De mevrouw aan de telefoon was vriendelijk, accuraat, luisterde goed naar de vraag, kon zich mijn telefoontje over het afhandelen van een schade goed voorstellen en heeft me perfect geadviseerd wat te... Ver más
La empresa ha respondido
Fijn contact en goed geholpen! Ik had zelf een foutje gemaakt in de aanvraag en dit meteen telefonisch doorgegeven. Hierop werd ik netjes terug gebeld en ze hadden het voor me aangepast, hartstikke fi... Ver más
La empresa ha respondido
Zeer fijne verzekering. Na het overlijden van mijn moeder, heeft de verzekering geregeld dat ik dezelfde dag nog terug kon naar Nederland. Wij kregen later ook nog een condoleance kaart. Heel fijn en... Ver más
La empresa ha respondido
Wat een slechte maatschappij is dit. 19-2 schade gereden en nog steeds niet uitbetaald. Er is geen contact tenzij ik er zelf achteraan bel. Enig antwoord is dat het binnenkort opgepakt wordt. Wat... Ver más
La empresa ha respondido
Promovendum biedt verzekeringen voor hoger opgeleiden. Met extra lage premies en uitgebreide dekkingen. Persoonlijk advies nodig? Wij helpen je graag!
Postbus 362, 3300 AJ, Dordrecht, Holanda
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Vlot en vriendelijk geholpen. Polis aangepast.

Respuesta de Promovendum
Goede snelle informatie en prettig contact!

Respuesta de Promovendum
Prima heel snel en vakkundig geholpen !

Respuesta de Promovendum
Groene kaart online maar 2,5 maand geldig qua datum stelling . De reden erachter is niet duidelijk.

Respuesta de Promovendum
Raoul heeft ons prima geholpen! Actief, vriendelijk, duidelijk!

Respuesta de Promovendum
Deskundig, vriendelijk en klantgericht geholpen door Jorick. Ook geduldig (moest op zoek naar gegevens door het huis). Het bedrijf maakt ook waar waar ze voor adverteren.

Respuesta de Promovendum
Ik heb een zeer vriendelijke medewerkster gesproken. Al mijn vragen zijn beantwoord. Alle tijd, geduld.

Respuesta de Promovendum
Zeer behulpzaam en ter zake kundig

Respuesta de Promovendum
Begripvol en kwam direct met voorstel hoe een vastgelopen schadeafhandeling op te lossen!

Respuesta de Promovendum
Goed, concreet en professioneel geholpen aan de telefoon m.b.t. vragen over de aanvraag van een rechtsbijstandverzekering.

Respuesta de Promovendum
Een prettige ervaring. Telefoon werd redelijk snel beantwoord door een duidelijk en in goed Nederlands sprekende medewerker beantwoord. Duidelijke uitleg en fijn dat de medewerker de tijd nam om een en ander mij nader uit te leggen.

Respuesta de Promovendum
De all risk premie voor mijn nieuwe auto was de afgelopen twee jaar circa € 62 per maand (75% no claim korting). Nu kreeg ik de melding dat de premie vanaf 1 april € 134 per maand is (ook 75% no-claim korting). Een buitensporige en schandalige premieverhoging, zonder enige aanleiding: geen schade gehad of iets dergelijks. Bij telefonische navraag kreeg ik te horen dat Promovendum haar premie afstemt op wat de concurrentie vraagt. Dus niet om de kosten van de autoverzekering te dekken, maar om zoveel mogelijk geld binnen te harken.

Respuesta de Promovendum
Jaarlijkse prijsstijging Promovendum auto verzekering. Absurde stijging van +/- 60%
Onder de smoes van stijgende kosten schadeherstel bedrijven, auto onderdelen et cetera.

Respuesta de Promovendum
Verzekeringsadviseur Matthijs H. was vriendelijk en erg behulpzaam. Wat onduidelijk was, zocht hij uit en hij hield zich aan zijn belofte mij zsm per mail te informeren. Enorm fijn een meedenkend mens te kunnen spreken en niet met een chatbot!!! Scheelt enorm veel tijd en bespaart heel veel ergernis.

Respuesta de Promovendum
top geholpen omgaand en direct bevestiging van gemaakte afspraken. kan niet beter.

Respuesta de Promovendum
Onze ervaring met Promovendum is zeer slecht. Na jaren klant te zijn geweest en voor het eerst een kleine schade te melden, werd deze zonder duidelijke reden afgewezen. De communicatie verliep moeizaam: lange wachttijden, meerdere keren ons verhaal moeten herhalen en uiteindelijk een minimale vergoeding van slechts enkele tientjes, terwijl de schade ruim €1200 bedroeg.
Een verzoek om een expert te laten komen werd geweigerd en een schriftelijke toelichting bleef wekenlang uit. Wij voelen ons niet serieus genomen en vinden de afhandeling onprofessioneel en onrechtvaardig. Voor ons reden om over te stappen naar een andere verzekeraar.

Respuesta de Promovendum
Fijn gesprek met Mark gehad! Alles snel geregeld en duidelijk.
Zelden zulke goeie service via de telefoon gehad.

Respuesta de Promovendum
Vriendelijke medewerker, die mij accuraat heeft kunnen helpen.

Respuesta de Promovendum
Más información sobre otros tipos de reseñas.