Valorada con 1 estrellas sobre 5

1 ster is al te veel, lang gewacht op bestelling. Geur lijkt erop, maar is zeker geen dupe te noemen. Na 3x spuiten, verstuiver kapot. 10 mails gestuurd, 0 reactie. Dikke oplichting, heb dit ook gem... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ik vind de geur lekker ruiken alleen blijkbaar is zo gemaakt dat de parfum zelf niet lang houdbaar is. Nu een paar maanden later als ik wat op mijn kleding of huid doe is de geur na een paar minuten b... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Producten zijn zoals omschreven ruiken heerlijk geur blijft lang hangen en niet van de echte merken te onderscheiden. Alleen vele malen goedkoper, dat is in deze tijden altijd wel prettig.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Onlangs een bestelling geplaatst en betaald en nooit iets ontvangen, noch een terugbetaling gekregen. Al verschillende e-mails verstuurd, maar geen reactie. Nochtans zullen ze nu ook standaard volgend... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Perfumería

Escrito por la empresa

Welkom bij Pure Parfum, waar luxe geur samensmelt met betaalbare elegantie. Onze online winkel biedt een prachtige collectie Eau de Parfum, geïnspireerd door iconische winkelstraatmerken, met de garantie op een diervriendelijke ervaring. Doe met ons mee op Trustpilot en deel jouw liefde voor onze geuren! 🌸

2,7

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 85% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Verkeerde bestelling ontvangen. Krijg geen reactie via de mail op mijn klacht. Probeer al een maand contact te krijgen. Erg slecht dit.

Ik heb een bestelling gedaan, maar niet de juiste aantal parfumflesjes ontvangen, maar hier wel voor betaald. Een jaar geleden hier ook besteld en toen geen problemen ondervonden, maar je kan mailtjes sturen, maar je krijgt geen reactie. Erg slecht. Ik ga hier ook niet meer bestellen.

15-2-26: Het bedrijf Pure Parfum reageert met standaard teksten op negatieve trustpilot reviews. Staat erin dat je per mail contact met ze op moet nemen, maar dat is juist het probleem, ze reageren helemaal niet op de mail. Dan is voor hun het probleem makkelijk opgelost. Als je een echt bedrijf bent en hart voor je klanten hebt dan reageer je overal netjes op. Ga hier echt nooit meer bestellen en raadt het ook niemand aan.

3 de enero de 2026

Hallo Jacqueline,

Het spijt ons dat uw ervaring met onze service niet positief was. Dit is uiteraard niet hoe wij onze klanten willen bedienen. Neem contact met ons op via info@pureparfum.nl, zodat wij het probleem snel voor u kunnen oplossen.

Echt heerlijke geuren

Echt heerlijke geuren. Goed verpakt verzonden en snel geleverd.

Hallo Jacqueline,

We zijn zeer dankbaar voor uw lovende review! Het is geweldig om te horen dat uw ervaring met ons positief was. Uw vertrouwen betekent veel voor ons en we hopen u binnenkort opnieuw van uitstekende service te mogen voorzien.

Bestel hier NIET

Bestel hier NIET! Gaat er iets mis (in mijn geval 2 besteld 1 ontvangen), dan gaat NIEMAND je helpen. Je krijgt standaard een bericht dat je ze kan mailen, maar er zit niemand bij die mailbox. Klagen op social media helpt ook niet, krijg je alleen antwoord dat het druk is. 11 januari besteld, 13 januari ontvangen (maar 1). 13 januari 1e mail verzonden, er is, na meerdere mails, nog steeds niemand die het heeft opgepakt!
Wees dus gewaarschuwd!!

11 de enero de 2026

Hallo Marguerite,

Onze excuses dat uw ervaring niet naar wens was. Dit is zeker niet de standaard die wij onze klanten willen bieden. Neem gerust contact met ons op via info@pureparfum.nl, zodat wij samen een oplossing kunnen vinden.

zulke enorme oplichters

Vreselijk 2 maanden terug parfum besteld 1 maand niks gekregen. Uiteindelijk kreeg ik annulering bestelling omdat blijkbaar mijn orde niet verzonden kon worden. Dus zou ik begin januari geld terug krijgen ondertussen 20 mails verder geen gehoor en nogsteeds geen euro op me rekening stelletje oplichters zijn het.

1 de diciembre de 2025

Hallo Lucienne,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

De inhoud is veranderd en lijkt niet meer op origineel

De geur die ik heb ontvangen is veranderd.
Ik heb deze al meerdere keren eerder besteld en was altijd tevreden.
Toen ik mijn bestelling ontving zag ik al dat de verpakking was veranderd, helaas is de inhoud ook veranderd en lijkt nu totaal niet meer op het origineel

Hallo Km,

grootste scam!

Nadat mijn bestelling gewoon niet kwam, en geen contact te krijgen, Klarna ingeschakeld en ineens na 2 MAANDEN! sturen ze het op zonder communicatie vanwege de klarna klacht. Gelijk retour gemeld want even serieus wat denk je? Uiteraard geen reactie, later mail met instructies fotos maken van dichten verpakkingen blabla, nog steeds geen retour gegevens of label gekregen. Wederom bij Klarna gemaild want kan daar geen retour melden en de betaling moest voldaan worden. Pure parfum, ik raad jullie aan heel snel de betaling op te schorten anders neem ik juridische stappen, jullie zijn echt de grootste oplichters en ik hoef jullie producten absoluut niet!

