Valorada con 1 estrellas sobre 5

Very disappointing experience. We placed an order for a product that was clearly marked as available on the website, only to find out later that it was not actually in stock. After more than... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij moesten met zeer grote spoed een scanner hebben en dat heeft Joran super geregeld. Vrijdagmiddag om 4 uur besteld en maandagmiddag werd deze al afgeleverd door de pakketbezorger. Ook toen wij late... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

We hebben een bestelling gedaan waarbij werd aangegeven dat het product op voorraad was; levertijd 1 à 2 werkdagen. Na ruim een week hebben we gebeld waar de bestelling bleef. Het was nog niet beke... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

RISolutions is een verademing in de markt. Ik doe al 25 jaar zaken met een scala aan IT gerelateerde bedrijven, RISolutions zijn een klasse apart. Service van de bovenste plank, scherp geprijsd... Ver más

Información sobre la empresa

1. Empresa de electrónica
  2. Servicio de business-to-business

Escrito por la empresa

Welkom bij RISolutions RISolutions, uw RFID- en IOT-winkel biedt een totale selectie van "Nummer één" -merken op het gebied van toegang, controle, identificatie en ICT oplossingen op één plek. De missie van het RIS-team is om klanten een superieure ervaring, kwaliteit en snelle levering te bieden. Wij leveren hoogwaardige, best-in-class, bewezen RFID-tags, lezers, antennes en softwareproducten voor uw zakelijke behoeften. Neem gerust contact met ons op voor advies of een offerte op maat via +31 (0)85 800 8108 of mail ons via info@risolutions.eu ✔️ Snelle verzending. ✔️World class service. ✔️Snel persoonlijk advies van een van onze Tech-specialisten. ✔️24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar! Heeft u vragen? aarzel dan niet contact met ons op te nemen via: +31 (0)85 800 8108. Of neem contact met ons op via de onderstaande contact mogelijkheden. RISolutions streeft ernaar u binnen enkele minuten te helpen.

4,0

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Goed en snel

Goede prijs. Snelle levering. Prima verpakt.

17 de junio de 2025

Beste Bob,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Geweldig om te horen dat u tevreden bent over de prijs, de snelle levering en de verpakking. We waarderen uw vertrouwen en helpen u graag weer bij een volgende bestelling.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Erg professioneel en meedenkend!

We hebben een bestelling gedaan bij RISolutions, helaas was de bestelling zelf vertraagd. Na contact hebben ze direct aangeboden om zelf de bestelde artikelen met spoed te leveren. Top service, bedankt!

20 de junio de 2025
Opinión espontánea

Beste S.D. van den Bosch,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat u onze aanpak als professioneel en meedenkend heeft ervaren. Ondanks de vertraging zijn we blij dat we met een spoedlevering alsnog naar tevredenheid hebben kunnen leveren.

Uw waardering voor onze service motiveert ons enorm. Bedankt voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer!

Happy customer

,Fast delivery, quality as expected

11 de junio de 2025

Beste Franklin,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Geweldig om te horen dat u tevreden bent: snelle levering en de kwaliteit zoals verwacht – dat is precies waar we naar streven.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ben opgebeld om te laten weten dat…

Ben opgebeld om te laten weten dat koerier stond te wachten

30 de abril de 2025

Beste Christine,

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat u onze communicatie heeft gewaardeerd en dat u netjes op de hoogte werd gebracht toen de koerier arriveerde. Service en bereikbaarheid vinden wij erg belangrijk.

Beste Jelmer,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Geweldig om te horen dat u tevreden bent over onze goede service en snelle levering. We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Duidelijke website

16 de abril de 2025

Beste DV,

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat u onze website als duidelijk ervaart. We blijven ons inzetten om het bestellen zo eenvoudig mogelijk te maken.

Top service

Fijn bedrijf ze bellen gelijk als er wat mis gaat

21 de marzo de 2025

Beste,

Bedankt voor je review. We vinden het erg vervelend dat je deze ervaring hebt gehad.

