Sephora Sverige Opiniones

TrustScore: 2.5 sobre 5

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tyvärr har man fruktansvärt dålig koll på reavaror som ska vara nedsatta men där kunden istället får betala ordinarie pris. Det är inte vi kunder som ska hålla reda på priserna men fenomenet tycks ha... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Har beställt från eran hemsida några gånger. De 2 första gångerna gick det kanon och det var jättebra packat. Men nu senast jag beställde så var det som att någon hade packat ihop allt snabbt hemma... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kjøpte produkter som kom veldig fort. Ingen toll eller ekstra avgift for bestilling til Norge. Et av produktene var defekt og jeg kontaktet kundeservice for reklamasjon. Jeg fikk raskt svar på opprinn... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Brukar beställa därifrån och det brukar funka bra. Snabb leverans och bra priser. Denna gång blev jag inte nöjd när jag öppnade paket, alla produkterna fanns men de hade nåt sort smink/ foundation ell... Ver más

La empresa ha respondido

1. Tienda de cosméticos

Escrito por la empresa

Makeup, hudvård och parfymer - Upptäck en hel värld av skönhet hos Sephora. Hitta din närmaste butik i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

Malo

TrustScore: 2.5 sobre 5

1 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

30 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Trasig produkt

Köpte ett Milk bronserstick i Butik på Emporia i Malmö. När jag kommer hem till Helsingborg och packar upp ur förpackningen så upptäcker jag att sticket är trasigt. Kontaktar direkt kundtjänst och skickar in bild på produkten samt kvitto. Får till svar dagen efter att de inte hanterar reklamationer köpta i butik utan att jag måste åka tillbaka till samma butik som jag handlat i, vilket är 16 mil t/r för mig. Otroligt dålig kundservice av Sephora. Hade förväntat mig mer av ett så stort företag. Säljer man trasiga produkter måste man kunna rätta till det. Få tillbaka till er själva, hur hade ni velat bli bemötta? Handlar man på tex H&M, oavsett om det är i butik eller online kan man reklamera var som helst.

5 de noviembre de 2023

Respuesta de Sephora Sverige

Hej! Till att börja med får vi tacka dig för att du tagit dig tiden till att både berätta hur du känner, och ge oss ett omdöme. Vi beklagar verkligen din upplevelse. Tyvärr i nuläget hanteras reklamationer av produkter som är köpta i en Sephora butik endast av butikerna. Feedback från våra kunder är något vi värderar högt. Dina synpunkter tar jag vidare till berörd avdelning inom Sephora så att de kan få kika på om detta är något vi kan förbättra. Hoppas du får en fin dag trots besväret!

Feil Email!

Hei eg har greid å skrivd feil Email!
Eg bestilte pakken min 15.oct
Og eg har fortsatt ikke fått den!!!
Er det en måtte eg kan sjekke hvor pakken er!

29 de octubre de 2023

Respuesta de Sephora Sverige

Hej! 💖 Du får jättegärna kontakta vår kundservice så ska vi självklart hjälpa dig vidare med detta. Mejla till kundservice@sephora.se eller ring på: 031-36 134 17.

Handla INTE på sephora

Handla INTE på sephora. Mitt 12 åriga barn var där och handlade för 800kr, uppgav vårt medlemskap för att få 10% rabatt vilket hon inte fick. Jag åkte med henne tillbaka dit på kvällen 2 timmar senare för att fråga varför vi inte fick rabatten, fick förklarat att dom antagligen missförstod henne för att hon var ett barn. Så först skyllde dom allt på henne. Sen sa personalen, en långhårig kille att enda dom kunde göra var en stor process i form av en retur för att sen köpa allt igen med rabatten. Trots att hon var där 2 timmar innan behövde dom alla varor, dom kunde inte använda bara kvittot för att trycka in produkterna. Vi skulle ju inte returnera dom, bara göra en retur och direkt köpa dom igen för att få ut rabatten. Det behöver vi egentligen inte produkterna för. Min dotter tar bilnycklarna och springer till bilen för att hämta produkterna, killen säger att vi måste skynda oss då dom stänger om 9 min.
Efter 4 min skickar dom väktaren på mig, alltså dom vågade inte prata med mig själv, som först frågade om jag skulle göra en retur? När jag svarade ja kollade han på klockan och sa att dom stänger om 5 min och att det tar dom minst 10 min att göra en retur så dom skulle inte hinna det.
Jag sa att jag drivit butik i 20 år, det tar max 1 min att göra en retur men han stod på sig att dom behöver ÖVER 10 min på sig så dom hinner inte det och ville att jag skulle gå.

