Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

SUPER service!🙌🏼 Bestilte meg et par svarte Uggs som det skulle være igjen 1 par av i min str. De var lovet å komme innen 3 virkedager. Da jeg fortsatt ikke hadde fått sporingsinfo på dag 2, sendt... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kjøpte Saucony Triumph 22 i butikk, utrolig fornøyd med handelen! Beste skoene jeg har prøvd, og var en super enkel og hyggelig handel. De ansatte er utrolig hjelpsomme og flinke med store mengder ku... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg hadde bestilt løpesko og så frem imot levering. Ble kontaktet på telefon med beskjed om at de skoene jeg hadde bestilt dessverre var utsolgt selv om nettsiden viste at varen var på lager. De bekla... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Forhånds Bestilte skoa mine fra rotation, og de ble litt forsinket (ikke rotation sin feil), jeg sendte mail til rotation og de fikset at skoene mine ble sendt samme dag som jeg sendte mail. De imp... Ver más

Información sobre la empresa

1. Mayorista de calzado

Escrito por la empresa

Rotation er en norsk nettbutikk med fokus om å levere et bredt og eklusivt utvalg av sko. Hos oss finner du varer fra merker som Hoka, Nike, Adidas og mange fler!

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 88% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Forferdelig kundeservice

Forferdelig kundeservice, HOLD DERE UNNA DENNE NETTSIDEN!

Kundeservice er helt ubrukelig, forsøkte å returnere, men endte opp med innkassovarsel. Sendte skoene tilbake, fikk ikke refusjon og fikk i tillegg innkassovarsel!

10 de septiembre de 2024
Opinión espontánea

Hei,

Jeg er ansvarlig for kundeservice, og sist jeg sjekket i ettermiddag var alle e-poster besvart. Kan du ha sendt feil sted?

Klarer heller ikke finne en aktiv retur eller retur forespørsel på deg? Kan du kan kontakt med meg via review@rotation.no så skal jeg sørge for saken din blir løst.

Mvh
Rotation

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestilte sko fra dere til min datter

Bestilte sko fra dere til min datter. Fikk skoene i god tid før bursdag men fikk to høyre sko i pakken. Måtte sende i retur. Har kontaktet kundeservice og klaget men ikke fått noe respons. Veldig dårlig. Jobbet på sko butikk selv. En skal alltid sjekke sko esken før en sender.

20 de junio de 2024

Hei,

Vi svarte din mail så fort vi kunne. Du fikk tilsendt et nytt par sko, før det opprinnelige parret ble returnert. Det nye parret er allerede utlevert til deg. Så at vi ikke svarer stemmer ikke.

Kan se du har spurt om kompensasjon på denne feilen som har skjedd. Der har min kollega informert deg om at blir opp til leverandøren. Vi er en liten bedrift med 3 ansatte, og kan dessverre ikke ta konsekvensene av en feil som ikke skjedde internt hos oss.

Hvis du mener at denne saken ble behandlet feil, så får du kontakte oss på review@rotation.no . Så kan vi se nærmere på det.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Utsolgte produkter og dårlig service

Markedsfører utsolgte varer og svarer etter 2 uker på henvender. Useriøst

Hei,

Vi forsøkte å kontaktet deg over telefon 1 dag etter din bestilling, men fikk ikke svar.

Bestillingen din kunne dessverre ikke behandles da varen du kjøpte ble solgt med (førstemann til mølla) prinsippet. Varen var utsolgt når din betaling ble registrert.

Vi solgte varer for under butikk pris, og jobbet for at så mange kunder som mulig skulle få et rettferdig behandling.

Vi ga deg tilbud om liknende vare i nær størrelse også 😊

fast delivery.

on time and fast delivery.

Thank you!

We do our best to ship out all orders within 24 hours of placing them. We hope your are happy with the product :)

Valorada con 1 estrellas sobre 5

La ut ting dere ikke hadde

La ut ting dere ikke hadde. Betalte men gikk ikke gjennom. Masse feil på netsiden. Vansklig å finne fram

Hei,

Vi la ikke ut varer vi ikke hadde.

Alle varene vi solgte ble solgt via (førstemann til mølla) prinsippet. Noe som tilsier at første som betaler og bestiller får varen.

Dessverre var din vare utsolgt når bestillingen ble registrert. Vi hadde store mengder kunder, og det er viktig for oss at alle får riktig og fair behandling.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.