Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

SUPER service!🙌🏼 Bestilte meg et par svarte Uggs som det skulle være igjen 1 par av i min str. De var lovet å komme innen 3 virkedager. Da jeg fortsatt ikke hadde fått sporingsinfo på dag 2, sendt... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kjøpte Saucony Triumph 22 i butikk, utrolig fornøyd med handelen! Beste skoene jeg har prøvd, og var en super enkel og hyggelig handel. De ansatte er utrolig hjelpsomme og flinke med store mengder ku... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg hadde bestilt løpesko og så frem imot levering. Ble kontaktet på telefon med beskjed om at de skoene jeg hadde bestilt dessverre var utsolgt selv om nettsiden viste at varen var på lager. De bekla... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Forhånds Bestilte skoa mine fra rotation, og de ble litt forsinket (ikke rotation sin feil), jeg sendte mail til rotation og de fikset at skoene mine ble sendt samme dag som jeg sendte mail. De imp... Ver más

Información sobre la empresa

1. Mayorista de calzado

Escrito por la empresa

Rotation er en norsk nettbutikk med fokus om å levere et bredt og eklusivt utvalg av sko. Hos oss finner du varer fra merker som Hoka, Nike, Adidas og mange fler!

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 88% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Lynrask levering!

Pakken ble sendt samme dag som jeg bestilte og jeg mottok pakken dagen etter!
Måtte bytte størrelse, det var ingen problem, kundeservice svarte meg raskt og fikk bytta skoene raskt!

Anbefaler Rotation videre, hadde en veldig fin kjøpsopplevelse!

15 de enero de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Rask levering

Var først skeptisk, men fikk skoene veldig raskt.

Tok ca 1 dager etter pakken var sendt, så kom de i pakkeboks.

Eneste var at pakkeboksen var inne på en butikk som stengte 20:00. Så litt håpløst, men dette er nok ikke dems feil

10 de febrero de 2025

Hei,

Det var godt å høre! Vi anbefaler å velge pakke bokser med merking (utendørs) så kan man hente hele døgnet :)

Rask levering

Rask levering, valgte Instabox og gikk egentlig raskere en posten pleier å bruke.

3 de febrero de 2025

Respuesta de Rotation

Så godt å høre du er fornøyd. Håper skoene faller i smak :).

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestilte uggs tashman i slutten av…

Bestilte uggs tashman i slutten av november. Var en julegave. Har ennå ikke fått de 3. februar. Og synes jeg får veldig sene svar på mail. Og også dårlige svar. Har spurt gjentatte ganger, om når jeg kan forvente å få skoene. Uten å få et svar. Det går ikke å få tak i noen på tlf

3 de febrero de 2025

Hei,

Beklager veldig for at du ikke fikk kontakt med oss. Jeg kan se at pakken er levert.

Vi beklager for forsinkelsen, dessverre oppstår det iblant logistikk problemer på varer merket med (forhåndsbestilling).

Vi er et lite team og prøver å følge opp så ofte vi kan, men vi tar til oss lærdom her og skal bli bedre 💪

Hilsen,

Hold dere unna!

Bestilte ett parr sko, å fikk beskjed om at de skulle sendes samme dag. Når jeg prøver å ringe blir jeg satt på svarer, som sier at de ikke har mulighet til å ta telefon pga jul (idag er det 29. januar). Svarer ikke på chat eller mail. Skoene er enda ikke sendt, å får ikke kansellert kjøpet.

27 de enero de 2025

Hei,

Beklager at kanskje informasjonen her kan ha blitt misforstått. Men vi informerer tydelig under produkt beskrivelsen at Hoka Kaha har ganske mye større emballasje en normale sko, og at forsinkelser / endringer kan oppstå om man velger frakt metode som pakkeboks. Vi skulle gjerne hatt et magisk system som hadde løst dette problemet i frakt stadiet, men dessverre ingen løsning for det fra våre frakt leverandører.

Vi har kansellert din order etter at du ba om dette via e-post.

Har du fler spørsmål gjerne ta kontakt via review@rotation.no

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestilte sko i julegave i slutten av…

Bestilte sko i julegave i slutten av november. Fikk melding i midten av desember om at de ikke hadde fått tak i skoen likevel.
Det medførte at det var for sent / utsolgt å kjøpe et annet sted.
Kan ikke være sånn.

18 de diciembre de 2024

Hei,

Forstår absolutt din frustrasjon. Vi tar til oss lærdom her.

Dette var en forhåndsbestilling der vi lener oss også på våre leverandører. I jule tiden oppstår enorme logistikk utfordringer, som ofte går utover de mest uskyldige.

Synd at det endte slik, men vi skal sørge for det ikke skjer igjen.

Veldig dårlig opplevelse

Veldig dårlig opplevelse. De selger sko de ikke har inne. Jeg bestilte uggs tasman 12 desember og sto det skulle ta 4-8 dager og jeg gledet meg til og få de til jul. De sendte de først 1 januar og i dag er det 7 januar og har fortsatt ikke fått de. Har forståelse på at det er travelt pga jul og sånt men når de ikke sender de før 1 januar synes jeg det er dårlig.

12 de diciembre de 2024

UNIK KUNDESERVICE!

Bestilte sko på morgenen. Ble oppringt et par timer seinere av Rotation.Skoene jeg hadde bestilt var små i str så de anbefalte å gå opp en str. Bestillingen min ble endret der å da, å en liten uke etterpå kom skoene i posten. Kjempefornøyd! Anbefales!

7 de diciembre de 2024

Rask levering

Rask levering, fine sko og ikke minst veldig god service. Jeg hadde gjort en feil ved bestilling, men ble kontaktet pr tlf/sms og feilen ble rettet opp😄 Veldig fornøyd.
Åse

11 de diciembre de 2024

Meget rask levering

Meget rask levering! Og varen var akkurat slik som beskrevet😊 kjøpte uggs tøfler, var litt skeptisk da jeg ikke hadde vært borti dem før.

5 de diciembre de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.