Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

1 ster is al te veel, lang gewacht op bestelling. Geur lijkt erop, maar is zeker geen dupe te noemen. Na 3x spuiten, verstuiver kapot. 10 mails gestuurd, 0 reactie. Dikke oplichting, heb dit ook gem... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ik vind de geur lekker ruiken alleen blijkbaar is zo gemaakt dat de parfum zelf niet lang houdbaar is. Nu een paar maanden later als ik wat op mijn kleding of huid doe is de geur na een paar minuten b... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Producten zijn zoals omschreven ruiken heerlijk geur blijft lang hangen en niet van de echte merken te onderscheiden. Alleen vele malen goedkoper, dat is in deze tijden altijd wel prettig.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Onlangs een bestelling geplaatst en betaald en nooit iets ontvangen, noch een terugbetaling gekregen. Al verschillende e-mails verstuurd, maar geen reactie. Nochtans zullen ze nu ook standaard volgend... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Perfumería

Escrito por la empresa

Welkom bij Pure Parfum, waar luxe geur samensmelt met betaalbare elegantie. Onze online winkel biedt een prachtige collectie Eau de Parfum, geïnspireerd door iconische winkelstraatmerken, met de garantie op een diervriendelijke ervaring. Doe met ons mee op Trustpilot en deel jouw liefde voor onze geuren! 🌸

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 85% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Valorada con 1 estrellas sobre 5

2 weken geleden is mijn pakketje retour…

2 weken geleden is mijn pakketje retour gestuurd door DHL vanuit pakket punt. En ik wil contact via email met Pure Parfum maar ze reageren 1 WEEK LANG niet op mijn mail! Terwijl ik het 2 keer gestuurd heb!

23 de enero de 2026

Hallo Mohamed,

Onze excuses dat uw ervaring niet naar wens was. Dit is zeker niet de standaard die wij onze klanten willen bieden. Neem gerust contact met ons op via info@pureparfum.nl, zodat wij samen een oplossing kunnen vinden.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Heb een bestelling geplaatst van 2…

Heb een bestelling geplaatst van 2 heren parfums op 13 januari 3 dagen later niets gekregen gebeld kreeg meteen iemand aan de telefoon zou geregeld worden na 3 dagen weer gebeld bleek dat de bestelling intern was geannuleerd heb 22 januari geld terug gestort gekregen ondanks dat ik niets heb gehad ben ik toch goed geholpen

23 de enero de 2026

Hallo Pieter,

Het spijt ons dat uw ervaring met onze service niet positief was. Dit is uiteraard niet hoe wij onze klanten willen bedienen. Neem contact met ons op via info@pureparfum.nl, zodat wij het probleem snel voor u kunnen oplossen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Pure parfum nooit iets bestellen!!

Op mijn vorige review werd mij gevraagd om met de klantenservice contact op te nemen. Netjes gedaan maar wordt niet op gereageerd!! Hier niets kopen alleen maar narigheid!! En als er een probleem is omdat de parfum niet wordt geleverd geven ze niet thuis!! Nog nooit zo’n slecht bedrijf meegemaakt!

22 de enero de 2026

Hallo Jenny,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Heb mijn bestelling nog niet

Heb mijn bestelling nog niet. Reageren niet op de mail
Doen geen actie om achter mijn pakketje aan te gaan.

1 de enero de 2026

Hallo Leoniek,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Beloofde levertijd is pure misleiding

Op de website staat dat bestellingen de volgende werkdag verzonden worden… Niet dus! Duurt een eeuwigheid voordat je je pakketje binnen krijgt, je moet er eerst zelf achteraan gaan voordat ze überhaupt wat op de post doen. Klantenservice is ook een lachertje. Zou hier niks bestellen, tenzij je het niet erg vind om een maand of langer te wachten.

25 de diciembre de 2025

Hallo Arnold,

Bestelling van 2 december ontvangen

Bestelling van 2 december ontvangen, wie had dat nog gedacht ?