Mötte dottern på utvägen som kom tillbaka minst 4 min innan dom stängde. Hon hade sprungit för sitt liv, fick en panik attack (har flera diagnoser och blev sönder stressad) och började gråta utanför butiken vilket dom både såg och hörde men inte brydde sig ett dugg om utan stod och småflinade i grupp.

Så först lurar dom barn på rabatter, sen skyller dom på barnet, ljuger om att en retur tar över 10 min och avslutar med att skicka väktaren på sina kunder för att kasta ut dom. De är inte måna om sina kunder så vi kommer handla på andra ställen i framtiden.

11 de octubre de 2023

Respuesta de Sephora Sverige

tack för din feedback! Den är otroligt värdefull, eftersom din upplevelse är långt ifrån hur vi vill att att våra kunder ska uppleva våra butiker och tjänster.

Vi vill börja med att beklaga att du haft en dålig upplevelse i den fysiska Sephorabutiken. Det är verkligen inte meningen.

Dessvärre är vi på onlinesidan inte ansvariga över butikerna och deras personal. Istället råder jag dig att vända dig direkt till dem. Kontaktuppgifter till butiken finner du på vår webbsida under "butiker & tjänster" Om du istället önskar hjälp av kundservice på onlinesidan är du varmt välkommen att mejla till kundservice@sephora.se eller ringa på 031-36 134 17.

Går det an å få ny?

Heii! Jeg har nettop kjøpt milk bronser😁men når jeg åpna den var den helt ødelagt😕 det går ikke engang å skru oppover. Er det noe mulighet for å få ny? Kjøpte den i porto, på fredag (i Portugal)😐

8 de octubre de 2023

Respuesta de Sephora Sverige

Tack för att du hjälper oss att bli bättre med din kritik. Vi vill börja med att beklaga att du fått hem produkter i dåligt skick, så ska det såklart inte gå till. Eftersom denna produkt köptes i butik och i Portugal. Kan inte vi i kundservicen på sephora.se hanterar detta då vi endast utför reklamationer av produkter som levereras med post från vårt lager. Beklagar verkligen detta😔

Önskar dig en fin dag!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Denna gången blev det strul med…

Denna gången blev det strul med leveransen.Tyvärr andvänder ni er av Bring och dom levererar till fel utlämningställe.Handlar hädanefter i butik eller Kicks.

8 de septiembre de 2023

Respuesta de Sephora Sverige

Vi hoppas att vi kan lösa detta smidigt!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg får ikke handlet noe produkter

Jeg får ikke handlet noen produkter. Kommer opp feilmelding om at jeg må velge levering når jeg allerede har gjort det. De svarer ikke på mail heller før det går flere uker mellom hver mail. NULL hjelp.

9 de septiembre de 2023

Respuesta de Sephora Sverige

Hej Emilia! Tack för du delar med dig av dina synpunkter! Vi är verkligen ledsna att du upplevt problem med att slutföra din beställning, det vill vi gärna hjälpa dig vidare med. Vi har just nu mycket aktivitet och svarstiden på mejl är därför lite längre än vanligt. Vid brådskade ärenden rekommenderar jag att du ringer till oss på 031-36 134 17.

Vi hoppas att vi kan lösa detta smidigt!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

This business is going to be reported…

This business is going to be reported to the respective authorities. Not only their news mail have absolutely no possibility to unsubscribe, but also they spammed me with the same newsletter within 5 minutes.
Stupid and brazen.

