Valorada con 5 estrellas sobre 5

Eerst werd het verkeerde zadel geleverd, maar na contact met de verkoper werd met enige humor de mogelijke reden opgegeven met excuses. Een paar dagen later werd het juist gepickte zadel geleverd. Ik... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik had besteld met levering de volgende dag. Helaas na anderhalve week niks ontvangen. Blijkbaar is de zending verloren ergens. Na contact met Pro Sports hebben ze dag en nacht bewogen om illico prest... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prima service! Er werd zeer snel gereageerd en actief meegedacht naar een oplossing. Ik ben ook heel blij met de helm zelf: hij zit goed, leuk design en de zonneklep is heel sterk. De verlichting w... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fietshelm besteld, snelle levering, netjes verpakt. Door mijn fout was die te klein, contact opgenomen met Prosportlights, via email; snel antwoord gekregen met de nodige uitleg zodat ik kon retouren... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de accesorios para bicicletas
  2. Tienda de bicicletas

Escrito por la empresa

Pro Sport Lights is opgericht in 2018 als eerste Belgische aanbieder van fietshelmen met ingebouwde oplaadbare verlichting. Het bleef niet enkel bij fietshelmen met verlichting, ondertussen is fietsverlichting ook een belangrijk onderdeel van het assortiment en willen we de beste fietsaccessoires en onderdelen aanbieden. Het bedrijf heeft als missie: de beste, modernste, meest vooruitstrevende fietsverlichting aan te bieden op de Europese markt!

4,8

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Super service

Ik ben tevreden over de werking van het product.
De aan/uit knop van de koplamp was echter defect na 5 maanden. Ik stuurde gewoon een email naar Pro Sport Lights met de uitleg en kreeg een dag later een nieuwe koplamp thuisbezorgd. Dit alles in garantie en zonder administatief gedoe. Dit is super service !

5 de febrero de 2026

Dag Luc

Bedankt voor jouw toffe beoordeling! We zijn blij dat je zo tevreden bent over onze service. We zorgen heel graag voor onze klanten :).

Nog veel fietsplezier toegewenst met de koplamp!

Fietstas met zijledverlichting

Fietstas met zijledverlichting, prima kwaliteit waterdicht en groot, voor een zeer scherpe prijs. Een aanrader. Ik kocht in het verleden ook al de pedelec helm met verlichting. Ben daar ook zeer tevreden mee. Zeker qua prijs kwaliteit zijn deze producten aan te raden.

19 de enero de 2026

Dag Johan

Bedankt voor jouw beoordeling! We zijn heel trots om te horen dat je zo tevreden bent over onze producten.

We wensen je veel fietsplezier toe met de speedpedelec helm en de nieuwe fietstas!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heb al top. meerdere malen een fietslamp…

Heb al meerdere malen een fietslamp gekocht op Velofolie. Ze zijn top. De batterijen houden het zeer lang vol wat toch de degelijkheid van het materiaal weerspiegelt.
Deze editie van Velofolie kocht ik 2 lampen met gsm houder en hoorn( lees claxon) bleek 1 toestel het niet goed te doen. Ik stuurde een mailtje vrij laat bij thuiskomst en kreeg meteen antwoord dat het probleem meteen opgelost zou worden. Ik heb mijn adres moeten geven en er is een nieuwe onderweg. Dat kan je nog eens een service noemen.
Dus wil je met de betere verlichting en geen fortuin betalen dan ben je hier aan het juiste adres.💡🔦🚲
Ondertussen bericht gekregen dat er een nieuwe onderweg is. 🤩

16 de enero de 2026

Dag Nic

Bedankt voor jouw beoordeling! Leuk je gezien te hebben op Velofollies. We wensen je veel veilige en goed verlichte ritten toe!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een binnen muts met oorwarmers besteld voor mijn helm. (Unit1 Aura Smart )
Info over het product per mail gevraagd , echt snel en duidelijk antwoord gehad.
De spullen snel opgestuurd ( naar Nederland ).
Ze doen wat ze beloven.

7 de enero de 2026

Hey FZbike

Bedankt voor jouw beoordeling :)
We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze service en verzending.

We wensen je veel fietsplezier met de oorwarmers!

Top bedrijf!

Top bedrijf! Snelle levering, goede prijs. Mailde ze met een probleem en snelle (re)actie via de e-mail. Ook telefonisch contact gehad en ik ben snel geholpen! Top geholpen, ben erg blij mee. Dankbaar!

2 de enero de 2026

Hey Jeffrey

Bedankt voor jouw mooie beoordeling! Leuk om te horen dat je zo tevreden bent met onze service, we staan altijd klaar voor je :)

We wensen je veel fietsplezier toe

Top service

Echt top service! Ze zijn altijd vriendelijk en helpen je snel en goed. Ik ben heel blij met de hulp die ik heb gekregen.

26 de diciembre de 2025

Hey Matteo

Bedankt voor je beoordeling! We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en hulp. :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alles is altijd zeer inorde

Alles is altijd zeer inorde! Al meerdere bestellingen geplaatst. Als er iets niet duidelijk is, of ik zit met vragen wordt ik altijd goed verder geholpen. Trouwe klant.

