Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De mevrouw aan de telefoon was vriendelijk, accuraat, luisterde goed naar de vraag, kon zich mijn telefoontje over het afhandelen van een schade goed voorstellen en heeft me perfect geadviseerd wat te... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijn contact en goed geholpen! Ik had zelf een foutje gemaakt in de aanvraag en dit meteen telefonisch doorgegeven. Hierop werd ik netjes terug gebeld en ze hadden het voor me aangepast, hartstikke fi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer fijne verzekering. Na het overlijden van mijn moeder, heeft de verzekering geregeld dat ik dezelfde dag nog terug kon naar Nederland. Wij kregen later ook nog een condoleance kaart. Heel fijn en... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wat een slechte maatschappij is dit. 19-2 schade gereden en nog steeds niet uitbetaald. Er is geen contact tenzij ik er zelf achteraan bel. Enig antwoord is dat het binnenkort opgepakt wordt. Wat... Ver más

Información sobre la empresa

1. Compañía de seguros

Escrito por la empresa

Promovendum biedt verzekeringen voor hoger opgeleiden. Met extra lage premies en uitgebreide dekkingen. Persoonlijk advies nodig? Wij helpen je graag!

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Vlot en vriendelijk geholpen

Vlot en vriendelijk geholpen. Polis aangepast.

19 de marzo de 2026

Beste Rob,

Goed om te zien datalles zo snel is geregeld!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Groene kaart online maar 2,5 maand…

Groene kaart online maar 2,5 maand geldig qua datum stelling . De reden erachter is niet duidelijk.

16 de marzo de 2026

Beste Tamerus,

Bedankt voor je review. De geldigheid van de groene kaart is gekoppeld aan de looptijd van je verzekering. De einddatum ligt daarom op de vervaldatum van je verzekering, plus één maand. Daardoor kan de geldigheid korter lijken als je de groene kaart later in het verzekeringsjaar ontvangt. Mocht je hierover nog vragen hebben, laat het ons gerust weten!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Raoul heeft ons prima geholpen

Raoul heeft ons prima geholpen! Actief, vriendelijk, duidelijk!

13 de marzo de 2026

Beste Corine,

We geven de complimenten met een glimlach door aan onze collega, bedankt!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Deskundig en maakt reclame waar

Deskundig, vriendelijk en klantgericht geholpen door Jorick. Ook geduldig (moest op zoek naar gegevens door het huis). Het bedrijf maakt ook waar waar ze voor adverteren.

10 de marzo de 2026

Beste JH,

Dit vinden we leuk om te lezen! Bedankt voor de positieve woorden. Onze collega krijgt dit compliment zeker te horen.

Vriendelijke medewerkster

Ik heb een zeer vriendelijke medewerkster gesproken. Al mijn vragen zijn beantwoord. Alle tijd, geduld.

6 de marzo de 2026

Beste M,

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat al je vragen zijn beantwoord en dat je zo prettig bent geholpen.

Zeer behulpzaam en ter zake kundig

Zeer behulpzaam en ter zake kundig

4 de marzo de 2026

Beste Marjan,

Wat prettig om te lezen dat je zo fijn bent geholpen!

Oplossingsgericht

Begripvol en kwam direct met voorstel hoe een vastgelopen schadeafhandeling op te lossen!

2 de marzo de 2026

Beste Linda,

Wat fijn om te lezen dat je je goed geholpen voelde en dat er snel is meegedacht over een oplossing. Daar doen we het voor! Bedankt voor het delen van je ervaring!

Aanvraag rechtsbijstandverzekering

Goed, concreet en professioneel geholpen aan de telefoon m.b.t. vragen over de aanvraag van een rechtsbijstandverzekering.

2 de marzo de 2026

Beste Richard,

Dat klinkt als een goed gesprek!

Een prettige ervaring

Een prettige ervaring. Telefoon werd redelijk snel beantwoord door een duidelijk en in goed Nederlands sprekende medewerker beantwoord. Duidelijke uitleg en fijn dat de medewerker de tijd nam om een en ander mij nader uit te leggen.

27 de febrero de 2026

Beste Sir,

Wat een mooie review, bedankt! Fijn dat je snel iemand aan de lijn had die alles helder kon uitleggen en echt even de tijd voor je nam. Dat horen we graag!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Premie wordt 2x zo hoog (bij zelfde no-claim korting)

De all risk premie voor mijn nieuwe auto was de afgelopen twee jaar circa € 62 per maand (75% no claim korting). Nu kreeg ik de melding dat de premie vanaf 1 april € 134 per maand is (ook 75% no-claim korting). Een buitensporige en schandalige premieverhoging, zonder enige aanleiding: geen schade gehad of iets dergelijks. Bij telefonische navraag kreeg ik te horen dat Promovendum haar premie afstemt op wat de concurrentie vraagt. Dus niet om de kosten van de autoverzekering te dekken, maar om zoveel mogelijk geld binnen te harken.

