Sephora Sverige Opiniones

TrustScore: 2.5 sobre 5

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tyvärr har man fruktansvärt dålig koll på reavaror som ska vara nedsatta men där kunden istället får betala ordinarie pris. Det är inte vi kunder som ska hålla reda på priserna men fenomenet tycks ha... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Har beställt från eran hemsida några gånger. De 2 första gångerna gick det kanon och det var jättebra packat. Men nu senast jag beställde så var det som att någon hade packat ihop allt snabbt hemma... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kjøpte produkter som kom veldig fort. Ingen toll eller ekstra avgift for bestilling til Norge. Et av produktene var defekt og jeg kontaktet kundeservice for reklamasjon. Jeg fikk raskt svar på opprinn... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Brukar beställa därifrån och det brukar funka bra. Snabb leverans och bra priser. Denna gång blev jag inte nöjd när jag öppnade paket, alla produkterna fanns men de hade nåt sort smink/ foundation ell... Ver más

La empresa ha respondido

1. Tienda de cosméticos

Escrito por la empresa

Makeup, hudvård och parfymer - Upptäck en hel värld av skönhet hos Sephora. Hitta din närmaste butik i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

Malo

TrustScore: 2.5 sobre 5

1 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

30 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Most useless customer service ever

Worst customer service experience. I had to contact Sephora customer service due to issues claiming my loyalty reward and 10 emails later I still do not have a resolution. They are both extremely unhelpful, or incompetent, and rude,

This companies only saving grace is products exclusively sold at their store, otherwise every other cosmetic store in Sweden offers way better customer experience.

10 de mayo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Je me suis littéralement fait agresser…

Je me suis littéralement fait agresser par une vendeuse du magasin Sephora Nice-Lingostière : je suis venue chercher un paquet en livraison au magasin. Je tends ma carte d'identité. Problème pour elle : ma commande est à mon nom d'épouse, qui n'apparaît pas en premier sur ma carte d'identité. Elle me dit que ce n'est pas au bon nom ! Elle ne sait apparemment pas lire une carte d'identité ! Je lui dis de prendre le temps de lire les 4 lignes de la carte d'identité et elle va découvrir (miracle !) mon nom d'épouse. Elle a pris la mouche, m'a littéralement agressée, en disant "que je l'agressais"... Pauvre jeunesse ! En attendant, je ne remettrai plus les pieds dans ce magasin.

23 de abril de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Stort Tack till Elin i Göteborg som med…

Stort Tack till Elin i Göteborg som med all tålamod och positiv service speglade hur man tar hand om sina kunder. Hittills har jag köpt 4 st Kayali parfymer och båda gångerna råka du hjälpa mig. Vilken engagemang hur du förklara och tog den tiden för att ge bra service. Bästa Elin 🌸

25 de marzo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tusen tack till Elin på sephora…

Tusen tack till Elin på sephora Göteborg. Tog sig verkligen tid att hjälpa mig med nya smink produkter. Blev super nöjd nu när jag testat det hon rekommenderat. Aldrig haft så bra produkter som nu.

11 de abril de 2025

Skrekk og gru

Skrekk og gru! Dette er kanskje smålig, men helt ærlig SEPHORA 🤦‍♀️Først, de reklamerer med rabatt, ny lanseringer og kampanjer i appen som vi ikke kan laste ned i Norge. Vi er liksom ikke prioritert, tsk tsk. Deretter vil de at vi skal spare opp slik at vi kan komme opp fra SEPHORA White card til SEPHORA Black card slik at vi får bursdagsgaver, gaver ved oppnåelse av 1800 poeng, og så videre. Nå klarte jeg endelig å komme meg opp på Black card nivå og var endelig en del av den kule gjengen til SEPHORA. Men lykken var kort. Jeg fikk ingen e-post med gratis gave etter å ha nådd 1800 poeng. Jeg tok derfor kontakt med kundeservice på chat, jeg brukte en time (!) på å finne ut følgende. Jeg har ikke fått en e-post fra deres gift boutique, ikke er den i søppelpost heller. De sier at den er sendt i dag, men ak og ve jeg har ikke mottatt denne. Men de fikser og sender meg en erstatning kode! Etter å ha testet denne på minst 5 forskjellige handlekurver finner jeg ut: Denne virker ikke på norske kunder. De kan ikke sende gaver over grensen får jeg vite, dette er jo rimelig spesiell i og med at hvis man bestiller fra andre nettbutikker i andre land, kan de godt finne ut å sende gaver over grensen. Hmmm.. jeg tenker at så får jeg vel få gaven min i fysisk butikk hvis jeg skulle dra til f.eks Göteborg, men nei. Koden virker kun på nett og de kan ikke sende ny e-post fra gift boutique (veldig snobbete gave butikk spør du meg). Jeg spør hvordan kan jeg sikre meg at neste epost (etter å tjent nye 1800 poeng senere) med gave kode kommer frem? Nei, det vet de ikke. Men jeg kan vist nok prøve å huke av i person innstillinger for sms og annonsering på partnerplattformer!? Jeg får så til slutt (husk, dette er etter 1 time med chat) vite at jeg får 50 kr tilgode for bryet. Supert! Men de er ikke noe sted på min profil på SEPHORA og chatten vi hadde gående har de stengt på grunn av inaktivitet. Jeg vil så mene at det siste jeg var i denne laaaange historien var innaktiv, men det får så være. Jeg gir opp, SEPHORA dere vinner! Hendene mine er i været og det hvite flag er reist! Vi nordmenn må vente på egen SEPHORA, vi har skjønt det! Vi skal ikke bry dere lengre men mas om gaver, app og rabatter.

