Heb inmiddels 3 Professional Line fotoboeken en 5 wanddecoraties, foto op aluminium allen van m'n grote reizen! De kwaliteit is super! Het ontwerp programma is erg handig. Ik weet zeker dat ik van mij... Ver más
Fijne site, veel mogelijkheden om zelf te ontwerpen en aan te passen, goede kwaliteit stevig papier en hele snelle levering. Er zijn me een paar dingen tegengevallen: - in lay-outs met meerdere fot... Ver más
De producten zijn goed, de software ook. Geoblocking van de website IS UITERMATE SLECHT!!. Ik moet via een VPN werken, wat inhoudt dat alle handelingen. online SUPERTRAAG verlopen. Ik woon in het buit... Ver más
La empresa ha respondido
Mijn klacht is snel en professioneel afgehandeld. De communicatie was vriendelijk, duidelijk en er werd goed meegedacht om tot een passende oplossing te komen. Hartelijk dank aan José en het team v... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Wij zijn een professioneel fotolab met een groot enthousiasme voor fotografie. Wij werken voortdurend aan de verdere ontwikkeling van onze producten om hogere normen te bereiken en aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Als moderne online dienstverlener zijn wij gespecialiseerd in hoogwaardige fotoproducten, waaronder Fotoboeken, Fotoprints, Posters, Kalenders, Wenskaarten, Wanddecoratie (Metaalprint, Acrylglas, PVC-schuimplaat, GalleryPrint), alsmede Fotogeschenken.
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Hoge kwaliteit snel geleverd tegen een concurrerende prijs!
De kwaliteit van de producten is erg goed, de leveringen zijn snel en tenslotte wordt dat alles tegen een concurrerende prijs geleverd.
Prachtig fotoboek geworden
Prachtig fotoboek geworden! Vond de software erg fijn om mee te werken en het boek viel 3 dagen na de besteldag al op de mat (ook heel goed verpakt!)
Makkelijk fotoboek samenstellen
Makkelijk fotoboek samenstellen. Goede kwaliteit en veel opties op zelf je fotoboek in te delen.
prima afdrukken voor het kleine prijs…
prima afdrukken voor het kleine prijs en snel en goed geleverd
Aanrader!
Prachtige fotoboek. Snele levering. Tot nu toe heb ik altijd bij Cewe fotoboeken gemaakt maar dat gaat zeker veranderen. Ik vind de kleuren en de qualiteit toch beter bij Saal. Ook met de max aantaal paginas van 130, had ik bij Cewe altijd plek te kort , bij Saal past eindelijk alles in met de max van 160. Ook kun je per 2 paginas erbij doen ipv 4 wat veel beter werkt. En ze hebben ook nog veel betere acties. In andere worden, echt een aanrader!
Boek is prachtig maar jammer voor wazige foto's
Boek is prachtig maar jammer dat er slechte en wazige foto's tussen zitten. Er zou bij het opmaken van het boek moeten worden aangegeven dat sommige foto's niet goed genoeg zijn om te plaatsen want deze maken het boek minder mooi. Na klacht geweldig geholpen met een voucher voor een nieuw boek. Top van dit bedrijf.
Handige software om mee te werken op je…
Handige software om mee te werken op je PC met uitgebreide mogelijkheden.
Afdrukken van het boek gaat razendsnel, vaak al binnen 1 werkdag. Kwaliteit is uitstekend.
Schijnvoucher
Ik voel me opgelicht.
Ik had een voucher van 100€ "gewonnen".
Toen ik afgerekend had zag ik dat ze de gewone standaard korting (die er altijd is en die iedereen krijgt), hier vanaf hadden getrokken!
Dat is niet hoe een voucher werkt. Een voucher houdt in dat je dat bedrag kunt besteden in de winkel. Op de uiteindelijke prijs moet gewoon €100 af gaan.
Ik heb hier nu 2x iets besteld en heb beide keren gedoe gehad. De eerste keer waren alle posterfoto's gekreukt.

Respuesta de Saal Digital Nederland
Professionele afhandeling
Prima afdruk kwaliteit, accurate communicatie, betrouwbare afhandeling
Super mooi portfolio boek!
Het is een prachtig boek met stevige bladen en een driedimensionaal kaft. Het fungeert als een portfolio boek op mijn tafel in de fotostudio. Mooi naslagwerk.
Hartelijk dank Saal ❤️
Vanwege 'prijs / kwaliteit' kies ik…
Vanwege 'prijs / kwaliteit' kies ik bewust voor Saal Digitaal
Mooi promotie
Mooi promotie
Dankzij een promotie kon ik voor een aantrekkelijke prijs een fotoboek maken. De software is professioneel, het resultaat is prachtig ook zonder allerlei extra opties. Eigenlijk een 4,5 waard.
Mooi album
Mooi album, handig zelf naar wens in te delen. Goede kwaliteit en kleuren komen overeen met je beeldscherm.
ik vind de kwaliteit van mijn fotoboek
ik vind de kwaliteit van mijn fotoboek
prima, met name de leren omslag is fraai . bovendien is het boek vlot geleverd .
Great Quality Printing
I'm very happy about my prints, they're super clear and colourful!! Thank you!
Prima software en mooie snelle…
Prima software en mooie snelle afhandeling van het fotoboek.
Makkelijk te maken.
Makkelijk te maken. 1 klein minpuntje is dat je niet makkelijk dezelfde afstand kunt houden tussen de foto’s.
Super mooi eindresultaat.
De tool is handig, maar soms wel wat zwaar voor je computer waardoor hij soms vastloopt. Het is wel veel werk, maar dan heb je ook wat. Eindresultaat is super mooi geworden, heel erg blij mee!
Historisch fotoboek
Voor mijn familie een historisch fotoboek gemaakt, het resultaat is prachtig, de foto's zien er net zo scherp uit als het origineel. Mooi in een stevig gebonden boek waarvan ik het omslag ook zelf kon vormgeven. Aanlevering via een tool op de website van Saal ging prima al het ik het wel zelf eerst vormgeven in InDesign en dat als complete pagina's ge-upload. Verrassend snelle levering ook. Aanrader.