26 de diciembre de 2025

Hey Zita

Bedankt voor jouw beoordeling en voor je vertrouwen en trouwe steun! We helpen je altijd met plezier verder.

Super vriendelijk!!

Super vriendelijk!!
Goede klantenservice

Dag Chloe

Bedankt voor je fijne beoordeling! We helpen je altijd graag verder.

Snellleeee service!!

Dag Alia

Bedankt voor jouw beoordeling! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze service.

We wensen je veel fietsplezier toe!

Snelle service!

Dag Chelsea

Bedankt voor jouw beoordeling. Fijn dat je onze snelle service waardeert!

Snelle communicatie

Snelle communicatie, duidelijk antwoord op mijn vragen, snel geleverd en kwalitatieve helm! Bedankt 👍🏻

Hoi Pablo

Bedankt voor jouw beoordeling!
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de communicatie, levering en fietshelm. :)

Veel veilige kilometers gewenst!

Goed geholpen

Het bedrijf was goed bereikbaar telefonisch en gaven netjes antwoord op mijn vragen. Met mijn kleine hoofd past deze beter dan mijn andere helm. Ze hebben de helm meteen dezelfde dag nog opgestuurd.

18 de diciembre de 2025

Hey Hetty

Bedankt voor jouw beoordeling. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de helm en onze service! :)

We wensen je veel fietsplezier toe.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kwalitatief goede producten en snelle…

Kwalitatief goede producten en snelle verzending

8 de diciembre de 2025

Hey Kas

Bedankt voor jouw beoordeling :)
We wensen je veel fietsplezier toe met je bestelling!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top materiaal en alles netjes zoals…

Top materiaal en alles netjes zoals afgesproken geleverd 👌

8 de diciembre de 2025

Dag Wim

Bedankt voor jouw review! We wensen je veel fietsplezier toe met je bestelling :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle en vlotte levering.

Snelle en vlotte levering.
Goed product.

28 de noviembre de 2025

Hey Frank

Dankjewel voor jouw review :)
We wensen je veel fietsplezier toe met jouw aankoop.

Goede feedback en levering

4 de diciembre de 2025

Dag Andy

Bedankt voor jouw review! We zijn blij dat je tevreden bent met je aankoop en de levering.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Topservice en prima helm!

Ik bestelde een helm LARGE met een zeer mooie korting maar ontving een MEDIUM. Dit werd via een mailtje supersnel rechtgezet met daarbovenop nog een cadeautje voor het ongemak. De helm heb ik 2 dagen getest in een winters weertje en hij voldoet aan al mijn wensen! Het losse hoofddeksel met oorfkappen is trouwens zeer handig en nu kan ik ook mijn bril ophouden zonder pijn. Het sluit ook alles prima af tegen kou en wind. Een zeer tevreden klant dus.

21 de noviembre de 2025

Hey Ward

Super bedankt voor jouw beoordeling. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent van de helm en onze service. We wensen je veel veilige ritten toe :)

Gereedschap gekocht (momentsleutel)…

Gereedschap gekocht (momentsleutel) waarvan ik dacht dat het niet werkte.
Mailtje gestuurd en vrijwwel direct een reactie met oplossing.
Bleek dus mijn onkunde te zijn.
Positieve ervaring dus en prima gereedschap.
Aanrader.

13 de noviembre de 2025

Hey Nic

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles snel en duidelijk opgelost kon worden. :)

We helpen je altijd graag verder wanneer iets onduidelijk is.

I'm very happy with the experience of the Company Pro Sport Lights

I'm very happy with the experience of the After Sales Service of Pro Sport Lights. I bought 2 helmets and a Phoneholder with Fr. Light. The Helmets fitted perfectly and the lights functionality was perfect.
However, the Phoneholder light didn't. After contacting the After Sales Service they sent me a new light in very short notice (received in 2 days) without any discusscion not costs and this one works perfectly. Thanks to the company for this perfect service!!!

17 de noviembre de 2025

Hi Christian

Thank you so much for your wonderful review! We're really happy to hear that the helmets and lights are working perfectly.

If you ever need anything in the future, we're always here to help.

Regards

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zéér tevreden over het product en de service!

Zeer tevreden over mijn speedpedelec-helm!

Deze helm heeft een uitstekende pasvorm en twee makkelijk te wisselen vizieren. De helm kan uitgerust worden met een muts met geïntegreerde oorwarmers. Ideaal voor de aankomende koude dagen...

Ik had de winkel (na sluitingstijd) een vraagje gestuurd via Facebook-messenger over de installatie van deze muts en kreeg ik hier zeer snel een bruikbaar antwoord op met een duidelijk instructiefilmpje. Zéér tevreden over het product en de service!

Bedankt!

12 de noviembre de 2025

Hey Kimberly

Bedankt voor je geweldige review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je speed pedelec helm :)

Super ook dat het vlot gelukt is met onze instructievideo, we helpen je altijd graag!

Dankjewel voor je vertrouwen en veel veilige kilometers gewenst!

Team Pro Sport Lights

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.