Dramatisch! 2 weken geleden bestelling geplaatst tracking gegevens laat alleen zien “wachten op gegevens” Ik heb wel een trackingnummer, maar dat toont alleen bestelling gereed op 15 september en vand... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Helaas ook hier geen product of update terwijl ik mijn product al 11 dagen geleden besteld heb (#35088). Ook geen reactie op mijn mail. Ik check vaak eerst Trustpilot voordat ik een product bestel maa... Ver más
Normaal ben ik altijd voorzichtig, maar deze keer helaas niet genoeg. Wat een vergissing om met dit zogenaamde 'bedrijf' zaken te doen! Hoewel hun KvK-registratie in Rotterdam staat (Karel Doormanstra... Ver más
La empresa ha respondido
Misleiding! De beoordeling die de site lijkt te hebben via Google word gemanipuleerd door alleen de 4 en 5 sterren reviews te gebruiken. Levertijd is veeeeeel langer dan aangegeven. Spul word niet... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Ruffy staat voor mooie, kwalitatieve, praktische en duurzame producten voor jou en je hond! Met daarnaast een uitstekende ervaring voor de klant en 24/7 ondersteuning zijn we de go to website voor jouw hondenspullen!
Información de contacto
kareldoormanstraat, 384k, 3012GR, Rotterdam Zuid-Holland 3012GR, Holanda
- +31850602975
- team@ruffy.nl
- ruffy.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 92% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Oplichters!
Oplichters!! Drop shipping!!
Kan helaas niet 0 sterren geven.
Doen niet aan consumentenrecht. Niets ontvangen, geen rufund!
Koop hier niets!!!
Positieve reviews schrijven ze zelf!!!

Hier niet bestellen.
Hier niet bestellen.
Bestelling (anti-blaftoestel) geplaatst en betaald maar nooit ontvangen! Klantendienst antwoordde: “Collis Privé bevestigt levering” ….. en daarmee was de kous af

Respuesta de Ruffy
Slecht product, retournering kan alleen naar China tegen hoge kosten die niet in verhouding staan met de prijs van het product
Het product werd veel later geleverd dan beloofd op de website. De kwaliteit van het product viel erg tegenvallen. De retourinstructies staan niet op de website, maar die moet je per mail opvragen. Dan krijg je eerst 2 x een aanbod om het product met korting te houden. Als je dan voor de 3e keer om de retourinstructies vraagt, dan worden die gestuurd. Je moet het product met track & trace naar China sturen. Na ontvangst in China zou het geld worden geretourneerd. Omdat verzending naar China bijna net zo duur was als het product zelf, heb ik noodgedwongen moeten kiezen voor een korting. Die is teruggestort. Ik heb nu uiteindelijk dus veel betaald voor een slecht product.
In strijd met de NL en EU regelgeving wordt niet vooraf vermeld (ook niet op de website) dat het product uit China komt en dat retourneren alleen naar China kan. Als ik die informatie vooraf had gelezen, dan had ik het product niet besteld.

Respuesta de Ruffy
Bestel nooit bij dit bedrijf
Bestel nooit bij dit bedrijf , het zijn gewoonweg dieven,je krijgt je bestelling niet!!
Meerdere mails gestuurd ...totaal niet behulpzaam of eerlijk .
Wees gewaarschuwd ,ze stelen je geld !

Niet kopen. Reaktie v ruffy na 1 jaar
Dit is wat ruffy zegt. Ben Je Op Zoek Naar Ruffy? Gratis Verzending. Meer Dan 21.914 Blije Baasjes. Tot 30 Dagen Ruilen. Gemakkelijk Retouneren.
Bij mij was het bestelde hondenbed de verkeerde kleur. De stof was hartstikke dun het stiksel was los in het kussen op meerdere plaatsen. Waardoor ik meerdere gaten in het stof kon zien. Het zou een orthopedisch bed zijn. Maar de vulling was echt niet goed. Na meer dan 40 mails, kon ik het naar China sturen of 30 procent terugbetaald krijgen. Wat een ellendige mensen