Inmiddels hebben we contact met je opgenomen en is gebleken dat het pakket helaas ergens bij PostNL is blijven hangen, waardoor we het niet hebben ontvangen. Om je niet langer te laten wachten, hebben we het bedrag inmiddels aan je terugbetaald.

Onze excuses voor het ongemak en dank voor je geduld.
We hopen dat je je review wil overwegen :)

Rápida e profissional

Foi com agradável surpresa que criámos parceria, empresa profissional.

4 de abril de 2025

Respuesta de risolutions.eu

Muito obrigado pela sua avaliação positiva!

Ficamos muito felizes em saber que a nossa parceria começou de forma tão agradável. Agradecemos a confiança e estamos à disposição sempre que precisar.

Com os melhores cumprimentos,

Merci beaucoup pour votre avis 5 étoiles ! 😊
Nous sommes ravis que la livraison ait été rapide et que le produit soit conforme à vos attentes. À très bientôt !

Super service

Super service

21 de marzo de 2025

Respuesta de risolutions.eu

Bedankt voor uw enthousiaste reactie! 😊
Wat fijn om te horen dat u onze service als super ervaart. We staan altijd voor u klaar!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering en prijstechnisch…

Snelle levering en prijstechnisch interessant.

17 de marzo de 2025

Respuesta de risolutions.eu

Hartelijk dank voor uw positieve review! 😊
Goed om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en de scherpe prijs. We hopen u snel weer van dienst te mogen zijn!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel snelle levering en artikels zoals…

Heel snelle levering en artikels zoals gepland.

28 de febrero de 2025

Respuesta de risolutions.eu

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat de levering snel was en dat de artikelen aan uw verwachtingen voldoen. We waarderen uw feedback en staan altijd klaar om u in de toekomst weer van dienst te zijn.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

fijn dat de communicatie duidelijk was.

fijn dat de communicatie duidelijk was.
de spullen waren fijn verpakt en precies wat ik had besteld! volgende keer weer hier!

3 de febrero de 2025

Respuesta de risolutions.eu

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat de levering snel was, de communicatie duidelijk en de verpakking naar wens. We waarderen uw vertrouwen en kijken ernaar uit om u de volgende keer weer van dienst te zijn!

Super

Correcte prijs en snelle levering.

4 de febrero de 2025

Respuesta de risolutions.eu

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de prijs en de snelle levering. Uw tevredenheid is voor ons erg belangrijk, en we kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Schnell und gut

Schnell und gut. Vielen Dank

7 de febrero de 2025

Respuesta de risolutions.eu

Vielen Dank für Ihre positive Bewertung! Es freut uns sehr, dass Sie mit der schnellen Lieferung und der Qualität zufrieden sind. Wir hoffen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen!

Very Fast

The order went perfectly and we were delivered very quickly.

10 de febrero de 2025

Respuesta de risolutions.eu

Thank you for your great review! 😊 We're happy to hear that everything went smoothly and that you received your order quickly. We appreciate your support and hope to serve you again in the future! 🚀📦

Top winkel

Snelle levering, goede communicatie. Als er iets niet goed is, direct opgelost en zelfs beter dan je kan verwachten!

20 de enero de 2025
Opinión espontánea

Respuesta de risolutions.eu

Bedankt voor je geweldige review! 🙌 We doen ons best om altijd snelle levering en topservice te bieden. Fijn om te horen dat je tevreden bent! We staan altijd voor je klaar. 😊✨🚀

top bedrijf

ik vindt dit een goed bedrijf maandag besteld dinsdag al in huis goed vepakt ik heb het scherm nu 3 weken en ik wou dat ik hem eerder besteld had

2 de diciembre de 2024

Beste M. Westdorp,

Wat een geweldige review, hartelijk dank daarvoor! Fantastisch om te horen dat je zo tevreden bent over onze snelle levering en de goede verpakking. Het maakt ons blij dat je geniet van je scherm en dat je wenst dat je het eerder had besteld! 😊

We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

eccellente servizio

26 de noviembre de 2024

Beste klant,

Hartelijk dank voor je positieve review! Geweldig om te horen dat je onze service als "eccellente" hebt ervaren. 😊 We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.