Tak nie kompetentnej obslugi klienta juz dawno nie spodkalem! Infolinia podala mi numer do Katarzyny ktora zajmowala sie moim zamowieniem, Katarzyna przeinaczyla sie w Katrin ktora udawala ze nie rozu... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność! Szeroki wybór produktów, atrakcyjne ceny i błyskawiczna dostawa. Każdy etap realizacji zamówienia przebiegł sprawnie i profesjonalnie. Obsługa klienta jest... Ver más
Proces zamówienia przeszedł sprawnie i szybko. Informacja w mailu mówiła o realizacji zamówienia w terminie od 1 do 5 dni roboczych. Moje zamówienie zostało zrealizowane w ciągu 1 dnia roboczego. Kont... Ver más
Błędy na stronie podczas składania zamówienia dotyczące możliwości odbioru w punkcie i dokonania zapłaty przy odbiorze. Okazało się to niemożliwe pomimo oferowania tej formy realizacji zakupu. Zapłata... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Senetic to globalny dostawca rozwiązań IT dla firm oraz instytucji publicznych, które chcą usprawnić realizację codziennych zadań przy pomocy intuicyjnego cyfrowego ekosystemu. Od 15 lat wspieramy naszych klientów oferując im rozwiązania, z których sami korzystamy na co dzień.
Información de contacto
ul. Przewozowa 32, 44-100, Gliwice, Polonia
- +48 32 420 92 00
- info@senetic.pl
- senetic.pl
Ha contestado el 55% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
La gente también ha visto
Profesjonalizm.
Szybka dostawa. Profesjonalne podejście do klienta i super pomoc telefoniczna. Bezproblemowy zwrot środków. Dziękuję.
Sprzedają używane jako nowe
Brak sprawnego kontaktu, brak telefonu z dzialem reklamacji. Asortyment używany sprzedawany jako nowy. Omijać z daleka
zgodnie z ofertą
Brak Faktury, brak reakcji,
Kupiłem zapłaciłem, bardzo długa obsługa, wydawanie zakupionej usługi za długo i pomimo kilku interwencji sytuacja się nie zmieniła, faktury wciąż nie mam po 6 dniach od zakupu
Produkt zgodny z opisem.
Produkt zgodny z opisem.
Może nie było bardzo szybko, ale za to w dobrej cenie.
Super szybka dostawa 👍
Senetic Ok ale FedEx dostarczał 2 dni…
Senetic Ok ale FedEx dostarczał 2 dni towar, który był pilnie potrzebny na wymianę uszkodzonego na produkcji.
Senetic powinien się zastanowić nad wykluczeniem FedEx z proponoqanych firm kurierskich.
Błyskawiczny proces
Błyskawiczny proces, całość zakupu niezwykle sprawna - od zamówienia do wysyłki.
Szybka wysyłka,przystępne ceny
Wszystko w porządku
Zamówienie z realizacją na 30.01.2024 i…
Zamówienie z realizacją na 30.01.2024 i brak jakiejkolwiek informacji o statusie realizacji.

Respuesta de Senetic
Brak informacji
Brak informacji, że towar jest do odebrania. Dopiero po 6 dniach przyszedł e-mail informujący że przesyłka jest do odbioru.
opinia
Przesyłka dotarła do mnie dobrze zapakowana otrzymałem produkty zgodne z zamówieniem
Czas dostarczenia zamówionego sprzętu…
Czas dostarczenia zamówionego sprzętu był masakryczny (ponad 5 dni)

Respuesta de Senetic
Polecam w 100%
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.