Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tak nie kompetentnej obslugi klienta juz dawno nie spodkalem! Infolinia podala mi numer do Katarzyny ktora zajmowala sie moim zamowieniem, Katarzyna przeinaczyla sie w Katrin ktora udawala ze nie rozu... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność! Szeroki wybór produktów, atrakcyjne ceny i błyskawiczna dostawa. Każdy etap realizacji zamówienia przebiegł sprawnie i profesjonalnie. Obsługa klienta jest... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Proces zamówienia przeszedł sprawnie i szybko. Informacja w mailu mówiła o realizacji zamówienia w terminie od 1 do 5 dni roboczych. Moje zamówienie zostało zrealizowane w ciągu 1 dnia roboczego. Kont... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Błędy na stronie podczas składania zamówienia dotyczące możliwości odbioru w punkcie i dokonania zapłaty przy odbiorze. Okazało się to niemożliwe pomimo oferowania tej formy realizacji zakupu. Zapłata... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de ordenadores y accesorios

Escrito por la empresa

Senetic to globalny dostawca rozwiązań IT dla firm oraz instytucji publicznych, które chcą usprawnić realizację codziennych zadań przy pomocy intuicyjnego cyfrowego ekosystemu. Od 15 lat wspieramy naszych klientów oferując im rozwiązania, z których sami korzystamy na co dzień.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 55% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Musiałem zamówić switcha przy pomocy…

Musiałem zamówić switcha przy pomocy smartfona przy bardzo słabym zasięgu z dostawą i płatnością za pobraniem, gdyż nie było mnie na miejscu. Bardzo szybko dostaliśmy niezbędny sprzęt i problem sieciowy został rozwiązany.

21 de noviembre de 2023

Respuesta de Senetic

Cieszymy się, że szybka dostawa sprzętu pomogła rozwiązać problem. Dziękujemy za zaufanie i wybór naszych usług.

Dyski MG08ADA800E-Bardzo dobry kontakt

Bardzo dobry kontakt, szybka eysyłka, solidnie opakowane.

23 de noviembre de 2023

Respuesta de Senetic

Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że spełniliśmy Państwa oczekiwania zarówno w zakresie realizacji zamówienia, jak i komunikacji.

Szybko

Szybko, sprawnie, bez problemów

20 de noviembre de 2023

Respuesta de Senetic

Dziękujemy za pozytywną ocenę. Cieszymy się, że wszystko przebiegło szybko i sprawnie.

Towar zgodny z zamówieniem

Towar zgodny z zamówieniem. Polecam

12 de noviembre de 2023

Respuesta de Senetic

Dziękujemy za pozytywną opinię i rekomendację. Cieszymy się, że towar spełnił Państwa oczekiwania.

okej

Przesyłka zgodna z zamówieniem, dostałam kilka dni wcześniej niż planowana data dostawy.

12 de noviembre de 2023

Respuesta de Senetic

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że przesyłka dotarła wcześniej niż planowano.

Brak kontaktu

Brak kontaktu , kilka telefonów

15 de noviembre de 2023

Respuesta de Senetic

Przepraszamy za wszelkie niedogodności związane z próbami skontaktowania się z nami. Rozumiemy, jak ważna jest szybka i skuteczna komunikacja. Zrobimy wszystko, co w naszej mocy, aby rozwiązać ten problem.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Niestety brak towaru

Ogólnie strona przyjazna, proces zamówienia dobry, cena bardzo dobra, produkt w pełni dostępny z wysyłka za ok. tydzień, kupiłem, zapłaciłem i czekam... czekam...czekam, czas wysyłki minął, dnia następnego pytam czy towar już dla mnie jest lub został wysłany; w mailu zwrotnym dostałem informacje że jeszcze nie doszedł i mam kolejny tydzień czekać..(może będzie, może znowu nie będzie). Słabo, firma sprzedaje towar który nie posiada na stanie, nie informuje o możliwym poślizgu, 3 gwiazdki bo każdemu potknięcia mogą się zdarzyć, ale proszę poprawcie to, odpowiedź mailowa szybka, anulowałem zamówienie, czekam na zwrot wpłaconych środków.

16 de noviembre de 2023

Respuesta de Senetic

Dziękujemy za podzielenie się swoimi doświadczeniami oraz za pozytywną ocenę procesu zamówienia i ceny produktu. Jednocześnie, przepraszamy za opóźnienie w realizacji zamówienia. Faktycznie, niektóre produkty mogą się wyprzedawać, a niektóre są dostępne u naszych partnerów, co czasami prowadzi do otrzymywania błędnych informacji o dostępności. Rozumiemy, jak ważna jest transparentność w komunikacji i pragniemy zapewnić, że pracujemy nad usprawnieniem naszych procesów w tym zakresie.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sprzedajecie towar którego nie macie na…

Sprzedajecie towar którego nie macie na magazynie.

20 de noviembre de 2023

Respuesta de Senetic

Dziękujemy za podzielenie się swoimi uwagami. Przykro nam słyszeć, że napotkał Pan problemy związane z dostępnością produktu. W Senetic staramy się utrzymywać aktualne informacje o stanie magazynowym, jednak niektóre produkty mogą się wyprzedawać szybciej niż przewidujemy. Dodatkowo, współpracujemy z wieloma partnerami i czasami otrzymujemy od nich błędne informacje dotyczące dostępności. Rozumiemy, że to może być frustrujące i przepraszamy za wszelkie niedogodności.

Zapewniamy, że pracujemy nad doskonaleniem naszych systemów i procesów, aby zapobiegać podobnym sytuacjom w przyszłości. Dziękujemy za cierpliwość i zrozumienie.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Po dokonaniu wpłaty wysyłka drukarki…

Po dokonaniu wpłaty wysyłka drukarki była przewidziana na 17.11.2023 r. Ponieważ zależało mi na czasie, wysłałem mail z prośbą o przyśpieszenie; następnego dnia nastąpiła wysyłka. Ponadto nie było problemu ze zmianą adresu dostawy; cena urządzenia bardzo dobra Stanisław

31 de octubre de 2023

Respuesta de Senetic

Cieszymy się, że udało się sprostać Pana oczekiwaniom.

bardzo szybka realizacja zamówienia

bardzo szybka realizacja zamówienia. Przesyłka zabezpieczona bardzo dobrze

15 de noviembre de 2023

Respuesta de Senetic

Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że szybkość realizacji zamówienia oraz jakość zabezpieczenia przesyłki spotkały się z Państwa uznaniem.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bardzo krótki czas realizacji…

Bardzo krótki czas realizacji zamówienia.

9 de noviembre de 2023

Respuesta de Senetic

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że szybka realizacja zamówienia spełniła Państwa oczekiwania.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.