Plastshoppen.dk Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det må jeg sige. Eet er at man får en hurtig levering, men at der ikke blev taget noget gebyr for opskæring af pladerne, det er dælme hvad jeg kalder for ekstraordinært service 👌❤️ Pladerne passede 1... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er særdeles tilfreds med både produktet, der var skåret til på præcise mål og levering. Jeg bestilte varen tirsdag aften på Plastshoppen’s website, fik bekræftelse onsdag morgen, og modtog leverin... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fejl blev rettet lynhurtigt. Min bestilling var smuttet hos firmaet, men de fik den ekspederet med det samme, efter henvendelse. Akrylglas til billedramme er også af meget fin kvalitet

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service, hurtig levering (inden for 2 dage). God kvalitet. Dem vil jeg helt sikkert bruge igen. Jeg kan klart anbefale Plastshoppen.dk.

Información sobre la empresa

1. Tienda de hágalo usted mismo
  2. también en la categoría
  3. Mercado de materiales para la construcción

Escrito por la empresa

Plastshoppen, en integreret del af Vink Plast, som er en nøgleaktør i verdens førende plastdistributionsnetværk, har som sin kerneopgave at støtte både individuelle forbrugere og små virksomheder i deres projekter. Vi har samlet et team af plasteksperter, der er dedikerede til at finde skræddersyede løsninger til netop dit projekt og altid tilbyde de nødvendige svar.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

25 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

nem at bestille og hurtig levering.

Nemt at finde rundt i matrialerne og se hvad man skulle bruge - bestille i str. - hurtig levering.

5 de diciembre de 2024

Hej Bruno

Mange tak for din anmeldelse og de rosende ord.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super nemt at bestille og hurtig…

Super nemt at bestille og hurtig levering.

21 de noviembre de 2024

Hej Brian

Mange tak for din anmeldelse og din ros af vores service - Det sætter vi stor pris på.

Professionelt,hurtig

Professionelt,hurtig, nemt , prismæssigt og kvalitet de bedste 😃

15 de noviembre de 2024

Hej Steen

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Din ros varmer, så den sender jeg videre til mine kollegaer i huset. Vi er glade for, at vi har levet op til dine forventninger.

Vi glæder os til at handle med dem igen på plastshoppen.dk i fremtiden :-)

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig service

Jeg har bestilt alt fra metal til glas til plast i løbet af de mange år jeg har arbejdet i branchen. Alle de steder jeg bestiller fra har en bestillings system det stopper og lyser rødt og ikke vil acceptere en ordre der overskrider producentens max værdier.

Ud over plastshoppen. Jeg bestilte en plade der var 37cm længere og 18 cm bredere end deres max værdier. Jeg fik længden i 3 dele og bredden har de bare levreret i følge deres max værdi selv om jeg har betalt for mere. De kan slet ikke se at jeg har betalt for 18 x 337 cm som jeg ikke har fået hverken helt eller delvis. Og de kan ikke se fejlen i at længden skulle kun være skåret i 2 dele i stedet for 3. Og de kan ikke se at deres latterlig system accepterer hvad som helst tal selvom det overskrider deres max værdi.
Jeg står med en total ubrugelig skrot til 3000kr

19 de noviembre de 2024
Opinión espontánea

Hej Saefaldin

Tak for din anmeldelse. Vi skal beklage, hvis du føler, at du har haft en dårlig købsoplevelse hos os.

Du handlede hos os d. 13 august, og kontakter os om denne sag i midten af november.

Vi er lydhøre overfor kritik, men vi mener, at der i denne sag er tale om misforståelser.

Det fremgår tydeligt inde på plastshoppen.dk, at tykkelser er i mm, det samme gælder ved oplyste plademål i beskrivelserne og specifikationerne.

Ved indtastning af skæremål fremgår det også tydeligt at længde og bredde er i mm. Mål som fremgår i kurven, checkout og diverse bekræftelser er også angivet som mm.

Du nævner ligeledes at vores system ikke "lyser rødt" og accepterer alle mål. Dette er ikke korrekt, hvis du angiver en ønsket opskæring over pladens mål, så vil der komme en fejl meddelelse. Du har umiddelbart taget fejl af cm og mm, da du har modtaget en opskæring på de indtastede mm mål.

Grunden til at vi arbejder med mm skyldes at det er standarden i branchen og at det giver mulighed for mere fleksible løsninger for kunderne.

Prisen skyldes, at du køber hele pladen, som du også får tilsendt sammen med din ønskede opskæring.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Perfekt produkt og nøjagtigt de bestilte mål

6 de noviembre de 2024

Hej Tom

Tak for din ordre på plastshoppen.dk samt din 5-stjernede anmeldelse - Det prissætter vi :-)

de kom hurtig

25 de septiembre de 2024

Hej Bjørn

Mange tak for din anmeldelse. Dejligt, at du var tilfreds med vores produktions- og leveringtid.

16 de septiembre de 2024

Hej Claus

Tak for din anmeldelse af os her på Trustpilot. Tak for tilliden og ordren :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nemt at bestille varen på nettet.

God samtale i telefonen. Hurtig levering.
Nemt at bestille på nettet.

5 de septiembre de 2024

Hej Kim

Mange tak for din anmeldelse - Dejligt at høre at hele forløbet har været nemt :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Billige priser for god kvalitet

Billige priser for god kvalitet. Meget hjælpsomme medarbejdere og fantastisk service. Tak :-)

25 de agosto de 2024

Hej Taner

Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse af os. Vi sætter stor pris på din ros af vores kollegaer - Det vil jeg give videre til dem :-)

God og hurtig service

Hurtig levering og kompetent venligt personale

14 de agosto de 2024

Hej Søren

Mange tak for din anmeldelse og ros til vores personale.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Plastshoppen / Vink Plast havde lige…

Plastshoppen / Vink Plast havde lige den type plast jeg havde brug for til en prototype. Kan anbefales...

5 de agosto de 2024

Hej Jesper

Mange tak for din anbefaling og de 5 stjerner.

Nem og hurtig levering

Nem og hurtig levering. Også nem at bestille på mål på hjemmesiden. Og pladen lever til fulde op til det man forventer.

12 de mayo de 2024

Hej Jesper

Mange tak for din anmeldelse. Tak for dine positive ord om hjemmesiden og slut produktet.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hvis bare prisen var lavere

Hvis bare prisen var lavere, Det er et super godt produkt og ja det er bare petitesser at man er lidt øv over prisen. de havde pakket det fint, det kom sådan rimligt hurtigt og materialerne er super god kvalitet. ja det koster vel det, det koster. Jeg er helt tilfreds med mit køb. Akrylplader koster jo bare lidt mere ind glas. står Du og skal bruge Akrylplader så tror jeg ikke du finder det billigere ind her hos Plastshoppen.dk.

12 de abril de 2024

Hej Kasper

Mange tak for dine pæne ord i din anmeldelse. Dejligt, at du oplevede, at det hele spillede med din ordre.

Jeg sender dine rosende ord videre :-)

alt ok............

alt ok............

8 de abril de 2024

Hej Wandy

Mange tak for din anmeldelse, dejligt at høre, at alt gik som forventet :-)

Hurtigt levering

Hurtigt levering

5 de marzo de 2024

Hej Jan

Mange tak for de 5 stjerner. Tak for handlen :-)

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.