Onlangs orthopedische hondenmand…
Onlangs orthopedische hondenmand besteld . 114 euro
De mand lijkt totaal niet op de mand van op de foto.
Valt ook kleiner uit van afmetingen.
Contact opgenomen via mail om terug te sturen .
1ste maal kregen we 20% korting
Niet akkoord we willen deze terugsturen
Mail terug u krijgt 30 % korting
Wij niet akkoord want we willen ze terugsturen.
Ok nodig retourformulier gekregen
Blijkt dat het ons 150 euro kost (info van de post) om het terug te sturen 😡 ergens in China
Dan heb ik maar terug gemaild
Ok akkoord 30% korting
Dit gaat binnen een aantal werkdagen terug gestort worden !
Ies benieuwd 🤨
Bestel hier niks.
Echt oplichterij !!!! En kwaliteit 0,00000000 😡
Zitten we hier wel met een hondenmand waar we niks kunnen met aanvangen en trouwens veel te veel geld hebben betaald !!!!!

Producten uit China
Meer dan 4 weken moeten wachten.
Uiteindelijk hondenkussen gekregen maar onze hond past er niet op.
Retour adres in China kosten € 31,-.
Uiteindelijk mail ontvangen met 20% korting.
Zodat we het kussen zouden houden.
Bestel hier niets!!!
Klopt van geen kanten is geen Nederlandse verkoper.

骗子 pfffffffffffff
骗子
Piànzǐ een hele slechte mand op plaatje mooi .Te mooi om waar te zijn .

Super slechte service
Super slechte service, eerst was me er iets met me bestelling mis gegaan tijdens het verzenden heb daarom 4 weken gewacht ! Daarna ontvangen en mega slecht product en niet zoals verwacht als op de site ! Niet goed gekeken naar de site is gewoon zo een slechte drop ship site bestel hier niks allen maar spullen uit China ! Beter tem u heb je het sneller en goedkoper ! Of gewoon een normale site met een winkel die helpen je fatsoenlijk! Bestel hier echt nooit meer iets en hoop jullie ook niet wat een oplichters niet normaal !!
Hoop dat jullie gewaarschuwd zijn met dit bericht !!!

Respuesta de Ruffy
Ik heb bij een Nederlands bedrijf…
Meerdere malen gemaild bellen Ik heb bij een Nederlands bedrijf besteld in verband met de strenge veiligheidseisen. Zwaar teleurgesteld dat ze het product uit China halen op de site van Temu. Dit is oplichting daarnaast heb ik 3 weken moeten wachten.
Meerdere malen gemaild bellen heeft geen zin want je krijgt een bandje. Vandaag uiteindelijk het pakket ontvangen. Ik wil andere klanten waarschuwen kijk eerst op een Chinese website voordat je besteld bij Ruffy. Echt jammer van jullie werkwijze. Bellenheeft geen zin want je krijgt een bandje. Vandaag uiteindelijk het pakket ontvangen. Ik wil andere klanten waarschuwen kijk eerst op een Chinese website voordat je besteld bij Ruffy of bestel bij Bol.com dan weet je waar aan toe bent. Ruffy echt jammer van jullie werkwijze. Wees gewoon eerlijk.

Respuesta de Ruffy
Droogloopmatten besteld met mijn domme…
Droogloopmatten besteld met mijn domme hoofd. Kvk nummer wordt vermeld inclusief adres. De kleedjes zijn eindelijk geleverd. Droogloopmatten? De badkamermatten van een zeer goedkope Nederlandse concurrent zijn vele malen beter dan de geleverde matten van Ruffy. Conclusie: koop daar niets, het zijn deugnieten!

Respuesta de Ruffy
Ipv een goed gevulde honden mand kregen…
Ipv een goed gevulde honden mand kregen we een hoes uit China, 6 weken na de bestellingsdatum.

low quality dropshipping
Ordered dog basket online not knowing it would be a dropshipper. I dont trust chemical compliance and quality control from products coming directly from a Chinese factory, and will certainly not expose my pup to it. (I work in textile chemistry)
Since return policy requires sending back to china on own costs (20-30 euros) this goes straight to the garbage. Regretted not doing my research, hope this helps you.

