Consulta las opiniones de los clientes
Información sobre la empresa
Sobre Rentumo.pl
Escrito por la empresa
Od kawalerek po domy rodzinne – z Rentumo.pl wyszukiwanie i kontakt z wynajmującymi stają się proste i wygodne: wszystko w jednym miejscu.
Gotowy, aby znaleźć swój nowy dom? 👇
Información de contacto
Polonia
- rentumo.pl
No consta que solicite reseñas
Ha contestado el 60% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
La gente también ha visto
Kiedy miałam bardzo poważny problem…
Kiedy miałam bardzo poważny problem dział obsługi od razu pomógł szukać rozwiązania zachowując pełen profesjonalizm wyrozumiałoś i cały czas wykazują chęć pomocy także naprawdę z ręką na sercu w przypadku problemu polecam skontaktować się z obsługą klienta. Pan Damian niezastąpiony ! Raz jeszcze bardzo dziękuję ❤️
praca personelu
Jestem mile zaskoczony personelem, który tam pracuje. Damian pomógł mi rozwiązać problem ze zrozumieniem, za co jestem mu bardzo wdzięczny. Korzystałem z usług Rentumo, ale były problemy, których nie mogłem rozwiązać, a oni już mi pomogli.
„Profesjonalna obsługa klienta i pozytywne rozwiązanie sprawy
Miałem problem z automatycznie pobraną opłatą za subskrypcję Premium. Początkowo proces wyjaśniania sprawy mógł przebiec sprawniej, ponieważ odnalezienie mojej subskrypcji zajęło trochę czasu i wymagało dodatkowej wymiany wiadomości, ale końcowo doceniam profesjonalne podejście pana Damiana, uprzejmą komunikację i chęć rozwiązania problemu. Mimo początkowych trudności moja sprawa została zakończona pomyślnie, dlatego oceniam obsługę klienta bardzo dobrze.
Uwaga na automatyczne subskrypcje za prawie 200 zł przy wykupie pojedyńczego dostępu za 5 zł
Trzeba uważać, bo zwykłe opłacenie dostępu do jednej nieruchomości za 5 zł ... może kosztować prawie 200 zł, jeśli się za wczasu nie anuluje automatycznie rozpoczynanej subskrypcji!! Nie wiem, kto taki model biznesowy wymyślił, ale to jest WREDNE, bo jak się wykupuje dostęp do 1 nieruchomości, to ŻADEN rozsądny człowiek nie spodziewałby się, że mu wjedzie subskrypcja za prawie 200 zł. Zmieńcie to, Rentumo, bo to jest wk*wiające!!
a scam
a scam. I wanted to only try the trial for 5pln and but i dont know why it was automatically subsribed to a month membership. do not recommend
Bardzo miła obsługa załatwione bez…
Bardzo miła obsługa załatwione bez problemu
Świetna obsługa i szybki proces
Jestem bardzo zadowolony z mojego doświadczenia. Cały proces był prosty, przejrzysty i bezproblemowy. Obsługa klienta odpowiadała szybko na moje pytania i była bardzo pomocna na każdym etapie. Aplikacja działa sprawnie i jest łatwa w obsłudze. Wszystko zostało załatwione profesjonalnie i zgodnie z oczekiwaniami. Zdecydowanie mogę polecić tę firmę innym osobom.
Very quick and professional customer…
Very quick and professional customer support. I had an issue related to my subscription renewal, but the situation was handled individually and resolved quickly and politely. I really appreciate the customer-oriented approach and the help in solving the problem. Special thanks to Aleksandra for her kind and understanding support.
Dałem pięć gwiazdek z względu na… Dałem pięć gwiazdek z względu na zrozumienie w sytuacji gdy zapomniałem wyłączyć subskrypcję a nie korzystałem z aplikacji i nie zauważyłem że opłata za pierwszy okre
Dałem pięć gwiazdek z względu na zrozumienie w sytuacji gdy zapomniałem wyłączyć subskrypcję a nie korzystałem z aplikacji i nie zauważyłem że opłata za pierwszy okres rozliczenia jest w kwocie 5zl a w kolejnych miesiącach 169 zł i dzięki zrozumieniu przedstawicieli firmy została mi zwrócony część poniesionych kosztów
Świetna strona
Super strona! Jestem zadowolona z obsługi i jakości usług. Polecam 😃
komunikacja i pomoc na wysokim poziomie
świetny kontakt z rentumo, baaardzo dużo wszelkich ofert więc na pewno coś znajdą dla każdego!
Bardzo dziękuję za pomoc.
Bardzo dziękuję za pomoc.
Dzięki wam znalazłem super mieszkanko 🙂
Bardzo cudowny serwis
Bardzo cudowny serwis , bardzo wyrozumiali:)
Zaufana firma
Chociaż nie udało mi się skorzystać z usługi w firmie ponieważ znalazłam mieszkanie szybciej. Chciałabym wystawić pozytywną ocenę ponieważ udało mi się dogadać z firmą w sprawie problemów z kontem i zwrotem. Mój mail trafił do spamu i po czasie myślałam, że nie uda mi się rozwiązać nieporozumienia, ale szybko dostałam odpowiedź. Ciężko mi ocenić firmę pod względem oferowanych usług, ale kontakt z firmą na najwyższym poziomie. A na początek to wystarczy, jeśli szuka się zaufanej firmy, która pomaga w znalezieniu mieszkania do wynajęcia. (Moje doświadczenie jest z końcówki grudnia, ale dzisiaj mogę firmę jak najbardziej polecić).
Dziękuję za wsparcie!
Bardzo pomocna strona!
Thanks so much for the service
Thanks so much for the service
Everything was very timely and professional 👍🏽👍🏽👍🏽

Respuesta de Rentumo.pl

Respuesta de Rentumo.pl
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.