Safey Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

3,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er veldig fornøyd med servicen hos Safey. Jeg fikk veldig god hjelp fra start til slutt, og alt ble forklart på en enkel og forståelig måte. Jeg opplevde kundeservicen som hyggelig, profesjonell o... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Opplevde mange feil og utilgjengelig kundeservice, og vi hadde feilalarmer som pep uten at vi fikk hjelp til å slå dem av. Videre kom det fakturaer for abonnement, selv om det ble solgt inn som nettop... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Hyggelige folk da vi startet opp. Etter diverse startproblemer har en del av systemet fungert godt. Safey har egen app for noen enheter og en forbindelse til Google Home som styrer andre enheter. Den... Ver más

Información sobre la empresa

Escrito por la empresa

Safey is Norway’s only fully integrated home system provider, combining security, smart home, energy, and fiber internet in one complete solution. We aim to lower prices while pioneering new technologies that simplify everyday life. Our offering includes: Safety & Security – advanced fire and burglary protection. Smart Home Solutions – seamless automation for a modern lifestyle. Energy Management – direct integration with the Nord Pool power exchange, enabling government support of up to NOK 10,000 per customer. Fiber Internet – record-low prices with Wi-Fi 6 routers and full service included. Safey delivers future-ready homes with unmatched value and innovation.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

80 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Alt som avtalt

Ingen overraskelser ila installasjon, som skjedde raskt og effektivt til avtalt tid.

28 de enero de 2025

Hei

Så fint du er fornøyd med vår levering.
Vi ønsker deg en god helg.

Styr unna

Installasjonen 4 poeng
Alt annet 1 poeng
Appen kan bare stilles opp til 30 grader, og som regel er den da på28 grader, som er 10 grader for kaldt for hovedbadet. Appen som følger med er en stor vits. Den viser helt feile temerature enn det termostatene viser.
Etter 8 uker har jeg ennå ikke fått alle delene. Routeren som fulgte med sluttet å virke etter en uke.
Styringen til varmtvannstanken slår seg av så ofte at varmtvannet bare er 25 grader.

28 de enero de 2025

Respuesta de Safey

Hei takk for tilbakemeldingen!

I noen tilfeller ligger gulv sensor til varmekabler relativt nærme selve varmekabelen, og/eller gulvet kan ha meget tykk støpe masse.
Dette gjør at varmen i sensoren kan være over 30 grader uten å gi ønsket varme på overflaten av gulvet.

De fleste termostater kan ikke settes over 40 grader, for å ikke med uhell påføre gulv eller kabler skade. Våre gulv føler kan maksimalt settes til 38 grader i reel temperatur ved å legge endre alle innstillinger til maksimal varme.

Eventuelt kan man styre varmekablene med rom sensor, som jeg kan se at er blitt bestilt opp til deg kostnadsfritt.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Systemet klarer ikke å spare strøm

De kom og lovte jeg kunne spare 30% av strøm ved å installere "smarte" termostater som kunne kutte strømforbruk når den er dyrere. Forbruket min har ikke endret seg siden i fjor, 2023, hvor vi hadde en betydelig kaldere vinter. Det var kastet penger, rett og slept. Dette er et firma som driver mest med ssikkerhet, de har ikke gode løsninger for energisparing.

25 de diciembre de 2024

Hei.

Energiløsningen vår fungerer likt som andre systemer opp mot børsen, og vi ser overraskende god effekt. Samtidig må du huske at prisene for 2024 var lavere enn 2023, og at forbruk kan variere. At vi driver "mest med sikkerhet" er veldig feil, og vi lanserer flere spennende produkter også i 2025. Vi håper du på sikt ser effekten av energisystemet.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Veldig fornøyd med produktet og…

Veldig fornøyd med produktet og kundeservice.

17 de diciembre de 2024

Hei

Takk for flott tilbakemelding på selveste julaften :) God jul videre og godt nytt år fra alle oss i Safey.

imponert

Hygelige og de ringer oppatt igjen når jeg trenger hjelp

11 de diciembre de 2024

Hei

Takk for din tilbakemelding, og hyggelig at du merker vi er her.
Ha en riktig flott jul, og godt nytt år :)

Valorada con 3 estrellas sobre 5

For tidlig med vurdering…

Grei og effektiv montering av hyggelig elektriker. For tidlig å vurdere om det hjelper på strømutgiftene. Opplæring i bruk kunne gjerne komme etter et par uker! Da vet man hva man lurer på! For tidlig med vurdering.

17 de diciembre de 2024

Hei

Takk for din tilbakemelding. Vi må lære opp kundene ved installasjon slik at man kan ta i bruk systemet, men samtidig kan man også alltids kontakte oss ved spørsmål. :)

Ha en riktig flott jul og velkommen som kunde.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fikk montert smarthub med strømstyring…

Fikk montert smarthub med strømstyring for en måned siden og merker allerede forskjell. God service og trivelige folk!

11 de noviembre de 2024

Hei.