26 de febrero de 2026

Beste Gerco,

We begrijpen goed dat deze premieverhoging als een vervelende verrassing komt. De aanpassing heeft te maken met de sterk gestegen kosten van schadeherstel, onderdelen en arbeidsloon. Die ontwikkelingen werken helaas door in de premie. Fijn dat we inmiddels telefonisch contact hebben gehad en samen hebben kunnen kijken naar een passende aanpassing. Natuurlijk ben je vrij om te kiezen wat voor jou het beste voelt, mocht je elders een aanbod vinden dat beter aansluit.

Jaarlijkse prijsstijging Promovendum…

Jaarlijkse prijsstijging Promovendum auto verzekering. Absurde stijging van +/- 60%
Onder de smoes van stijgende kosten schadeherstel bedrijven, auto onderdelen et cetera.

26 de febrero de 2026

Beste Fieke,

We begrijpen dat een premiestijging van deze omvang vervelend is en dat dit vragen oproept.

De premie van je autoverzekering is opnieuw berekend op basis van de actuele kosten van schadeherstel, onderdelen, arbeidsloon en andere ontwikkelingen in de markt. Die kosten zijn de afgelopen periode fors gestegen.

We realiseren ons dat dit voor jou een flinke stijging is. Het staat je uiteraard vrij om te kijken wat het beste bij je past. Als je wilt, kijken we ook graag met je mee of je dekking nog aansluit bij je situatie of dat er aanpassingen mogelijk zijn.

Maaike van Promovendum

Verzekeringsadviseur Matthijs H

Verzekeringsadviseur Matthijs H. was vriendelijk en erg behulpzaam. Wat onduidelijk was, zocht hij uit en hij hield zich aan zijn belofte mij zsm per mail te informeren. Enorm fijn een meedenkend mens te kunnen spreken en niet met een chatbot!!! Scheelt enorm veel tijd en bespaart heel veel ergernis.

25 de febrero de 2026

Beste Jorike,

Wat fijn om te lezen dat het persoonlijke contact voor jou echt het verschil maakte en dat onze collega je zo goed heeft kunnen helpen. We geven je compliment natuurlijk met plezier aan hem door!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

top geholpen omgaand en direct…

top geholpen omgaand en direct bevestiging van gemaakte afspraken. kan niet beter.

20 de febrero de 2026

Beste Jan-Willem,

Snel geregeld en meteen duidelijkheid, zo zien we het graag. Fijn dat je zo tevreden bent!

Teleurstellende schadeafhandeling bij Promovendum

Onze ervaring met Promovendum is zeer slecht. Na jaren klant te zijn geweest en voor het eerst een kleine schade te melden, werd deze zonder duidelijke reden afgewezen. De communicatie verliep moeizaam: lange wachttijden, meerdere keren ons verhaal moeten herhalen en uiteindelijk een minimale vergoeding van slechts enkele tientjes, terwijl de schade ruim €1200 bedroeg.

Een verzoek om een expert te laten komen werd geweigerd en een schriftelijke toelichting bleef wekenlang uit. Wij voelen ons niet serieus genomen en vinden de afhandeling onprofessioneel en onrechtvaardig. Voor ons reden om over te stappen naar een andere verzekeraar.

29 de enero de 2026

Beste Miranda,

Wat jammer om te lezen dat jullie deze ervaring hebben gehad. We begrijpen dat het extra teleurstellend is als je na jaren klant te zijn geweest voor het eerst een schade meldt en de afhandeling niet verloopt zoals je verwacht. We hebben geen inzage in jullie persoonlijke gegevens. We willen graag meekijken wat er precies is gebeurd. Via deze pagina hebben we geen inzage in jullie persoonlijke gegevens. We kijken graag met jullie mee om te begrijpen wat er precies is gebeurd. Willen jullie ons mailen via klanttevredenheid@promovendum.nl? Dan nemen we contact met jullie op.

Fijn gesprek met Mark gehad

Fijn gesprek met Mark gehad! Alles snel geregeld en duidelijk.

Zelden zulke goeie service via de telefoon gehad.

20 de febrero de 2026

Beste Buijs & Suikers,

Geweldig dat je zo’n prettig gesprek met Mark hebt gehad en dat alles snel en duidelijk is geregeld. Dit soort complimenten maken onze dag, we geven het met plezier aan hem door!

Vriendelijke medewerker

Vriendelijke medewerker, die mij accuraat heeft kunnen helpen.

19 de febrero de 2026

Beste Geert,

Bedankt oor je fijne review! Wat goed om te horen dat je vriendelijk en accuraat bent geholpen. Dat geven we graag door aan onze collega.

Maaike van Promovendum

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.