21 de enero de 2026

Hallo Kevin,

We zijn zeer dankbaar voor uw lovende review! Het is geweldig om te horen dat uw ervaring met ons positief was. Uw vertrouwen betekent veel voor ons en we hopen u binnenkort opnieuw van uitstekende service te mogen voorzien.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Bestelling eindelijk binnen

Bestelling na de kerst geplaatst.... begin januari nog niks ontvangen dus contact gezocht via de mail. Kreeg snel reactie dat mijn bestelde producten niet op voorraad waren. Ik dacht oké prima, wacht ik het gewoon af. Uiteindelijk vandaag pakketje ontvangen. Ik had een bundel van 3x100ml besteld. Ik krijg 1 luchtje van 100 ml en van de 2 andere geuren 2x50ml. De verpakkingen zijn alleen helemaal niet van pure parfum en lijken totaal niet op wat op de website staat. Ik ga er een nachtje over slapen maar denk eraan om het terug te sturen voor ik de verpakkingen openmaak want dan mag het niet meer.
€75 inclusief verzenden vind ik veel geld voor een namaak van de namaak.....

20 de enero de 2026

Hallo Ta,

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Heb 2 geurtjes besteld

Heb 2 geurtjes besteld. Bloom en spicebomb maar ruikt absoluut niet naar die geuren. Bloom stinkt zelfs.
Was een probeersel maar ga dit niet meer bestellen
Levering was vrij vlot en compleet

20 de enero de 2026

Hallo Jerphanion,

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De geutjes ruiken heerlijk en ik krijg…

De geutjes ruiken heerlijk en ik krijg complimenten er over.
Blijft paar uur, maar niet de hele dag.

19 de enero de 2026

Hallo Jo,

3.5 sterren

4 sterren: Bestelling andere dag binnen. Toppie.
Drie sterren:
Qua geur twijfel ik nog, neigt niet naar de bestelde geur. Is wel lekker. Maar ben ook niet van mening dat ie heel de dag blijft zitten. Zoals beweert.
Moet 2x per dag ff bij spuiten.

Hallo Maaike,

Hartelijk dank voor uw mooie review! We zijn ontzettend blij om te horen dat u zo’n positieve ervaring met ons heeft gehad. We waarderen uw vertrouwen zeer en kijken ernaar uit u weer van dienst te mogen zijn.

Schnelle Lieferung und der Duft hält gut

Hallo Miko,

Goedkoop is duurkoop

Prima parfums maar lijkt niet op de echte geuren 4 besteld en toch maar de originele weer gehaald maar voor de prijs prima

14 de noviembre de 2025

Lekkere geuren

Lekkere geuren, levering top.

17 de diciembre de 2025

Hallo Romunde,

Geen 1 ster waard

Geen 1 ster waard!
Ik had 2 heren en 2 dames dupe geurtjes besteld en alle hadden dezelfde onaangename geur.
Contact via de mail bleek na 4 pogingen onmogelijk en via een telefoonnummer onmogelijk. Via Messenger kreeg ik contact maar toen ik om retourbeleid vroeg kreeg ik een opmerking dat parfum na openen om hygiënische reden niet retour kan. Toen ik het retourbeleid vroeg kreeg ik geen reactie meer.
En dan vraag ik mij af hoe kan je een geurtje dat online gekocht is testen zonder te openen?
Dan hadden ze een geurkaartje moeten meesturen.
Kortom koop hier GEEN dupe!

Hallo Almere,

Producten niet ontvangen

Sinds 2 januari wacht ik op mijn bestelling. Via de Track and Trace zie ik dat het nog niet bij DHL is aangekomen. Ik heb al wel een mail ontvangen met de vraag of ik tevreden ben over het product!!

Hoe slecht kun je de boel op orde hebben? Ik hoop van harte dat het product in ieder geval alsnog aankomt. Anders is het pure oplichting. Wat een prutsers. Doe iets goed of doe het niet!

