half of the buyout scheme since allegedly I only mentioned one number, at the same time they offer me a NEW subscription with an increase to compensate for the double buyout - making it more expensive for me in total.
I suggested that they let me go back to my previous carrier, but now since the sim-card has been activated they want NOK 8000,- to let me go back. There is no solution to the problem other than they expect me to pay for a deal that is more expensive than what I had originally. Just a huge hoax!

Pågående selger
Selgeren viste liten eller ingen interesse for mine behov og snakket ustanselig uten å gi meg rom til å stille spørsmål eller forklare. Istedenfor å finne ut hva som passet meg, kastet han rundt seg med tilbud som 500 GB og 1000 Mbps nedlastning – noe jeg verken har behov for eller ønsket.
Jeg ba om å få informasjonen tilsendt på e-post slik at jeg kunne se på det i ro og mak dagen etter. Dette ble avvist – selgeren ønsket i stedet at jeg skulle trykke på en lenke han sendte mens vi snakket. Det opplevde jeg som svært uprofesjonelt og lite trygt, og jeg avsluttet derfor samtalen.
Etter at jeg la på, ble jeg oppringt hele åtte ganger, og da jeg blokkerte nummeret, begynte han å ringe fra andre numre, inkludert å ringe min kone. Dette opplevde vi begge som pågående og ubehagelig – nærmest panisk opptreden. Pr nå har jeg blitt kontaktet fra tre ulike numre, til tross for at jeg gjorde det klart at jeg ikke var interessert.
Dette er langt over streken for hva man kan forvente i en salgssituasjon, og jeg ber om at dere følger opp denne saken. Det er helt avgjørende at deres selgere lærer å respektere et "nei", og at de forholder seg profesjonelt og hensynsfullt i dialog med potensielle kunder.

BONDEFANGERI
Ble direkte lurt av en sleip selger til å bytte til dette. De bruker Telenor sitt nett og der jeg ferdes er det dårlig/ingen dekning av Telenor. Lot seg ikke gjøre å få benytte angrefrist så nå må jeg tegne nytt abonnement hos en annen aktør og dermed skifte mobilnummeret som jeg har hatt siden jeg fikk min første mobiltlf. TRAGISK ..

Sleip og uærlig selger
Sleip og uærlig selger som ringer og sier han skal følge opp en samtale fra flere mnd tilbake. MEN, jeg har aldri pratet med noen fra dette selskapet før. Det er lov å være selger, men ikke start samtalen med en løgn!

Respuesta de Pingaway Norge
Dette passet meg midt i blinken!
Dette passet meg midt i blinken! Billigere på pris, telenordekning og gratis roaming i nesten HELE verden.
Tipp, topp!

Fri bruk i Tyrkia og i Canada
Ser mange har klaget i omtaler under, men kan ikke si jeg kjenner meg igjen. Hadde problem med å ha internett på under samtaler, dette ble tatt hånd om med en veldig hyggelig dame på support i underkant av 3 minutter!
Telenor til en brøkdel av prisen med mer innhold!

Respuesta de Pingaway Norge
Pingaway er ikkje å anbefale
Pingaway er ikkje å anbefale. Berre lureri med tanke på kontraktinngåing, der ALT handlar om å få deg til å takke ja til tilbodet deira, løgn om eksisterande kontrakt og forutsetning for kontraktinngåing, fanteri om utkjøp av abbonement. Useriøst.

Pågående selgere
Pågående selgere, misvisende prisinformasjon hvor oppgitt pris var ekskl. MVA. Meget lang bindingstid på 4 år hvor det ble opplyst pr. tlf at dette er standard i bransjen, søk på Google avkrefter dette. Valgte å styre unna.

Burde ikke ha 1 stjerne engang
Burde ikke ha 1 stjerne engang. Men var ikke mulig å gi 0 stjerner. Telefonselger som etter 3 ganger nei takk fortsatt ikke skjønner at dette ikke har interesse. Og selger klarer ikke å registrere i systemet deres at jeg ikke ønsker oppfølging fra telefonselgere.

Byttet nylig fra Telenor til Pingaway
Byttet nylig fra Telenor til Pingaway. Opplever samme dekning og sentralbordet funker fint. Byttet i utgangspunktet for å få billigere roaming i utlandet, og dette fikk vi også.

Respuesta de Pingaway Norge
48 mnd (4 års!!) bindingstid, ikke opplyst tydelig.
Anbefales ikke! Jeg inngikk avtale (bedrifts-avtale, da jeg har ENK) med en hyggelig selger over tlf, fin mnd.pris og alt virket bra i starten. Men så startet styret og admin. Med alt fra en dårlig app, komplisert oppsett av mms, til doble trekk og tilbakebetaling i nettbank hver måne, til et plutselig inkassovarsel - uten forvarsel og uten purring (jeg har autotrekk, så alt er betalt). Og det fremkommer IKKE tydelig at de har 48 mnd binding av kontrakten (det står ikke). Hvis du vil ut av avtalen før det, kan det koste deg mye - snakket med en som hadde blitt bedt om over 15.000 kr for å komme ut av avtalen med Pingaway. Styr unna!!

Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice! Tålmodige og koselige folk :))

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.