23 de enero de 2026

Hallo Fleur,

Fijne geuren

Fijne geuren

30 de enero de 2026

Hallo Fien,

Hartelijk dank voor uw mooie review! We zijn ontzettend blij om te horen dat u zo’n positieve ervaring met ons heeft gehad. We waarderen uw vertrouwen zeer en kijken ernaar uit u weer van dienst te mogen zijn.

Zeer slechte communicatie

Zeer slechte communicatie. Ze reageren niet tijdig of helemaal niet op de mailing. Hun retour verwerking is dramatisch en rekenen zelfs onterecht extra kosten aan. Heb ze aan de lijn en zijn zelfs mega onvriendelijk.

Niets bij deze organisatie kopen is mijn advies.

30 de enero de 2026

Hallo Jimmi,

Fantastisch

Fantastisch

29 de enero de 2026

Hallo Tunde,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Super blij met het mooie flesje.

Super blij met het mooie flesje.
Gelijk opspuiten, het ruikt ook echt Chanel Chance, helaas maar 1 minuut.
Daarna ruikt het naar.
Dus toch maar naar de echte Chanel.

27 de enero de 2026

Hallo Lieneke,

Lekker geurtje

Heel snelle levering van een lekker geurtje dat lang blijft

12 de enero de 2026

Hallo Griet,

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Valt tegen

Valt tegen. De Si geur besteld en ruikt prima en vergelijkbaar met de echte variant. Na ongeveer 5 uurtjes is de geur al helemaal weg, dus helaas geen lang geurbehoud.

27 de enero de 2026

Hallo Ves,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf.

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf.
Er staat dat je perfect mag retourneren. Ik wil 2 parfums ONGEOPEND retourneren. Dus ik volg de stappen , eerst krijg je weken geen antwoord. Dan mail je , whatsapp je naar 1 nummer dan een ander nummer. Eindelijk contact. Daar is het al een heel gedoe waarin je in elk bericht opnieuw je bestelgegevens en naam moet vermelden. Uiteindelijk bellen ze. Zeer onvriendelijk. Weer moet je aangeven welke producten je wil retouren enzovoort. 5min aan de lijn om uiteindelijk te horen dat het 6 eur gaat kosten alsook plots moet betalen voor een ander parfum die je gratis had gekregen. Dan dreigen als ze niet zeker zijn dat het parfum ongebruikt is je zowel je geld van retouren kwijt bent als het geld van de parfums. Terwijl ik nogmaals zei dat alles ongeopend was. Toch moeilijk blijven doen. Dus ik laat het dan maar. Maar dit is de laatste maak dat ik hier bestel. Nooit meer. De geuren komen trouwens ook totaal niet overeen met de originele.

Hallo Evelien,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb 4 flessen besteld van dezelfde…

Ik heb 4 flessen besteld van dezelfde geur maar andere formaat. De 2 kleinste ruiken totaal niet zoals de grote formaten. Gemaild naar de info@ geen reactie. Retourmelding gedaan al 2 keer ook geen reactie. Is goed als je de geur hebt die je graag ruikt, maar klantenservice niet goed

10 de enero de 2026

Hallo Kimberly,

Bestelling eind november

In November bestelling gedaan. Binnen uur gemeld dat ik verkeerde product had besteld of ze konden wijzigen geen reactie.Gevraagd om retour ticket. 6 weke later. Men zei 6 euro retourkosten. Oké Heb ik gelijk betaald toen ik eind december eindelijk reactie kreeg van Jessica!! Retourticket en teruggestuurd en niets hoeven te betalen bij DHL voor verzending. Nu eind januari reactie terugbetaling nogmaals 6 euro verzendkosten. Dus voor 16 euro retour heb ik wel veertig mailtjes verstuurd. En 12 euro verzendkosten betaald .Heb Klarna ingeschakeld die een onderzoek hebben gestart. Klopt voor geen meter. Ik zou me maar bedenken als ik nog iets bij Pure zou bestellen want ik vind het Pure oplichting. Dus een een halve ster voor dit bedrijf is nog teveel.

23 de enero de 2026

Hallo Denise,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het is een goed product.

Het is een goed, betrouwbaar bedrijf. Doet wat het beloofd. Goed product en inderdaad de geur blijft lang aanhouden.

25 de diciembre de 2025

Hallo Maria,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestelling gedaan 1 leeg flesje…

Bestelling gedaan 1 leeg flesje gekregen 1 vol en reageren nergens meer op. Ze wissen alle slechte reacties op instagram en facebook. Niet bestellen zijn oplichters.

Krijg nu reactie onder deze revieuw dat ze het oplossen maar heb al 1 week geleden mail gestuurd maar nog geen reactie. Zelfde via facebook chat geen reactie. Dit is gewoon standaard bericht voor de buitenwereld wat ze sturen om te laten zien dat ze het willen oplossen maar het niet doen.

16 de enero de 2026

Hallo R,

Super

Super , snelle en goede bezorging

16 de enero de 2026

Hallo Yvette,

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Correcte afhandeling van online…

Correcte afhandeling van online bestelling en goede communicatie. De bestelde geuren bevallen goed. Evenals de meegeleverde gratis handcreme.

24 de enero de 2026

Hallo,

Kwam op tijd geurtje zijn goed

Kwam op tijd geurtje zijn goed

19 de enero de 2026

Hallo Sonja,

Julia- Pure Parfum

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.