Hallo Silvia,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb nu 2 keer eerder een review…

Ik heb nu 2 keer eerder een review gegeven hier omdat ik mijn bestelling van 22 december nog niet binnen had. Gemaild en tot op heden geen reactie.

Nu heb ik 9 januari hier nog een negatieve reactie geplaatst en vertelt dat ik naar nietbezord.nl was gestapt.

Daarna, misschien stom toeval maar krijg ik 10 januari van pure parfum een mail dat mijn bestelling onderweg was.

Ik heb dus afgelopen week eindelijk mijn bestelling ontvangen. Dit was de 3e keer dat ik wat bestelde bij dit bedrijf maar na deze ervaring wel mijn laatste.

Ik vind het raar dat ze nooit wat van zich hebben laten horen. Ben wel blij dat ik mijn bestelling heb.

Ik moet zeggen dat de parfum lekker ruikt alleen nu ik het een tijdje gebruik ik toch zoiets heb dat het niet zo is als het orgineel. Als ik het orginele parfum van Armani Code op spuit kan ik die soms nog wel 3 dagen later ruiken op mijn jas of sjaal. Dat heb ik met de parfums van pure parfum niet. Enigsinds baal ik daarvan maar anderzijds voor het geld wil ik daar niet teveel over klagen omdat ik het voor lief neem omdat de parfum wel lekker ruikt.

Mensen, wees dus gewaarschuwd.

Hallo Thomas,

Bestel hier niet

Bestel hier niet!

Meerdere parfums besteld en op zich ruiken ze prima, maar blijven hooguit een half uurtje hangen.

Na meerdere bestellingen wilde ik de Chanel nr 5 retour sturen, want deze rook echt niet lekker. Na meerdere keren geprobeerd te hebben contact te zoeken werd ik eindelijk gebeld. Ik mocht mijn parfum niet retour sturen, omdat het plastic er niet meer om heen zat. Een beetje bedrijf staat achter z’n product en neemt dit dan terug, nieuw plastic erover en klaar. Echter, zullen ze dit niet zelf kunnen en ook niet willen. Zeer slecht telefonisch behandeld en totaal geen service.

Zodra het verkocht is zijn ze blij, maar after sales is slecht!!

Update 29-1-2026
Na onderstaande reactie van pureparfum een mail gestuurd, maar nooit een reactie ontvangen. Slechte service!

Hallo Jelle,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik wacht nu bijna 2 maanden op mijn…

Ik wacht nu bijna 2 maanden op mijn reeds betaalde bestelling!!!PureParfum reageert eerst niet op mail! Na schrijven negatieve revieuw word ik verwezen naar het schrijven van een email alwaar ze NIET op reageren.
Op de review krijg je een geautomatiseerde reactie van we betreuren bla bla bla groet Linda of roulerende andere namen van dames...super hinderlijk!!!
BESTEL hier NIET!!!!!

PS ze bellen heeft geen zin!!!!

En kijk...na dit schrijven krijg je weer een excuus en n verwijzing naar hun klantenservice mail waar ze NIET reageren😡

Hallo,

Onze excuses dat uw ervaring niet naar wens was. Dit is zeker niet de standaard die wij onze klanten willen bieden. Neem gerust contact met ons op via info@pureparfum, zodat wij samen een oplossing kunnen vinden.

Niet te geloven dit!!!

Niet bestellen!!!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Helaas na een maand nog steeds geen…

18012026: AI antwoord en Julia is er maar druk mee. Wat een onzin.
Bestel hier NIET!!!

——————————-
Helaas na een maand nog steeds geen parfum ontvangen en reageren op de mail doen ze ook niet!

20 de diciembre de 2025

Hallo Martine,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

retourneren is heel moeilijk !!!!

Ik heb een bestelling gedaan waarvan 1 niet goed was en deze wilde ik retouren en na meerdere mailtjes nog steeds geen contact kunnen krijgen . echt slecht !!!!

12 de enero de 2026

Hallo Emmy,

Julia- Pure Parfum

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.