9 de abril de 2025

Missvisande leveransvillkor.

Missvisande leveransvillkor.
Gjorde en beställning på måndag.
Jag valde Bring som skulle leverera INOM 1-3 arbetsdagar (enligt utcheckning och deras leveransvillkor) efter att ordern hade behandlats inom 24 timmar.
Varorna skickades inte i tid och de förstörde planeringen.

31 de marzo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

La en stor order mot Sephora på flera…

La en stor order mot Sephora på flera tusen där nästan alla artiklar saknas. Mejlar och ringer deras kundservice direkt som påstår att vikten stämmer och att det inte har saknats något. Detta skulle vara en speciell stund för min fru på vår årsdag vilket nu istället blir en katastrof. Jag står utan presenter och ska få betala för dem. Första gången jag handlar och sista. Och de påstår att man kommer få en trevlig shoppingupplevelse.
Katastrofalt, handla inte från dem!

27 de febrero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag vill ge en stor eloge till Elin på…

Jag vill ge en stor eloge till Elin på Sephora! Hon var otroligt hjälpsam och vänlig under hela mitt besök. Hon tog sig verkligen tid att förstå vad jag behövde och var mycket noggrann med att hjälpa mig hitta de perfekta produkterna. Hennes tålamod och engagemang var verkligen imponerande, och hon såg till att jag kände mig helt nöjd innan jag lämnade butiken. Tack, Elin, för din fantastiska service!

27 de febrero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Personalen var irriterad, ohjälpsam, och fick MIG att känna mig dum

Jag shoppade på Biblioteksgatan dagen innan, det var en praktikant som stod i kassan, och hon var trevlig, men missade att ge mig rabatten som ett erbjudande berättigade till (jag visade i app:en). Jag gick tillbaka dagen efter, för att korrigera (alla kan göra fel, och hon var praktikant, så jag var inte arg eller otrevlig på något sätt). Tjejen tog mig till en kassa vid ingången, jag förklarade mitt ärende, och hon förklarade att det tyvärr inte går att åtgärda-för då måste jag ha produkterna med mig. Jag förklarade, att det har jag! Och tog upp dom (varför inte bara fråga detta först, liksom?!). Hon suckar och hatar mig tillbaka till den kassan, som jag först hade stått vid. Hennes kollega sade då, att jag kan få rabatten nästa gång istället. Men jag bor inte i Stockholm, så jag ville göra klart det nu. Stämningen är irriterad. Jag försöker vara varm, trevlig och ursäktande att jag är en så ”besvärlig” kund. Hon fick mig verkligen att känna mig dum, att jag störde deras jobb (inte att jag bidrar till deras lön!).

Butiken är utöver det otrevliga bemötandet, oerhört varm. Jag orkade inte vara kvar där inne! Och alla testers var slut. Jag ville känna på några serum, innan köp, men INGA testers jag kollade på, hade produkt kvar i sig.

Dagen innan, så hade jag även betalat för en påse. För mig, hör inte det hemma i en ”lyxig” butik. Det är liksom Willys och Lidl-stil. Men det gjorde jag. Påsen var i tunt papper, och gick sönder på 10 minuter. Fick gå in i annan butik för att köpa en annan påse.

Hela upplevelsen av Sephora är att det är smutsigt, obefintliga testars, för varmt (temperaturen) och ung personal utan känsla, eller vilja, för kundservice. Ingen trevlig upplevelse alls!

20 de febrero de 2025

Otroligt dålig kundservice!

