Det må jeg sige. Eet er at man får en hurtig levering, men at der ikke blev taget noget gebyr for opskæring af pladerne, det er dælme hvad jeg kalder for ekstraordinært service 👌❤️ Pladerne passede 1... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg er særdeles tilfreds med både produktet, der var skåret til på præcise mål og levering. Jeg bestilte varen tirsdag aften på Plastshoppen’s website, fik bekræftelse onsdag morgen, og modtog leverin... Ver más
Fejl blev rettet lynhurtigt. Min bestilling var smuttet hos firmaet, men de fik den ekspederet med det samme, efter henvendelse. Akrylglas til billedramme er også af meget fin kvalitet
La empresa ha respondido
Super service, hurtig levering (inden for 2 dage). God kvalitet. Dem vil jeg helt sikkert bruge igen. Jeg kan klart anbefale Plastshoppen.dk.
La empresa ha respondido
Plastshoppen, en integreret del af Vink Plast, som er en nøgleaktør i verdens førende plastdistributionsnetværk, har som sin kerneopgave at støtte både individuelle forbrugere og små virksomheder i deres projekter. Vi har samlet et team af plasteksperter, der er dedikerede til at finde skræddersyede løsninger til netop dit projekt og altid tilbyde de nødvendige svar.
Kristrup engvej 9, 8960, Randers SØ, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Utrolig hurtig levering og et helt perfekt produkt (forsatsrude der holder kulde ude) 🔥
Bestilte en plade efter egne mål, Den blev leveret 2 dage efter, da den jo først skulle skæres til, hvilket må siges at være rimeligt. Den passede på mm, og prisen var ligeledes fornuftig. Talte også med en vidende, lyttende og venlig medarbejder i kundecentret.
God hjemmeside, hurtig levering og god indpakning, selv 0m jeg fik leveret store plader.
Varen var beskadiget ved åbning, og kun delvis i brugbar stand
Super hurtig og god service, alt var som det skulle være og det kom til tiden. :-)

Respuesta de Plastshoppen.dk
Jeg fik god vejledning i forhold til udvalget af materialet til mit projekt, kunne få det skåret på mål uden ekstra omkostninger, og pakken blev leveret om tirsdagen ved bestilling om søndagen, så hurtigt var det også!

Respuesta de Plastshoppen.dk
Bestilte forsatsruder på mål. Blev modtaget lynhurtigt og uden fejl. Jeg giver kun 4 stjerner, da jeg savner, at man kan bestille forsatsruder på mål, hvor kantlister er formonteret. Jeg fik desværre også bestilt en enkelt pose kantliste for lidt. Den koster kun 99 kr., men oveni skal jeg nu betale 299 kr. i gebyr og fragt.