Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kiedy miałam bardzo poważny problem dział obsługi od razu pomógł szukać rozwiązania zachowując pełen profesjonalizm wyrozumiałoś i cały czas wykazują chęć pomocy także naprawdę z ręką na sercu w przy... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Miałem problem z automatycznie pobraną opłatą za subskrypcję Premium. Początkowo proces wyjaśniania sprawy mógł przebiec sprawniej, ponieważ odnalezienie mojej subskrypcji zajęło trochę czasu i wymaga... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Trzeba uważać, bo zwykłe opłacenie dostępu do jednej nieruchomości za 5 zł ... może kosztować prawie 200 zł, jeśli się za wczasu nie anuluje automatycznie rozpoczynanej subskrypcji!! Nie wiem, kto tak... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jestem mile zaskoczony personelem, który tam pracuje. Damian pomógł mi rozwiązać problem ze zrozumieniem, za co jestem mu bardzo wdzięczny. Korzystałem z usług Rentumo, ale były problemy, których nie... Ver más

Información sobre la empresa

1. Compañía de administración de propiedades
  2. Mercado online
  3. Agentes inmobiliarios

Sobre Rentumo.pl

Escrito por la empresa

Rentumo.pl to najlepsze narzędzie do znalezienia wynajmu w Polsce. Dzięki ponad 600 zweryfikowanym stronom masz dostęp do automatycznych wyszukiwań oraz natychmiastowych powiadomień o nowych ofertach.

Od kawalerek po domy rodzinne – z Rentumo.pl wyszukiwanie i kontakt z wynajmującymi stają się proste i wygodne: wszystko w jednym miejscu.
Gotowy, aby znaleźć swój nowy dom? 👇

Sprawdź wszystkie oferty

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Ha contestado el 60% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Złodzieje próbowali pobrać opłatę bez…

Złodzieje próbowali pobrać opłatę bez mojej wiedzy i zgody. Uważajcie. Na szczęście bank zareagował i wykrył oszustwo . Pozdrawiam

12 de febrero de 2026

Dzień dobry,
Rozumiemy, że sytuacja mogła wzbudzić niepokój, jednak chcielibyśmy wyjaśnić, że nasza platforma nie dokonuje żadnych płatności bez wiedzy i zgody użytkownika.
Rejestracja w serwisie oraz rozpoczęcie okresu próbnego wiąże się z akceptacją regulaminu, w którym jasno określone są warunki dotyczące subskrypcji i ewentualnych opłat po zakończeniu okresu testowego. Wszystkie informacje są widoczne przed finalizacją rejestracji.
Nie mamy wglądu w decyzje podejmowane przez banki, natomiast zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z naszym działem obsługi klienta — chętnie sprawdzimy sprawę indywidualnie i wyjaśnimy wszelkie wątpliwości.
Zależy nam na transparentności i uczciwej współpracy z użytkownikami.
Pozdrawiamy,

Bardzo dziękuję za pomoc

Bardzo dziękuję za pomoc! Bardzo pomocna strona!

3 de febrero de 2026

Respuesta de Rentumo.pl

Dziękuję serdecznie za tak miłe słowa! 🩵
Cieszę się, że mogłam pomóc i że strona okazała się dla Pani pomocna.

serdecznie polecam

Używałam tej aplikacji w poszukiwaniu mieszkania na wynajem. Ogłoszenia które mi się wyświetlały były bardzo trafione, a po okresie próbnym kiedy zapomniałam anulować subskrypcji, zostałam potraktowana bardzo dobrze i otrzymałam dobre rozwiązane sytuacji. Serdecznie polecam ponieważ wyszukiwania są dostosowywane bardzo dobrze.

30 de enero de 2026

Respuesta de Rentumo.pl

Dziękujemy z całego serca za tak ciepłą opinię! 🩵
Bardzo się cieszymy, że nasze dopasowane wyszukiwania okazały się pomocne w znalezieniu mieszkania — to dokładnie po to tworzymy Rentumo.
Równie mocno cieszy nas to, że sposób rozwiązania sytuacji z subskrypcją został przez Panią dobrze odebrany. Staramy się zawsze podchodzić do takich spraw fair i indywidualnie.
Jeśli w przyszłości będzie Pani ponownie szukać mieszkania lub potrzebować wsparcia — jesteśmy tutaj!
Dziękujemy za polecenie i zaufanie

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bez problemu dostałem zwrot moich…

Bez problemu dostałem zwrot moich środków gdy tylko poinformowałem że przez przypadek nie zakończyłem subskrypcji dobry kontakt z suportem

2 de enero de 2026

Respuesta de Rentumo.pl

Dziękujemy za tak pozytywną opinię!
Cieszymy się, że udało się szybko rozwiązać sprawę i że kontakt z naszym zespołem był dla Pana satysfakcjonujący.
Zawsze staramy się pomagać jak najszybciej i jak najuczciwiej.
Gdyby kiedykolwiek potrzebował Pan dodatkowego wsparcia — jesteśmy do dyspozycji.

Super strona 🥰

30 de diciembre de 2025

Respuesta de Rentumo.pl

Dziękujemy za tak pozytywną opinię!
Zawsze staramy się pomagać jak najszybciej i jak najuczciwiej.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Again it worked the magic I needed…

Used the website before and it works perfectly. It offers what you need and what you are looking for. Quick results and great process! Will be happily using it again in the future!

9 de octubre de 2025

Thank you so much for your wonderful review!
We’re really happy to hear that Rentumo helped you quickly find exactly what you were looking for — and that the whole process felt smooth and efficient.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Have used the site times before and…

Have used the site times before and really like the way it gets you the results you are looking for. Great quality propositions, quick and safe handling.

