Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Eerst werd het verkeerde zadel geleverd, maar na contact met de verkoper werd met enige humor de mogelijke reden opgegeven met excuses. Een paar dagen later werd het juist gepickte zadel geleverd. Ik... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik had besteld met levering de volgende dag. Helaas na anderhalve week niks ontvangen. Blijkbaar is de zending verloren ergens. Na contact met Pro Sports hebben ze dag en nacht bewogen om illico prest... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prima service! Er werd zeer snel gereageerd en actief meegedacht naar een oplossing. Ik ben ook heel blij met de helm zelf: hij zit goed, leuk design en de zonneklep is heel sterk. De verlichting w... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fietshelm besteld, snelle levering, netjes verpakt. Door mijn fout was die te klein, contact opgenomen met Prosportlights, via email; snel antwoord gekregen met de nodige uitleg zodat ik kon retouren... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de accesorios para bicicletas
  2. Tienda de bicicletas

Escrito por la empresa

Pro Sport Lights is opgericht in 2018 als eerste Belgische aanbieder van fietshelmen met ingebouwde oplaadbare verlichting. Het bleef niet enkel bij fietshelmen met verlichting, ondertussen is fietsverlichting ook een belangrijk onderdeel van het assortiment en willen we de beste fietsaccessoires en onderdelen aanbieden. Het bedrijf heeft als missie: de beste, modernste, meest vooruitstrevende fietsverlichting aan te bieden op de Europese markt!

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De bestelde onderhoudsprojecten voldoen…

De bestelde onderhoudsproducten voldoen volledig aan de verwachtingen. De levering was correct en veilig verpakt. De beloofde gratis extra (bidons) zijn ook van goede kwaliteit.

5 de julio de 2024

Respuesta de Pro Sport Lights

Dag Gust, bedankt voor jouw beoordeling! We wensen je veel fietsplezier toe.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Toffe fietsgerelateerde producten

Toffe fietsgerelateerde producten, snelle en korekte levering. Aanbod mocht nog wat veelzijdiger zijn ( ia. fietskleding/regenkleding, ..) om het echt top te maken.

18 de febrero de 2025

Respuesta de Pro Sport Lights

Beste, bedankt voor jouw feedback! Ons aanbod blijft groeien, hopelijk houd je ons in het oog!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik kocht de helm met vizier

Ik kocht de helm met vizier, ik zou geen andere meer willen.
Licht, comfortabel, mooi en warm!
Licht voor en achter werken super.
De Helmuts erbij is gewoon zalig. Deze kan je er zelf in en uithalen.
Dus voor mij de beste helm die ik maar kan vinden

17 de febrero de 2025

Respuesta de Pro Sport Lights

Dag Nele, bedankt voor jouw feedback! We wensen je veel fietsplezier toe!

Dienst na verkoop

Een probleem met een aankoop naar aanleiding van VeloFollies, is op een snelle en correcte manier opgelost. Een voorbeeld voor andere leveranciers.

17 de febrero de 2025

Respuesta de Pro Sport Lights

Dag Geert, bedankt voor jouw beoordeling! We zijn blij dat we het samen hebben opgelost!

Top bedrijf

Top bedrijf. Tegengekomen op Velofollies en daarna voor de hele team bidons besteld. Nog geen 24 uur later waren ze al geleverd.

22 de enero de 2025

Respuesta de Pro Sport Lights

Dag Auto Parts, bedankt voor jouw beoordeling. Ik hoop dat de team geniet van de bidons!

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering. 2x besteld daar, fietsverlichting is van top kwaliteit. Nog fietshelm en zadel gekocht. Klantenservice na de koop reageerde meteen op mijn vragen over installatie van de zadel. Alles van goede kwaliteit en pro sport lights blijft me maar aangenaam verassen met hun vriendelijkheid en met hun hulp.

7 de febrero de 2025

Respuesta de Pro Sport Lights

Dag Arctic Foxy, bedankt voor jouw beoordeling! We zijn blij dat de montage van je zadel gelukt is! We wensen je veel fietsplezier toe!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nieuwe pro sport light helm

Nieuwe pro sport light helm met ingebouwde verlichting. Zeer tevreden mee, opmerkelijk goed licht aan voorzijde. En je valt goed op met ingebouwde verlichting aan de zijden en van achteren

Respuesta de Pro Sport Lights

Dag Guido, bedankt voor jouw review! Blijf gezien worden in het verkeer, topper!

Très bon produits !

14 de febrero de 2025

Respuesta de Pro Sport Lights

Super merci pour votre commentaire, Benoît! Nous nous réjouissons de vous accueillir à nouveau dans notre boutique en ligne !

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Korting die geen korting is

Wou een paar maanden terug hun superlanp bestellen, maar had het uit het oog verloren. Nu kreeg ik een voorstel van 10 % korting, nadat ze eerst de prijs met 90% hadden opgedreven!

14 de febrero de 2025

Beste Marnix,

Bedankt voor je feedback. We willen graag verduidelijken dat we onze prijzen niet met 90% hebben verhoogd voordat we een korting aanboden. Onze prijszetting is transparant en gebaseerd op de kwaliteit en technologie van onze producten.

Als je een specifieke prijswijziging hebt gezien die dit doet vermoeden, zouden we het erg op prijs stellen als je het artikel of de betreffende pagina met ons kunt delen. Zo kunnen we dit samen bekijken en eventuele misverstanden rechtzetten.

Je mag ons altijd bereiken via info@prosportlights.com, we helpen je graag verder!

Sportieve groeten,
Het Pro Sport Lights Team

Pro sport lights

Topkerel , altijd bereikbaar, topmateriaal

Respuesta de Pro Sport Lights

Dag Lawrence, je bent zelf een topkerel! Bedankt voor jouw review!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel goeie dienst na verkoop.

Heel goeie dienst na verkoop.
Ook heel goed geholpen geweest bij het wisselen van fietstassen.
Tassen + bagagerek werden aangekocht voor fietsreis naar Compostella. Monteren op MTB verliep vlekkeloos.

Respuesta de Pro Sport Lights

Bedankt voor jouw feedback! Wij trotseren ons op de klantenservice die we leveren, en zijn dus blij dat we je goed hebben geholpen! Nog veel fietsplezier aan jou toe gewenst met de tassen en bagagerek!

Gewoonweg TOP !!!

Super snelle bezorging , alsook zeer correct en superblij met mijn aankoop. TOP !!! Bedankt

1 de enero de 2025

Respuesta de Pro Sport Lights

Dag Nico, super bedankt voor jouw review! We wensen je veel fietsplezier toe!

Top Service

Andermaal snelle en vooral ook zeer goede oplossing gekregen voor een praktische vraag. Pro Sport Lights doen wat ze zeggen met succes. Topservice
Carl

31 de enero de 2025

Respuesta de Pro Sport Lights

Dag Carl! Bedankt voor jouw feedback! Onze klanten staan voorop! We wensen je nog veel fietsplezier toe

Pro Sport Lights Bagagedrager en Fietstas

Pro Sport Lights Bagagedrager zit stevig vast. Is perfect in combinatie met Dubbele Fietstas Pro Sport Lights. Prima kwaliteit en waterdicht. Echt een top product!

12 de enero de 2025

Respuesta de Pro Sport Lights

Dag Luc, wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de fietstassen en bagagedrager! Bedankt voor jouw review, fietstopper!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.