Jag gillar ofta era kläder och har fått plagg som jag är nöjd med! Mycket nöjd. - Nu helsnygg mörkgrå väst! ( och den var gratis pgav 3 för 2) - Mycket fin linnekavaj, beige/vit. Så snyggt med ny... Ver más
Blusen var underbar, köpte en till i annan färg! Klänningen… jo, fin men lite för krulligt i halsen/ urringningen men jag kanske kan tänja den en aning. Skönt tyg och fin färg.
Beställde en klänning som var jätte fin men tyvärr på tok för stor. Svårt att uppskatta era storlekar då man inte har en susning om vad de motsvarar ungefär. Så blev tyvärr retur.
Fantastisk fina kläder. Stort utbud av härliga färger som går perfekt att styla med varandra. Härliga kvaliteter och Såå användbart! Alltid trevligt bemötande och snabba leveranser ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Escrito por la empresa
En härlig webbshop som fokuserar på mode för kvinnor och det bästa livet man kan leva med dem härligaste kläderna vi kan erbjuda. Här hittar du sommarklänningar, linnekläder, stickade koftor och sköna jeans. Du hittar även skor, inredning och design. Allting du kan tänka dig för det härliga livet som Reunionkvinna. De plagg vi inte ritar och producerar själva, handplockar vi hos en mängd duktiga, kreativa leverantörer i både Italien och Frankrike. Vårt fokus är att hitta det lilla extra för dig. Produkterna inom inredning, dofter och trädgård kommer från våra kollegor och vänner i branschen. Vi väljer det vackraste, bästa, mumsigaste, roligaste, mest väldoftande vi kan hitta – allt för dig och ditt hem. Varmt varmt välkommen in i vår värld av njutning!
Östra Rönneholmsvägen 2, 21147 , Malmö, Suecia
- 040401701
- kundtjanst@reunionhome.se
- reunionhome.se
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 95% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Snabb leverans och snygga kläder!
Snabbbbbbbbbb service...
Snabbbbbbbbbb service.... Kläder jag definitivt kommer att använda ofta, och kommer köpa igen. Kunde inte bli nöjdare!
Tack för supersnygga kläder.
Mvh
Anni
Fina plagg!!
Bra att man uppmanar till att bara köpa…
Bra att man uppmanar till att bara köpa om man är säker att man vill ha varan
Fantastisk fina kläder
Härliga kvaliteter och Såå användbart!
Alltid trevligt bemötande och snabba leveranser ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Härliga och bejakande kläder
Härliga och bejakande kläder. Bra on-line vsningar som inspirerar, bra kvalitet och mycket snabb orderhantering. Kivikbutiken också en riktig pärla att besöka.
Alltid super bra och kvalite!!!!
Jag gillar rosmönstret på kavajen eller…
Jag gillar rosmönstret på kavajen eller blusen? Tyvärr var tyget som i en blus och inte kavaj.
Ni är ett trevligt och seriöst företag
Ni är ett trevligt och seriöst företag. Snabba leveranser, aldrig nåt fel!
Älskar era kläder! <3
Bra kvalité och överstämmer med bilden…
Bra kvalité och överstämmer med bilden på hemsidan😊
En av mina favoritbutiker är Reunion…
En av mina favoritbutiker är Reunion som alltid håller toppenkvalitet på sina ljuvligt fina och sköna plagg! Supernöjd!
Bra och snabb hjälp när jag trodde att…
Bra och snabb hjälp när jag trodde att dem skickat fel blus. Blusen var exakt så bra som den såg ut. Mycket nöjd.
Alltid lika nöjd!
Lätt att beställa och snabb leverans.
Blusen var perfekt men kavajen för…
Blusen var perfekt men kavajen för liten även om samma storlek.
Fina linne-kläder
Sköna linnekläder för varma dagar. Klassisk och avslappnad design. Snabb leverans.
Ett företag som både levererar kläder…
Ett företag som både levererar kläder snabbt men även god service och snabbhet när det gäller returer och återbetalningar. Mycket nöjd kund!
Kläderna är så smygga,men alla toppar…
Kläderna är så smygga,men alla toppar så korta