Salta Opiniones 508

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering! Duidelijke instructies voor het installeren (boekje+filmpjes). De trampoline lijkt op het eerste zicht van goede kwaliteit! Dochter is ook helemaal fan! Hier zal ze nog heel lang pl... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snel geleverd binnen termijn die ze zelf aangeven. In elkaar zetten volgens handleiding ging goed. Voelt allemaal degelijk aan. Hopelijk weer jaren springplezier!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Vlotte bestelling, maar de levering was helaas een minder goede service. Ik kreeg op voorhand geen melding wanneer het pakket werd geleverd, terwijl ik aanwezig moest zijn om de levering te handtekene... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Fabricante de juguetes
  2. Tienda de artículos para deportes al aire libre
  3. Tienda de artículos deportivos de colección
  4. Juguetería

Escrito por la empresa

Bij Salta hebben we passie voor het ontwerpen en produceren van trampolines, voetbaldoelen en basketbalpalen die uiterst veilig zijn, er stijlvol uitzien en een geweldige beleving garanderen. Het grootste plezier beleef je immers in de buitenlucht! Met ons gedreven en ervaren team blijven we innoveren en ontwikkelen we onze producten altijd volgens de laatste en hoogste veiligheidsnormen. Bij Salta staat veiligheid tijdens het spelen altijd voorop. Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs, dat is een belangrijk kenmerk waarmee Salta zich onderscheidt. Door onze brede collectie met talrijke opties bieden we producten passend binnen elk budget. Service vinden we erg belangrijk. Is een onderdeel aan vervanging toe? Alle onderdelen zijn bij Salta vervangbaar en kun je ten alle tijden bestellen via onze website. Zo gaat jouw product nog langer mee!

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 70% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Van geen idee tot juiste productinformatie!!

We wilde één onderdeel vervangen maar we wisten niet meer precies welke trampoline we hadden. ‘s Avonds foto’s gestuurd en de volgende ochtend de juiste productinformatie gekregen. Besteld en 2 dagen later in huis.
Helemaal top en de kinderen ook weer blij 😀

18 de febrero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Trampoline rand na 3 maanden kapot

We hebben heel lang contact proberen te zoeken met Salta over onze trampoline. Welke rand we het beste konden aanschaffen. We hebben hier nooit een reactie op gehad. Uiteindelijk hebben we een rand besteld. Na 3 maanden verschenen er helaas al scheuren in de trampoline rand. Nu zegt Salta dat het een verkeerd type rand is en dat daarmee geen garantie geldt. Conclusie: koop een goedkope rand, die gaan langer mee en je wordt vriendelijker behandeld.

1 de diciembre de 2025
Opinión espontánea
Logotipo de Salta

Respuesta de Salta

Wat jammer om te lezen dat dit zo is gelopen. We hebben helaas geen rechtstreeks contact van je ontvangen over de keuze voor de juiste rand, normaal reageert onze service binnen 24 uur. We begrijpen goed dat het vervelend is als je geen reactie hebt ontvangen terwijl je juist advies zocht.

De veiligheidsrand die je hebt besteld is niet geschikt voor inground-trampolines, omdat deze anders worden belast. Dit staat ook op de verpakking vermeld, maar we snappen dat dit extra frustrerend is in jouw situatie.

Zou je direct contact met ons kunnen opnemen via service@salta.com? Dan kijken we graag met je mee naar een passende oplossing.

Bedankt voor de teampoline

Geen idee of het compleet is, maar daar komen wij aankomende zomer wel achter. Het was iedergeval snel verzonden en de dozen niet te tillen! Dus heb er alle vertrouwen in dat het helemaal goed komt!

Weet zeker dat de kids hiervan gaan genieten!

27 de noviembre de 2025

Fijn product!

Snelle levering, fijn product en beschrijving om in elkaar te zetten. Duidelijk instructiefilmpje ook. Kunnen veel bedrijven van leren :) jongens gaan heel blij zijn met 5-12!

3 de diciembre de 2025

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.