Så fint du ser verdien av systemet og er fornøyd servicen.
Vi ønsker deg en riktig god jul, og godt nytt år :)

10/10 fornøyd

10/10 fornøyd! Godt å komme (nogenlunde) unna de skyhøye Desember strømprisene.
Varmtvannstanken ble varmet opp mellom 12-15:00 når prisen var 400øre/kwh kontra kl 19:00 når prisen var dobbelt så mye!!

12 de diciembre de 2024

Hei

Så fint å høre :) Ha en riktig god juletid, og godt nytt år når den tid kommer.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ble oppringt av en ansatt hos dere i…

Ble oppringt av en ansatt hos dere i dag ca kl 16.35, mobil nr +4740343579. Uten å presentere seg, ville han ha et møte om 10 min hjemme hos meg. "For som kjent så er det nå slutt med strømstøtte fra staten, og vi kan hjelpe deg med å redusere prisen til 50 øre". Jeg spurte hva dette var for noe, men han klarte ikke å uttale firmanavnet, ei heller forklare hva han ville ha møte om. Bare flåsete prat om å ha møte med meg, men du har kanskje ikke strøm i huset ditt, spurte han om. Jeg syntes dette virket merkelig og helt useriøst, så ba han sende link til firma og hva de ønsket. Har ikke mottatt noe, og ønsker det heller ikke. Totalt useriøst!!
Finn dere noe annet å gjøre!!

25 de noviembre de 2024

Hei.

Det er leit du fikk ett negativt førsteinntrykk av vår konsulent. Jeg ser fra loggen at dette var en på opplæring sin første dag.

Det er korrekt av vi avtaler møter angående energieffektivitet, noe som er kostnadsfritt.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Uklar og motstridende informasjon om…

Uklar og motstridende informasjon om kostnader

21 de noviembre de 2024

Hei.

Jeg ser du allerede har fått ett nytt tilbud som kompensasjon for feilinformasjonen ved besøket av vår konsulent, og takket ja til dette.

Skulle det dukke opp noen ytterlige spørsmål etter installasjonen neste uke er det bare å ta kontakt.

Veldig fornøyd

Fikk strømstyring montert i dag. Det gikk veldig fint. Nå er det bare å vente på vinteren. Dette blir bra!

12 de noviembre de 2024

Hei

Takk for din tilbakemelding.
Ba ta kontakt hvis du har noen spørsmål :)

IGN safe/10

Bra utstyr, bra pris, bra oppfølging.
Flinke, behjelpelige folk.

10 de noviembre de 2024

Respuesta de Safey

Takk for trivelig tilbakemelding.
Ha en riktig flott søndagskveld :)

God service :)

Kundeservice er fantastiske, alltid god hjelp å få :)

Respuesta de Safey

Takk for tilbakemeldingen :)
Ha en riktig flott kveld

God service

Fisk rask og effektiv assistanse her forleden, først over telefonen med en nødløsning og så kom det en tekniker og fikset det helt noen dager senere.

7 de mayo de 2024

Respuesta de Safey

Takk for hyggelig tilbakemelding :)

Ha en riktig fin søndagskveld videre

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg ble oppringt av en selger fra Safey…

Jeg ble oppringt av en selger fra Safey i går, tlf 40343589. Vedkommende var fra første sekund manipulerende ved å vise til et møte som skulle settes opp på mandag for å hjelpe meg med "de høye strømtoppene". Jeg spurte om dette var salg? Neida, vedkommende refererte på nytt om et møte på mandag.
Jeg opplyste så om de tiltak jeg har gjort vedr. strømforbruk, så la selgeren bare på. Hvis dette er en måte Safey ønsker å bruke for å kapre kunder, så heiser jeg et rødt flagg. Dette er noe ledelsen bør ta inn over seg. Mvh Arvid Lie

Hei.

Det er beklagelig hvis du fikk et negativt inntrykk av vår konsulent.

Det er korrekt at vi avtaler tider med enkelte kunder for å diskutere energismarte løsninger til en passende tid. Dette er kostnadsfritt.

Send gjerne mer informasjon til post@safey.no, så kan vi sjekke saken nøyere og kontakte deg tilbake med mer informasjon.

Utrolig fornøyd

Utrolig fornøyd! Dette var en effektiv og oversiktlig løsning som virkelig imponerte meg. Hele prosessen var lett å forstå, med klare og enkle instruksjoner. I tillegg følte jeg meg godt ivaretatt gjennom alle trinnene, og resultatet overgikk forventningene mine. Kan varmt anbefale denne tjenesten til andre som søker pålitelig og profesjonell løsning for strøm

Respuesta de Safey

Takk for veldig hyggelig tilbakemelding. :)
Vi ønsker deg en riktig flott helg.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fikk ordnet opp i temperaturen på badet.

Fikk ordnet opp i temperaturen på badet. Fikk hjelp for jeg er ikke så god på data. Hyggelig mann.

4 de noviembre de 2024

Hei.

Takk for trivelig tilbakemelding, den er sendt videre til riktig personell. Ta bare kontakt om nødvendig, og ha en riktig flott kveld :)

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.