Kiedy miałam bardzo poważny problem dział obsługi od razu pomógł szukać rozwiązania zachowując pełen profesjonalizm wyrozumiałoś i cały czas wykazują chęć pomocy także naprawdę z ręką na sercu w przy... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Miałem problem z automatycznie pobraną opłatą za subskrypcję Premium. Początkowo proces wyjaśniania sprawy mógł przebiec sprawniej, ponieważ odnalezienie mojej subskrypcji zajęło trochę czasu i wymaga... Ver más
Trzeba uważać, bo zwykłe opłacenie dostępu do jednej nieruchomości za 5 zł ... może kosztować prawie 200 zł, jeśli się za wczasu nie anuluje automatycznie rozpoczynanej subskrypcji!! Nie wiem, kto tak... Ver más
Jestem mile zaskoczony personelem, który tam pracuje. Damian pomógł mi rozwiązać problem ze zrozumieniem, za co jestem mu bardzo wdzięczny. Korzystałem z usług Rentumo, ale były problemy, których nie... Ver más
Información sobre la empresa
Sobre Rentumo.pl
Escrito por la empresa
Od kawalerek po domy rodzinne – z Rentumo.pl wyszukiwanie i kontakt z wynajmującymi stają się proste i wygodne: wszystko w jednym miejscu.
Gotowy, aby znaleźć swój nowy dom? 👇
Información de contacto
Polonia
- rentumo.pl
No consta que solicite reseñas
Ha contestado el 60% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jestem nie zadowolona
Jestem nie zadowolona. Ciężko było mi się porozumieć z wynajmującymi. Proszę o zwrot pieniędzy

Super! Recommend!
Super! I really liked the service, very helpful!

Respuesta de Rentumo.pl
Miałem kilka ważnych pytań dotyczących…
Miałem kilka ważnych pytań dotyczących subskrypcji i dostałem bardzo szybką odpowiedź oraz wyjaśnienie od pani Aleksandry. Bardzo dziękuję za rozwiązanie wszelkich trudności.

Great Customer Support
Dziękuję Pani Aleksandrze za rozwiązanie mojego problemu i anulowanie subskrypcji. Wszystko poszło zgodnie z moimi oczekiwaniami. Świetna obsługa klienta. Pozdrawiam, Patrycja

Respuesta de Rentumo.pl
Znalazłem super mieszkanie :) …
Znalazłem super mieszkanie :) jednak zapomniałem anulować subskrypcji - całe szczęście po kontakcie mailowym udało się odzyskać pieniądze :)

Respuesta de Rentumo.pl
thank you for your help in choosing an…
Thank you for your help in choosing an apartment, great portal, I recommend it.😁

Edit
Co do mojej pierwszej recenzji muszę przyznać, że się pomyliłam. Okazało się że był to problem po stronie technicznej. Firma skontaktowała się i przeprosiła za zaistniałą sytuację. Także moge spokojnie przyznać 4 gwiazdki mimo niedogodności związanych przez krótki okres, chociaż sama sobie zaszkodziłam brakiem zwrotu środków pobranych przez złą recenzje. Radzę najpierw kontaktować się z firmą kilka razy jesli komuś zdazy się taka sytuacja
Oszustwo!
Próbowałam anulować subskrypcję i prosiłam i o zwrot środków na konto. Wysłałam maila, dostałam wiadomość że że względu na m9ha sytuację anulują mi subskrypcję i zwrócą pobrane środki. Do tej pory nie otrzymałam niczego, a co najgorsze dalej próbują pobierać kwotę w wysokości 169 zł. Musiałam zablokować kartę. Nie ma możliwości dogadania się w żaden sposób z tą firmą. Najgorsze strona z jakiej kiedykolwiek korzystałam

Respuesta de Rentumo.pl
Dziękuję dla Aleksandry że pomogła w…
Dziękuję dla Aleksandry że pomogła w rozwiązaniu mojej sprawy. Co najbardziej przyjemnie że dostałem odpowiedź nie za 100 lat jak zwykle. A w ten samy dzień. Respekt 🤝🏼🌹

Uwaga !!!! Oszustwo
Uwaga !!!!! Oszuści!!!! Pobierają w okresie tygodniowym próbnym całości kwoty miesięcznego abonamentu !!!! Prawie 200 zł !!! . Nie da się tego cofnąć! Kontakt tylko @. Gdy poprosiłam o kontakt tel. Firma odpowiedziała że jest kontakt tylko przez pocztę @ . Gdy w odpowiedzi zarządalam zwrotu niesłusznie pobranej kwoty już nikt mi nie odpowiedział

Miałam zablokowaną możliwość…
Miałam zablokowaną możliwość anulowania…
Rentumo- ostrzegam!
W 6 dniu 7-dniowego okresu próbnego (koszt 4,99 zł) pobrali pełen abonament 169 zł. Oferty, które tam widnieją są nieaktualne, kolejna kwota została pobrana bezprawnie.
Miałam zablokowaną możliwość anulowania subskrypcji, do tej pory nie da się tego zrobić, bo wyskakuje mi błąd. Chciałam anulować subskrypcję w dniu anulowania, jednakże nie dało się tego zrobić, straciłam pieniądze, z platformy nie korzystam. Nie da się w ogóle skontaktować z supportem, od 17 września próbuje się skontaktować i pisałam już 2 e-maile o zwrot pieniędzy, ale niestety nie dostałam żadnej odpowiedzi. Podzielam wcześniejsze, negatywne opinie. Naciągacze! Straciłam pieniądze, mieszkania nie znalazłam, jestem bardzo niezadowolona z działania tej strony. Może po przeczytaniu tej opinii dostanę w końcu zwrot.

Respuesta de Rentumo.pl
Bardzo dobre wsparcie techniczne ze strony pani Aleksandry, doceniam te firmę za zrozumienie dla swoich klientów i szukanie możliwych rozwiązań, a nie zbywanie ich.

Respuesta de Rentumo.pl
Rentumo.pl to świetne narzędzie dla…
Rentumo.pl to świetne narzędzie dla każdego, kto szuka nieruchomości do wynajęcia! Platforma jest bardzo łatwa w obsłudze, a szeroki wybór ofert pozwala znaleźć coś na każdą kieszeń. Szybka i bezproblemowa rezerwacja, a także przyjazna obsługa klienta sprawiają, że korzystanie z Rentumo.pl to czysta przyjemność. Polecam z całego serca!
Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona…
Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona indywidualnym podejściem do klienta! Mimo, iż firma nie musiała tego robić, w drodze wyjątku dostałam zwrot środków w wysokosci miesięcznej kwoty subskrybcji. Bardzo szybkie odpowiedzi, a obsługa profesjonalna. Polecam każdemu współpracę z Rentumo.

Thank you
Thank you, Aleksandra! Best tech support I’ve ever had. Star!
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.