Kiedy miałam bardzo poważny problem dział obsługi od razu pomógł szukać rozwiązania zachowując pełen profesjonalizm wyrozumiałoś i cały czas wykazują chęć pomocy także naprawdę z ręką na sercu w przy... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Miałem problem z automatycznie pobraną opłatą za subskrypcję Premium. Początkowo proces wyjaśniania sprawy mógł przebiec sprawniej, ponieważ odnalezienie mojej subskrypcji zajęło trochę czasu i wymaga... Ver más
Trzeba uważać, bo zwykłe opłacenie dostępu do jednej nieruchomości za 5 zł ... może kosztować prawie 200 zł, jeśli się za wczasu nie anuluje automatycznie rozpoczynanej subskrypcji!! Nie wiem, kto tak... Ver más
Jestem mile zaskoczony personelem, który tam pracuje. Damian pomógł mi rozwiązać problem ze zrozumieniem, za co jestem mu bardzo wdzięczny. Korzystałem z usług Rentumo, ale były problemy, których nie... Ver más
Información sobre la empresa
Sobre Rentumo.pl
Escrito por la empresa
Od kawalerek po domy rodzinne – z Rentumo.pl wyszukiwanie i kontakt z wynajmującymi stają się proste i wygodne: wszystko w jednym miejscu.
Gotowy, aby znaleźć swój nowy dom? 👇
Información de contacto
Polonia
- rentumo.pl
No consta que solicite reseñas
Ha contestado el 60% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Dzięki tej stronie udało mi się znaleźć…
Dzięki tej stronie udało mi się znaleźć bardzo szybko mieszkanie ! Polecam!

Zdecydowanie odradzam korzystanie!
Zdecydowanie odradzam korzystanie z Rentumo.pl.
Zostałam obciążona opłatą za subskrypcję, której nie miałam zamiaru aktywować i której uruchomienia nawet nie byłam świadoma. Pomimo mojej natychmiastowej prośby o anulowanie i zwrot, otrzymałam wiadomość, że pieniądze zostaną zwrócone tylko pod warunkiem wystawienia pozytywnej opinii na Trustpilot.
Takie praktyki są nieetyczne i przypominają wymuszanie opinii w zamian za zwrot środków, co powinno być zgłoszone do odpowiednich instytucji ochrony konsumenta. Pomimo moich wyjaśnień i braku korzystania z usługi, otrzymałam kilkukrotnie tę samą odpowiedź: nie oddamy pieniędzy bez pozytywnego komentarza.
Dodatkowo – po tym, jak odmówiłam wystawienia fałszywej opinii – firma przestała odpowiadać na moje wiadomości. Takie zachowanie jest nieprofesjonalne i w mojej ocenie narusza zasady uczciwej obsługi klienta.
Nie polecam – brak transparentności, presja na pozytywny feedback i ignorowanie klienta.

Respuesta de Rentumo.pl
Bardzo dziękuję za udostępnienie tak wielu opcji
Moje doświadczenie w korzystaniu z aplikacji bardzo pomogło mi w poszukiwaniu wynajmu z krótkim wyprzedzeniem, bardzo dziękuję!
Uwaga podszywają sie pod inną firmę!
Uwaga podszywają sie pod inną firmę!! Wyłudzają pieniądze. Uwaga! Sprawa zostanie w tym tyg zgłoszona na prokuraturę.
Zostało także dziś wysłane pismo w sprawie naruszenia znaku towarowego Rentumi.pl

Najlepsza platforma wynajmu!
Rentumo.pl to bez wątpienia najlepsza platforma wynajmu z jakiej kiedykolwiek korzystałem. Funkcja automatycznego wyszukiwania i natychmiastowe powiadomienia są genialne – w ciągu kilku dni znalazłem swoje wymarzone mieszkanie. Zespół obsługi klienta zawsze służył pomocą, dzięki czemu cały proces był radością. Jeśli szukasz wynajmu w Polsce, Rentumo.pl jest najlepszym rozwiązaniem. Gorąco polecam!
Płynnie i wydajnie!
Rentumo.pl sprawiło, że moje wyszukiwanie wynajmu było płynne, wydajne i przyjemne. Platforma jest przyjazna dla użytkownika, a zespół wsparcia jest responsywny i pomocny. Szybko znalazłem świetne mieszkanie i nie mogłem być szczęśliwszy. Jeśli chcesz bezstresowo szukać wynajmu, Rentumo.pl jest właściwym wyborem. Gorąco polecam!
Fantastyczne przeżycie!
Moje doświadczenie z Rentumo.pl było po prostu fantastyczne. Platforma jest niezwykle łatwa w użyciu, a zespół wsparcia jest zawsze gotowy do pomocy. Dzięki zweryfikowanym ogłoszeniom i natychmiastowym powiadomieniom szybko znalazłem świetne mieszkanie. Jeśli szukasz wynajmu w Polsce, Rentumo.pl jest najlepszym wyborem. Gorąco polecam!
Oszustwo
Rentumo.pl to strona, która wygląda na oszustwo. Oferty wynajmu są nieaktualne, często bardzo stare, a żeby zobaczyć kontakt do właściciela, trzeba zapłacić. Po dokonaniu opłaty okazuje się, że ogłoszenie pochodzi z innej strony i dawno wygasło. Serwis sprawia wrażenie, jakby celowo wprowadzał użytkowników w błąd, zachęcając ich do płatności za bezużyteczne informacje. Nie polecam korzystania z tej strony – szkoda czasu i pieniędzy.
Doskonałe doświadczenie!
Rentumo.pl to przełom dla każdego, kto szuka wynajmu. Platforma jest intuicyjna, a zespół obsługi klienta jest niezwykle pomocny. Znalazłem dokładnie to, czego szukałem, a cały proces przebiegł bezproblemowo. Jeśli chcesz bezstresowo szukać wynajmu, Rentumo.pl jest odpowiedzią. Gorąco polecam ten serwis!

Absolutely Fantastic Service!
Rentumo.pl has completely transformed the way I search for rentals. The platform is not only user-friendly but also incredibly efficient. With its automatic search feature and instant notifications, I found my dream apartment in just a few days. The customer support team was exceptional—always ready to assist with a smile. If you’re looking for a rental in Poland, Rentumo.pl is the way to go. Highly recommend!
Mnóstwo ogłoszeń mieszkań
Быстро ответили на все интересующие…
Быстро ответили на все интересующие вопросы.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.