9 de septiembre de 2025

Super serwis

Super serwis! Dziękuję za pomoc 👍

24 de diciembre de 2025

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fajny kontakt z firmą, nowe ogłoszenia wpadają od razu na maila, polecam :)

24 de noviembre de 2025

Respuesta de Rentumo.pl

Serdecznie dziękujemy za taką opinię!
Cieszy nas, że wszystko przebiegło pomyślnie. Jeśli pojawią się jakieś sugestie lub potrzeby, prosimy śmiało pisać.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Dziękuję bardzo za pomoc i zrozumienie

Dziękuję bardzo za pomoc i zrozumienie. Za szybką odpowiedź i rozwiązanie.

12 de noviembre de 2025

Respuesta de Rentumo.pl

Dzień dobry, bardzo dziękujemy za tak miłe słowa! Cieszymy się, że mogliśmy pomóc szybko i skutecznie. Gdyby pojawiły się jakiekolwiek pytania, jesteśmy do dyspozycji. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Rentumo

Jest ok aplikacja

9 de noviembre de 2025

They are good

16 de octubre de 2025

Valorada con 1 estrellas sobre 5

bardzo słaby system na ktory łatwo sie…

bardzo słaby system na ktory łatwo sie złapać i byc stratnym…

weszlam na strone, oplacilam kwote za próbny okres, chwile popatrzylam i wyszlam. Potem pojawil sie moj blad-nie doczytalam, ze dalsza subskrypcja zostanie odnowiona automatycznie, bylam pewna ze nie podajac danych z karty, nie bedzie mialo to miejsca. Dzien po anulowalam, mimo to dalej próbują ściągnąć pieniądze.

Slaba polityka, wszystko dobrze przemyslane na koszt firmy.

25 de octubre de 2025

Dzień dobry,
Przykro nam, że ma Pani takie odczucia. Chcemy wyjaśnić, że informacje o automatycznym odnowieniu po okresie próbnym były pokazane wprost na ekranie płatności oraz w regulaminie przed akceptacją. Uruchomienie okresu próbnego wymaga podania danych karty – bez tego system nie aktywuje usługi ani nie nalicza opłat.
Jeżeli subskrypcja została anulowana, kolejne opłaty nie będą pobierane. Mogą jednak pojawiać się nieudane próby autoryzacji lub widok „oczekującej” operacji po stronie banku do czasu pełnego rozliczenia.
Prosimy o kontakt, abyśmy mogli to sprawdzić i wyjaśnić: prześle proszę na info@rentumo.pl adres e-mail użyty przy rejestracji oraz (dla identyfikacji) ostatnie 4 cyfry karty i datę obciążenia. Chętnie zweryfikujemy logi i wyślemy potwierdzenie statusu.
Dziękujemy za sygnał i czekamy na wiadomość, aby pomóc.

Jestem bardzo zadowolona,zrozumieli…

Jestem bardzo zadowolona,zrozumieli moją ciężką sytuacją i mi pomogli

12 de septiembre de 2025

Respuesta de Rentumo.pl

Dziękujemy serdecznie za tak miłe słowa!
Cieszymy się, że mogliśmy pomóc i że jest Pani zadowolona ze współpracy z nami.
Zawsze staramy się wspierać naszych klientów w każdej sytuacji.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Oszuści i naciągacze pobierają…

Oszuści i naciągacze pobierają bezprawnie subscrypcje mimo zablokowania

18 de agosto de 2025

Dzień dobry,
Jest nam bardzo przykro czytać Pana opinię. Prosimy o bezpośredni kontakt z naszym zespołem pod adresem info@rentumo.pl, podając swoje imię i nazwisko, adres e-mail użyty przy rejestracji oraz potwierdzenie płatności (np. 4 ostatnie cyfry karty i wyciąg z banku). Dzięki temu będziemy mogli odnaleźć Pana konto i szybko rozwiązać sprawę.
Zapewniamy, że naszym priorytetem jest znalezienie właściwego rozwiązania – w tym również zwrot środków, jeśli będzie to zasadne. Prosimy o wiadomość, abyśmy mogli pomóc indywidualnie.

Dział obsługi klienta

Dzień dobry, bardzo chcę pochwalić dział obsługi klienta, zwłaszcza -udzielającą mi odpowiedzi na pytania i problemy - Panią Aleksandrę. Komunikacja jest bardzo płynna a odpowiedzi rzetelne. Podsumowując, jestem bardzo zadowolona z działania aplikacji, polecam.

12 de junio de 2025

Dzień dobry,
Serdecznie dziękujemy za tak miłą opinię! 😊 Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z działania aplikacji oraz obsługi klienta. To dla nas ogromna motywacja, aby dalej świadczyć usługi na najwyższym poziomie.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Все гарно працює, все доступно

Додаток супер, дуже зручний.

11 de junio de 2025

Obsługa klienta

Mimo braku infolinii, bardzo sprawnie została mi udzielona pomoc. Ze wszystkim pomogą.

30 de mayo de 2025

Valorada con 3 estrellas sobre 5

There’s a foundation of a good service…

There’s a foundation of a good service here, but it’s weighed down by minor but persistent issues. With more consistency and clearer support, it could easily become a much better experience.

18 de mayo de 2025

Hello,
Thank you for your honest feedback. We’re glad you see the potential in our service and we take your comments about consistency and support very seriously. We’re already working on improvements to make the experience smoother and more reliable for all users.

Kind regards,

My experience was great

My experience was great

6 de junio de 2025

Hello,
Thank you so much for sharing your feedback! We’re delighted to hear that your experience was great, and we truly appreciate your support.
Kind regards,

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.