Respuesta de Ruffy
Het duurde drie weken om de bestelling…
Het duurde drie weken om de bestelling te ontvangen. Het product komt uit het buitenland, ik kon niet achterhalen waar vandaan. (Ik lees nu in andere reviews uit China!) Als ik bij een Nederlands bedrijf iets bestel, dan zou op zijn minst bij de bestelling moeten staan dat het vanuit het buitenland wordt verzonden. Dan kan ik zelf beslissen of ik dat wel wil. Wat dus niet het geval is bij China.
De crème kleur van het kussen is bruin. Dat vinden we niet erg mooi, het klopt niet met de afbeelding op de website. Op de foto staat ook een kussen met een dikkere bodem en dikkere randen. Voor dit geld had ik wel iets verwacht dat lijkt op de foto. Vooralsnog wordt onze hond er ook niet blij van. Of de reviews op de website kloppen, vraag ik me nu ook wel sterk af.

Hondenmand verkeerde kler en retourkosten 40 euro
Honden Mandje van 90 euro besteld in de kleur zwart. Ik krijg vervolgens een mandje binnen in de kleur grijs. Kan gebeuren, ik stuur ze netjes een mail met de foto’s van het nog ingepakte mandje en een foto van me bestelling zodat je kan zien dat ik een zwarte heb besteld. Ik krijg mail terug dat de zwarte niet meer op voorraad is en dat ik eerst 20% korting kan krijgen en dan 30 % korting kan krijgen maar ik wil helemaal geen grijs mandje. Ik heb ze netjes gevraagd om mijn geld terug te storten en om een retourlabel zodat ik het verkeerd gekregen mandje terug kan sturen. Dit kan maar ik moet dan wel 40 euro verzendkosten betalen! Dit kan toch niet!!! Jullie sturen een klant zomaar een verkeerde kleur omdat de goede kleur niet op voorraad is en vervolgens kan ik het terugsturen voor 40 euro wat niet mijn fout is. Ik laat het hier zeker niet bij zitten!

Respuesta de Ruffy
Ik heb vier weken op het hondenkleed…
Ik heb vier weken op het hondenkleed moeten wachten,
nu binnen gekomen, het is alleen de hoes. het is dropshipping hoor ik net van klarna, zij kunnen je ook geen garantie geven., Ik heb een klacht ingediend. Pas op.

Best tevreden!
Het duurde even (281024 besteld) maar vanavond op zaterdag de hondenmand ontvangen. Nette bezorger. Ondanks de slechte reviews die ik lees is de mand gelijk aan hetgeen ik besteld heb. Luchtdicht verpakt tot klein pakket. Speeltje zat er ook bij. Het is de eerste keer dat ik iets bestelde uit China. Het kan dus ook goed gaan blijkt.

Dit zijn ordinaire dropshippers
Dit zijn ordinaire dropshippers! Begin er alsjeblieft NIET aan. Dit is geen echt bedrijf, maar een stel ordinaire oplichters! Als je even op AliExpress zoekt, vind je precies dezelfde spullen voor een fractie van de prijs. De kwaliteit van de producten is bovendien belabberd en absoluut niet wat ze beloven. En als je het lef hebt om iets terug te sturen? Bereid je voor op verzendkosten van meer dan €30!
Daar stopt het niet: de "klantenservice" is ronduit waardeloos. Je krijgt hooguit een nietszeggend antwoord waar je helemaal niets mee kunt. Hoe het in vredesnaam mogelijk is dat dit soort praktijken legaal zijn, is mij een raadsel.
Nogmaals: KOOP HIER NIETS! Bespaar jezelf de ergernis en je geld.

Levering duurt oneindig
Levering duurt oneindig. Ik ben er ingetrapt, jammer genoeg want dit zijn drop shoppers..en tot opheden nog steeds niets ontvangen. Ik wacht al meer dan 15 dagen. Ik heb me jammer genoeg van te voren niet verdiept in deze leverancier. Anders had ik hier nooit besteld. Ze zijn niet behulpzaam als je contact zoekt

Retouradres is China en niet Nederland
Retouradres is China en niet Nederland, met dure retourkost. Levertijd is 3 weken (vanuit China dus).