Otroligt dålig kundservice!, hemleverans som gick fel,pga att Sephora ej har koll på att Bring kräver fullmakt för att lämna utanför dörr, om man tex arbetar och ej kan vara tillgänglig kl: 10.00-14.00, sen... återbetalar dom inte i första taget.
Jag kommer definitivt inte handla nåt mer på Sephora,och får jag inte full återbetalning kommer jag gå vidare till allmänna reklamationsnämnden!

3 de febrero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag och min kompis fick hjälp av bästa…

Jag och min kompis fick hjälp av bästa Elin, hon var så trevlig och hjälpsam. Vi fick verkligen den hjälpen vi behövde. Hon la ner mycket tid på att få allt så bra som möjligt för kunden och det är vi väldigt tacksamma för. Otrolig service🫶🏻

25 de enero de 2025

Inkompetent kundtjänst

Har aldrig träffat på mera inkompetent kundtjäst än hos Sephora.
Mitt paket har ännu inte kommit och jag har fått ha all kontakt med Bring själv.

16 de enero de 2025

Usel returpolicy!

Usel returpolicy då man behöver boka frakt med leverans själv, där det billigaste alternativet blir 184:- med Schenker (275:- med Postnord)! Jag kommer aldrig att köpa något mer därifrån!

19 de diciembre de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Har ikke klarna

Syns utsjekkings prossesen er vanskelig og mange ting som kunne ha blitt forbedret. Syns det er rart det står at di har trygg betaling med klarna, men får ikke klarna som et alternativ når jeg prøver å betale….

28 de diciembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ni lovar i mail och på hemsidan att man…

Ni lovar i mail och på hemsidan att man ska få en gåva värd flera tusen om man handlar för 1200 kronor men sen funkar inte koden. Om den är slutsåld bör ni sluta marknadsföra gåvan i mailutskick och på er hemsida. Era unga kunder blir väldigt besvikna när ni gör så här. Det skadar förtroendet för er och vi väljer att handla hos era konkurrenter trots att vi är mångåriga kunder hos er.

11 de diciembre de 2024

Lurad på välkomstgåva

Välkomstgåva endast till nya kunder som handlar till ordinarie pris. Supermärkligt! Så jag som handlade för mycket men under black friday blir inte välkomnad.
Står inte heller att det är det som gäller, utan det fattar man sen när man får hem paketet.
Bra service värderar jag mer än billiga priser. Blir inga mer parfymer där.

6 de diciembre de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Dåligt bemötande och hantering av reklamation

Mycket bra produkter som inte går att hitta på andra ställen i Sverige. Dock köpte jag en flaska serum som var trasigt. Korken var lös så det var kladdigt i förpackningen och hamnade serum på mina kläder när jag försökte lyfta ur flaskan. Pumpen som skulle sitta på flaskan satt fast inuti korken och ja, det var en enda kladdig röra.

Jag är inte jätteimponerad av Sephoras kundtjänst. Jag skickade bilder och beskrev problemet och bad att reklamera varan. Men det räckte inte, de skullle ha en video också.

Jag lever ensam och är handikappad och det är inte jättelätt att filma sig själv medan man behöver båda händerna till att hantera och visa produkten.

Sedan gick det inte att skicka filmen. Jag vet inte varför. Kanske för stor? Så jag fick skapa ett Youtube konto och länka till videon där.

Då förstod de problemet, men skulle ha tillbaka varan. Jag blev väldigt förvånad, för den är ju trasig och kladdig och går inte att sälja vidare. Men jag fick torka och försöka tejpa fast korken på flaskan och packa ner den så gott det gick. Sen ska den lämnas hos Bring (jag bor långt ute i skogen och hade valt hemleverans när jag beställde, men nu måste jag alltså ta mig till ett ombud för att skicka iväg en trasig flaska.)

Jag har ännu inte blivit kompenserad utan de säger att de tar det hela vidare när de ser att jag lämnat in paketet. Det var ett Wicked limited edition serum, så det lär hinna sälja slut innan de fattat ett beslut.

(Uppdatering: Som jag misstänkte är serumet nu slut i lager, så jag kommer bara få pengarna tillbaka. Jag tycker Sephora borde skicka tillbaka den trasiga flaskan till mig. De kommer ju ändå bara slänga den!)

Ingen smidig process, trist bemötande och jag kommer inte handla hos Sephora igen.

Kan tillägga att jag utöver serumet hade handlat för ca 3000 kr, så jag önskar de hade kunnat skicka mig en ny flaska bara och besparat mig allt besvär.

1 de diciembre de 2024
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.