Reunion Opiniones

2065
TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag gillar ofta era kläder och har fått plagg som jag är nöjd med! Mycket nöjd. - Nu helsnygg mörkgrå väst! ( och den var gratis pgav 3 för 2) - Mycket fin linnekavaj, beige/vit. Så snyggt med ny... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Reunion, tydlig information mått på hemsidan, inpirerande live- sändningar som berättar mer, förmånlig kundklubb, inspirerande och sköna kläder med snabb leverans. Trevligt bemötande vid frågor får ja... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Första ordern blev en såå dålig upplevelse!!Ni hade lagt in fel varor två gånger!Ingen svarade i röstbrevlådan!!Ingen Postnord, det hade underlättat enormt mycket!Hade ingen skrivare på semestern,retu... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Härliga linnekläder till bra priser! O dessutom kör de live-visningar så att man faktiskt ser hur kläderna ser ut i form o färg, o som en himla fin bonus har man möjlighet att vinna ett plagg dessutom... Ver más

1. Tienda de ropa

Escrito por la empresa

En härlig webbshop som fokuserar på mode för kvinnor och det bästa livet man kan leva med dem härligaste kläderna vi kan erbjuda. Här hittar du sommarklänningar, linnekläder, stickade koftor och sköna jeans. Du hittar även skor, inredning och design. Allting du kan tänka dig för det härliga livet som Reunionkvinna. De plagg vi inte ritar och producerar själva, handplockar vi hos en mängd duktiga, kreativa leverantörer i både Italien och Frankrike. Vårt fokus är att hitta det lilla extra för dig. Produkterna inom inredning, dofter och trädgård kommer från våra kollegor och vänner i branschen. Vi väljer det vackraste, bästa, mumsigaste, roligaste, mest väldoftande vi kan hitta – allt för dig och ditt hem. Varmt varmt välkommen in i vår värld av njutning!

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

2 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 95% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

(2065)

701 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Snygga men slarvigt sydda plagg

Snygga men slarvigt sydda plagg och väldigt varierande i storlek. Ena gången passar de, nästa absolut inte …

19 de mayo de 2026

Hej Mia
Vi är glada att du tycker om designen på våra plagg, men det är självklart tråkigt att höra att du upplevt brister både i sömnadskvalitet och storlekskonsistens.

Vi går inte efter "standard storlekar" på våra kläder men vi skriver alltid ut mått på våra kläder så att du som kund lättare ska hitta rätt. Alla kroppar är inte likadana så vi gör vad vi kan för att det ska funka för så många som möjligt.

Vi strävar efter att hålla en jämn och hög kvalitet i hela vårt sortiment, och din feedback är värdefull för vårt fortsatta förbättringsarbete. Vi tar med oss dina synpunkter kring både passform och tillverkning för att kunna se över våra rutiner.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fick fel färg på kjolen

Fick fel färg på kjolen. Beställde blå, fick rosa. (Den har jag redan köpt i en butik o blev så nöjd att jag ville ha den blå oxå)

Blusen var väldigt mkt för liten. Uppfattade att den skulle räcka till i stl, men tyvärr inte. ( köpt en vit topp/tisha i butik där stl passade superbra). Önskar få kjolen i blått. Har idag skickat iväg rosa blus o rosa kjol.

Hej Anna
Va fint att du tyckte så mycket om kjolen så du ville ha en till i en annan färg, vi beklagar verkligen denna miss!

Hör gärna av dig direkt till kundtjanst@reunionhome.se så hjälper vi dig vidare så det blir rätt.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Varorna stämmer inte alltid med…

Varorna stämmer inte alltid med bilderna på er hemsida. Även storleken kan variera,

Hej Agneta
Tack för din feedback!

Vi försöker att få våra bilder så lika som möjligt men ibland blir det någon nyansskillnad i färg på grund av ljuset

Du kan alltid höra av dig till kundtjanst@reunionhome.se så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig vidare om du är osäker på någon vara.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Det skiljer väldigt mycket i storlekar…

Det skiljer väldigt mycket i storlekar på plaggen. Vet aldrig om man behöver strl 1 el 2.

Hej Annika
Vi förstår att det är svårt när man handlar på nätet och särskilt när vi inte går efter "standard storlekar" på våra kläder men vi skriver alltid ut mått på våra kläder så att du som kund lättare ska hitta rätt. Alla kroppar är inte likadana så vi gör vad vi kan för att det ska funka för så många som möjligt.
Är du osäker så hör bara av dig till kundtjanst@reunionhome.se så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig vidare.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Typisk "made in italy"-butik!

Fina kläder men tyvärr undermålig kvalite' med ruskiga överpriser! Reunion är ett typiskt "Made in Italy"- koncept. De främsta bevisen för det är dåligt sydda knapphål, plastig tvättrådslapp, knapparna är ej isydda ordentligt och plagget har sytts med lång stygnlängd. En klänning jag köpte var ej ens fållad i ärmslut och klänningskanten längst ner! Det är bara slarvigt sydda kantsömmar där. Aldrig upplevt detta någonsin innan. Råkat beställa 2 ggr för att plaggen är ursnygga, men fått returnera båda gångerna. Trist!

27 de mayo de 2026
Opinión espontánea

Respuesta de Reunion

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vi uppskattar verkligen din ärliga feedback, även om vi självklart är ledsna över att höra att våra plagg inte levde upp till dina förväntningar.

Det gläder oss att du tycker att våra modeller är fina, men vi beklagar att kvaliteten och finishen på de plagg du mottagit inte motsvarade den standard vi vill stå för. Det du beskriver kring sömnad och detaljer är något vi tar på stort allvar och kommer att föra vidare till vårt team och våra leverantörer för vidare uppföljning.

Vi förstår också att det känns extra tråkigt när du gett oss en ny chans och ändå behövt returnera dina köp. Tack för att du uppmärksammar oss på detta – feedback som din hjälper oss att bli bättre.

Jag är jättenöjd med Reunion

Jag är jättenöjd med Reunion. Dock blev köpet inte så bra, men så blir det väl när man inte kan känna på varan.
Köpte blusen pompom havsgrön, men tyvärr var den genomskinlig och det hade jag inte förväntat mig. Så, det kommer att bli något som hänger i garderoben, tyvärr.

21 de mayo de 2026
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.