Heb inmiddels 3 Professional Line fotoboeken en 5 wanddecoraties, foto op aluminium allen van m'n grote reizen! De kwaliteit is super! Het ontwerp programma is erg handig. Ik weet zeker dat ik van mij... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Fijne site, veel mogelijkheden om zelf te ontwerpen en aan te passen, goede kwaliteit stevig papier en hele snelle levering. Er zijn me een paar dingen tegengevallen: - in lay-outs met meerdere fot... Ver más
De producten zijn goed, de software ook. Geoblocking van de website IS UITERMATE SLECHT!!. Ik moet via een VPN werken, wat inhoudt dat alle handelingen. online SUPERTRAAG verlopen. Ik woon in het buit... Ver más
La empresa ha respondido
Mijn klacht is snel en professioneel afgehandeld. De communicatie was vriendelijk, duidelijk en er werd goed meegedacht om tot een passende oplossing te komen. Hartelijk dank aan José en het team v... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Wij zijn een professioneel fotolab met een groot enthousiasme voor fotografie. Wij werken voortdurend aan de verdere ontwikkeling van onze producten om hogere normen te bereiken en aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Als moderne online dienstverlener zijn wij gespecialiseerd in hoogwaardige fotoproducten, waaronder Fotoboeken, Fotoprints, Posters, Kalenders, Wenskaarten, Wanddecoratie (Metaalprint, Acrylglas, PVC-schuimplaat, GalleryPrint), alsmede Fotogeschenken.
Información de contacto
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Prachtig fotoboek
Prachtig fotoboek, niet goedkoop , maar het is het wel waard.
Uitstekende kwaliteit!
Al jaren bestel ik mijn fotoboeken bij Saal! Ben alweer zeer tevreden over het resultaat!! Uitstekende kwaliteit!!
Zeer snelle productie tijd! Ruime mogelijkheden met de software.
Goede producten en snelle respons van…
Goede producten en snelle respons van het service team als er toch iets mis loopt
Prachtige print, zorgvuldig verpakt. Papier alleen nog niet plat
De kwaliteit van de print is weer heel hoog. De verzending en verpakking zeer zorgvuldig. Een klein minpunt is deze keer het feit, dat de (plat verstuurde) foto’s van 20x30cm nogal krullen na uitpakken. En dat ze na een weekend onder een zwaar boek nog steeds bol staan

Respuesta de Saal Digital Nederland
Prachtige fotoprints
Prachtige fotoprints. Zowel de zwart witte op mat papier en ook de kleurprint op aluminium!
Fotoalbum
Prachtig album. Gemakkelijke opmaak en mooie afdrukken op silkfotopapier. Het ziet er fantastisch uit en vlotte levering.
Super kwaliteit en service!
Mooie kwaliteit prints en super goede service! Er was een keer een print op aluminium geleverd met een beschadiging, deze werd gratis opnieuw gemaakt. Verder ruime keuze uit papiersoorten voor losse prints, de professionele fotoboeken hebben een mooie kaft en vlak open vallende pagina's. Heel blij mee! Het enige nadeel is dat het bezorgd wordt door DHL waardoor ik nooit iets normaal binnen krijg...
Goede kwaliteit en met de kortingscode…
Goede kwaliteit en met de kortingscode een mooie betaalbare prijs.
Posters goed verpakt en tijdig geleverd
De posters waren goed verpakt en tijdig geleverd. Daarbij ook erg tevreden over de prijs-kwaliteit verhouding!
Goede kwaliteit redelijke verzendtijd…
Goede kwaliteit redelijke verzendtijd naar België.
makkelijk te selecteren en te maken
makkelijk te selecteren en te maken
mooie kwaliteit album
snel gemaakt en geleverd
Trots
Wat ben ik ontzettend blij met mijn fotoboek! Het is echt prachtig geworden. De levering was snel en de communicatie verliep soepel en vriendelijk. Dit fotoboek brengt weer een beetje extra kleur in mijn leven. Elke keer als ik het opensla, verschijnt er een glimlach op mijn gezicht.
Voor alles is er Saal
Ik gebruik Saal voor professionele doeleinden. Hun werk is steeds tot in de puntjes afgewerkt en van zeer goede kwaliteit! Ik heb al kaartjes, fotoboeken, canvassen, cadeaumateriaal laten maken en nog nooit een opmerking gehad! Ook de service is steeds top. Ik ben fan & vaste klant! 😄
SAAL op nr 1
Een bestelling plaatsen gaat vrij gemakkelijk. De bestelling wordt snel verwerkt en het resultaat is altijd uitstekend!
Service is heel goed.
SAAL staat bij mij op nr. 1
Prachtige fotoboeken
Prachtige fotoboeken. Helemaal NIETS op aan te merken. Zowel fotokwaliteit als album kwaliteit. Zelden zo'n mooie fotoboeken gezien. Wil je het mooiste bruidsalbum, of je eigen portfolio. Dan is er volgens mij geen betere keuze. Ook na tig keren doorbladeren blijft het oer-stevige album altijd even mooi !
Als altijd excellent kwaliteit en snel…
Als altijd excellent kwaliteit en snel bezorgd. Foto album
Op zich werkt het prima
Op zich werkt het prima. Verbetertips: makkelijker pagina’s ( apart li of rechts) verschuiven, zou fijn zijn! Ook foto’s veranderen is niet altijd makkelijk, soms lijkt het of je niet mag veranderen en soms werkt het soepel.
Blij met zo'n goede drukker
Ik had een prachtig boek besteld met een acryl cover, ik denk tijdens het drukken dat er een foutje was opgetreden 1 pagina klopte niet qua achtergrond kleur.
Meteen contact opgenomen en mag nu mijn boek opnieuw indienen.
Het boek is prachtig geworden en de kleuren echt zoals ze ook op mijn computer waren.
Ik ben fotograaf en stel hoge eisen aan drukwerk, Saal heeft deze hoge eisen waargemaakt.
De software om fotoboeken te ontwerpen…
De software om fotoboeken te ontwerpen is niet voldoende gebruiksvriendelijk. Bij het verslepen van foto's kan je de contouren niet volgen, bij croppen ook niet. Achtergrondfoto's zijn altijd voor beide pagina's. Je kan de transparantie van foto's niet instellen. Foto's die boven of onder elkaar moeten kan je de positie niet bepalen.

Respuesta de Saal Digital Nederland
Prachtige kwaliteit
Ik ben enorm tevreden met het fotoboek. De kaft heeft prachtige kleuren. De kwaliteit van de fotos zijn top en hebben mooie kleuren. De paginas zijn stevig. Ook het maken van het fotoboek ging gemakkelijk en het was sneller binnen dan voorspeld!