Snelle levering! Duidelijke instructies voor het installeren (boekje+filmpjes). De trampoline lijkt op het eerste zicht van goede kwaliteit! Dochter is ook helemaal fan! Hier zal ze nog heel lang pl... Ver más
Snel geleverd binnen termijn die ze zelf aangeven. In elkaar zetten volgens handleiding ging goed. Voelt allemaal degelijk aan. Hopelijk weer jaren springplezier!
Vlotte bestelling, maar de levering was helaas een minder goede service. Ik kreeg op voorhand geen melding wanneer het pakket werd geleverd, terwijl ik aanwezig moest zijn om de levering te handtekene... Ver más
La empresa ha respondido
We wilde één onderdeel vervangen maar we wisten niet meer precies welke trampoline we hadden. ‘s Avonds foto’s gestuurd en de volgende ochtend de juiste productinformatie gekregen. Besteld en 2 dagen... Ver más
Información sobre la empresa
- Fabricante de juguetes
- Tienda de artículos para deportes al aire libre
- Tienda de artículos deportivos de colección
- Juguetería
Escrito por la empresa
Bij Salta hebben we passie voor het ontwerpen en produceren van trampolines, voetbaldoelen en basketbalpalen die uiterst veilig zijn, er stijlvol uitzien en een geweldige beleving garanderen. Het grootste plezier beleef je immers in de buitenlucht! Met ons gedreven en ervaren team blijven we innoveren en ontwikkelen we onze producten altijd volgens de laatste en hoogste veiligheidsnormen. Bij Salta staat veiligheid tijdens het spelen altijd voorop. Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs, dat is een belangrijk kenmerk waarmee Salta zich onderscheidt. Door onze brede collectie met talrijke opties bieden we producten passend binnen elk budget. Service vinden we erg belangrijk. Is een onderdeel aan vervanging toe? Alle onderdelen zijn bij Salta vervangbaar en kun je ten alle tijden bestellen via onze website. Zo gaat jouw product nog langer mee!
Galvanistraat 36, 7651DH, Tubbergen, Holanda
- +31 85 48 77 888
- service@salta.com
- salta.nl
Ha contestado el 70% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Vlotte service en probleemoplossend
Vlotte service en probleemoplossend. Een pakketje was niet geleverd door de koeriersdienst, maar hiervoor werd snel een oplossing gevonden. Zeer aangenaam en top service!
Wel vreemd dat kosten voor oude trampoline weer op orde brengen bijna net zo veel zijn als een nieuwe....
Alles pico bello en zoals aangegeven
Alles pico bello en zoals aangegeven. Snelle levering
Originele onderdelen
Originele onderdelen. Snelle levering. Trampolin als nieuw. Alleen jammer dat je die haken en bandjes er los bij moet kopen. Die zijn naar 5 jaar toch echt wel op.
DPD komt niet
Het is inmiddels een week geleden dat ik de bestelling plaatste maar deze is nog niet binnen. Dat ligt aan DPD maar ik zou adviseren om een ander vervoersbedrijf te kiezen
Vriendelijke klantenservice
De webshop is duidelijk en overzichtelijk en het bestellen ging gemakkelijk.
Helaas was onze bestelling tussen 'wal en schip' beland waardoor de bestelling pas na 8 dagen werd verstuurd in plaats van geleverd binnen 2 dagen. Wel kregen we snel een reactie en excuses van de klantenservice.
Met de Track & Trace is de zending goed te volgen, dus in het vervolg bestellen we hier zeker weer.
Oplossingsgerichte klantenservice
Vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht.
Goed meegedacht en geleverd.
Levering op tijd
Levering op tijd, instructies waren duidelijk. Goede kwaliteit. Mijn 2 dochters hebben veel springplezier.
Uiterst snel en compleet goed
Goede levering
Goede levering, vriendelijke bezorgers, makkelijk in elkaar te zetten en de kinderen genieten er volop van!
snelle levering en goede kwaliteit !
mooie trampo!
Ik zocht een veiligheidsbril voor mijn…
Ik zocht een veiligheidsbril voor mijn bestaande trampoline. Snel gevonden op de website en vervolgens een goede prijs en snel geleverd. Prima dus.
Binnen 2 dagen onderdelen binnen.
De mat en veiligheidsrand waren beiden stuk. Op dinsdag besteld, donderdagochtend binnen. Geweldig!
Het contact met de klanten dienst…
Het contact met de klanten dienst verliep excellent. Vriendelijk, vlot, professioneel. Dankjewel Renate, je doet het super!
Más información sobre otros tipos de reseñas.