Valorada con 5 estrellas sobre 5

De mevrouw aan de telefoon was vriendelijk, accuraat, luisterde goed naar de vraag, kon zich mijn telefoontje over het afhandelen van een schade goed voorstellen en heeft me perfect geadviseerd wat te... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijn contact en goed geholpen! Ik had zelf een foutje gemaakt in de aanvraag en dit meteen telefonisch doorgegeven. Hierop werd ik netjes terug gebeld en ze hadden het voor me aangepast, hartstikke fi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer fijne verzekering. Na het overlijden van mijn moeder, heeft de verzekering geregeld dat ik dezelfde dag nog terug kon naar Nederland. Wij kregen later ook nog een condoleance kaart. Heel fijn en... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wat een slechte maatschappij is dit. 19-2 schade gereden en nog steeds niet uitbetaald. Er is geen contact tenzij ik er zelf achteraan bel. Enig antwoord is dat het binnenkort opgepakt wordt. Wat... Ver más

Información sobre la empresa

1. Compañía de seguros

Escrito por la empresa

Promovendum biedt verzekeringen voor hoger opgeleiden. Met extra lage premies en uitgebreide dekkingen. Persoonlijk advies nodig? Wij helpen je graag!

3,7

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een snel en professioneel advies van de…

Een snel en professioneel advies van de medewerker!

7 de abril de 2026

Beste Bjorn,

Dat klinkt als een goed gesprek! Bedankt voor het delen van jouw ervaring.

Prettig klantencontact

Prettig klantencontact, goede en snelle service bij schade en betaalbare premie

4 de abril de 2026

Beste Olaf,

Dat klinkt als een mooie combinatie. Dank je wel voor je review!

Begripvolle medewerking

Heel fijn gesprek en begrip van promovendum, er werd aangegeven mijn vraag met spoed op te pakken

2 de abril de 2026

Beste Rene,

Wat fijn dat je zo’n prettig gesprek hebt gehad en dat er echt met je is meegedacht.Dat vinden we belangrijk.

Eerlijk en persoonlijk gesprek

Fijn persoonlijk gesprek waarin er voldoende ruimte was voor mijn eigen verhaal. Er is goed meegekeken wat het beste past voor onze situatie.

Beste Stijn,

Echt even de tijd nemen en samen kijken wat past, zo hoort het!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik kwam in een ongewone situatie…

Ik kwam in een ongewone situatie terecht. Aan de telefoon werd het meteen begrepen en een snelle en duidelijke oplossing gevonden.

Beste Frans,

Soms loopt het even anders dan verwacht. Gelukkig heeft onze collega je naar tevredenheid kunnen helpen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Al mijn vragen snel en volledig…

Al mijn vragen snel en volledig beantwoord, dat schiet lekker op. Kan ik weer met een goede dekking de weg op.

Beste Guido en Paulijn,

Leuk om te lezen, dat gaat inderdaad lekker zo. En nu weer met een gerust gevoel de weg op!

Behulpzaam en vriendelijk

De medewerker was zeer behulpzaam en wist mijn vraag snel te beantwoorden.

Beste Marchel,

Dat klinkt als een prettig gesprek!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wat een ongelofelijke slechte service!

Wat een ongelofelijke slechte service!! Er staat op de website dat alles binnen 3 min is geregeld. Geen enkele mail of bevestiging ontvangen.
Ik bel de klantenservice en ik krijg een hele onbeleefde bijdehante dame aan de telefoon. Ik leg het verhaal uit en sta ik vervolgens 9 min in de wacht!
Niemand kan helpen niemand weet het antwoord. Wat ontzettend SLECHT!!!!

28 de marzo de 2026

Beste Roxanne,

Wat een ontzettend nare ervaring moet dit voor je zijn geweest. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Omdat we je gegevens hier niet kunnen inzien, nodigen we je graag uit om contact op te nemen via klanttevredenheid@promovendum.nl, zodat we met je mee kunnen kijken.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Overgestapt voor mijn autoverzekering: 50% goedkoper!

Overgestapt voor mijn autoverzekering, voor een inderdaad meer dan 20% (in mijn geval zelfs bijna 50%!) lagere premie. Ook voor alle andere verzekeringen heb ik gekeken of overstappen slim was, maar daar ben ik net niet uitgekomen. Niet alle verzekeringen die ik nu heb zijn ook bij Promovendum voorradig en van de overeenkomstige verzekeringen was de premie vrijwel gelijk. Geen reden om daarvoor dus ook over te stappen, maar wie weet in de toekomst?

27 de marzo de 2026

Beste Tom,

Leuk om te lezen dat je zo’n mooie besparing hebt kunnen maken. Voor nu een slimme keuze, en wie weet zien we je in de toekomst nog eens terug voor de andere verzekeringen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snel en professioneel geholpen.

Had een nieuwe auto gekocht en was al verzekerd bij Promovendum voor mijn oude auto. Gebeld om de nieuwe auto te verzekeren en de oude auto uit de verzekering te halen. Hadden dit binnen 5 minuten voor mij geregeld. Ontving nog dezelfde dag nog de nieuwe polis en groene kaart. Top

26 de marzo de 2026

Beste H.G,

Heel veel rijplezier en veilige kilometers gewenst met je nieuwe auto!

Professioneel afgehandeld

Snel antwoord op mijn vraag door vriendelijk persoon! Heel professioneel.

26 de marzo de 2026

Beste E.M,

Zo maken we het graag makkelijk voor je!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ondanks de waarschuwing toch een korte…

Ondanks de waarschuwing toch een korte wachttijd alvorens de zeer vriendelijke en behulpzame medewerker aan de lijn kwam. De antwoorden op mijn vragen waren duidelijk en de afspraken die eerder gemaakt zijn waren inderdaad in gang gezet.

25 de marzo de 2026

Beste Brend,

Gelukkig ben je na de korte wachttijd prettig geholpen door onze collega en zijn de gemaakte afspraken in gang gezet. Bedankt voor je geduld!

Rustig en begrijpelijk geholpen

Rustig en begrijpelijk te woord gestaan.
Alle vragen beantwoord.

25 de marzo de 2026

Beste Jaap,

Dat vinden we fijn om te lezen! Bedankt voor het delen van je ervaring.

Snelle reactie tijd

Snelle reactie tijd en dito verwerking van de wijziging

Beste André,

Mooi dat het zo snel rond is, dat klinkt goed!

Vriendelijk, snel en duidelijk

Zeer vriendelijk en duidelijk en een hele mooie prijs

Beste E,

Wat leuk om te lezen, bedankt! Fijn dat alles zo duidelijk en prettig was, en dat voor een mooie prijs!

Prettig gesprek

Prettig gesprek met de andere persoon aan de lijn.

Beste Guido,

Fijn dat jullie zo'n prettig gesprek hebben gehad!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Komt afspraken na en communicatie is…

Komt afspraken na en communicatie is snel en duidelijk.

16 de marzo de 2026

Beste W,

Wat een fijne terugkoppeling, hier worden we blij van!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Contact is prima

Voor vragen altijd beschikbaar en steken er tijd en moeite in, wat echt top is. Wel blijven vragen over de mail soms lang liggen.

20 de marzo de 2026

Beste Matt,

Prettig om te lezen dat je onze inzet waardeert! Fijn dat je dit ook aangeeft. We hanteren een verwerkingstermijn, maar proberen je natuurlijk altijd zo snel mogelijk te helpen. Bedankt voor je feedback en je geduld!

Mandy van Promovendum

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.