31 de agosto de 2023

Hi!
Thank you for helping us improve with your review. Your feedback is important and we will take it further.
If you want help with unsubscribe or delete your account, you are welcome to contact our customer service. The email address is kundservice@sephora.se but you can also call us on: 031-36 134 17.

Kind regards, Sephora.se

Ingen svar, ingen pakke

Jeg har prøvd å komme i kontakt med dere via mail, men ikke fått noen som helst respons. Jeg bestilte pakke på over 700kr 14 august, og fortsatt ikke fått pakken. Via sporingsnummeret dere har gitt meg i bring får jeg ikke noe som helst informasjon om sporingen på pakken. Jeg venter på svar!

14 de agosto de 2023

Respuesta de Sephora Sverige

Hej! Vi beklagar verkligen att du upplevt problem med din leverans från oss, det vill vi gärna hjälpa dig vidare med. Vi har just nu lite längre svarstid på mejlen än vanligt, men du är alltid välkommen att ringa under våra öppettider på 031-36 134 17 för direkt kontakt med kundtjänst. När du kontaktar oss kan du även ange ditt ordernummer, så vi snabbt kan ta fram uppgifterna kring din leverans.

Vi hoppas att vi kan lösa detta smidigt och önskar att vi snart ser dig som kund hos igen!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har ventet alt får lenge nå👿

Jeg har ventet på pakken min i 4 uker nå det sto at den forventa å komme på 3 dager men har enda ikke komt😕

26 de julio de 2023

Respuesta de Sephora Sverige

Hej! Vi beklagar verkligen att du upplevt problem med din leverans från oss, det vill vi gärna hjälpa dig vidare med. För att göra det skulle jag vilja be dig att vända dig till vår kundservice, antingen via mejl kundservice@sephora.se eller telefon: 031-36 134 17. När du kontaktar oss kan du även ange ditt ordernummer, så vi snabbt kan ta fram uppgifterna kring din leverans.

Sämst service!!!

Sämst service!!!!
Jag beställde den 9 augusti fick meddelande att varan har anlänt den 17 augusti idag. Väl på posten så upptäcker vi när vi skulle hämta ut paketet att det är tomt!!!

Vi öppnar det på plats med killen Som jobbar där och det stämmer parfymen som skulle ligga där fanns inte. Paketet är oskadad och det fanns ingen som helst tecken att nån har tagit den på bring.

Sephora har struntat i att skicka den bara!!! Så dåligt gjort, är riktigt besviken kommer att anmäla det !!!!

17 de agosto de 2023

Ødelagt milk brownser

Jeg Fisk en ødelagt milk brownser og bor ikke nært Sephora. Jeg onside at de sender Jeg en ny og tar kontakt på epost. Jeg synest det er dårlig når Jeg har betalt så mye for den

23 de junio de 2023

Hej Ida,

tack för ditt omdöme och din feedback, det uppskattar vi mycket.🙏
Vi beklagar att vi inte har möjlighet att ta reklamationer som är gjorda i butik hos supporten online.
I butiken hjälper de dig såklart med reklamation, du kan också testa att kontakta dem via telefon: https://www.sephora.se/alla-butiker/

Supersnabb leverans

Supersnabb leverans! Beställde en fredag och fick varorna på måndagen. Nöjd!

7 de julio de 2023

Hej Cecilia,

Tusen tack för ditt fina omdöme - vad roligt att du är nöjd!🤩

Ha nu en trevlig sommar!☀️ Med vänlig hälsning, Sephora.se

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dårlig Milk Broncer, vi kommer og bytter!

Hei!
Min datter kjøpte noen produkter av dere.
En av dem var Milk Broncer, og den funket ikke å rulle opp eller vri av locket uten at man dro av en stor bit.

Fikk ny på butikken uten spørsmål👌

Hilsen John M

3 de julio de 2023

Hej John,

tack för ditt fina omdöme!
Vad skönt att höra att du är nöjd med din köpupplevelse, trots den defekta produkten.🙏
Hoppas vi får se dig som kund hos oss snart igen.

Allt gott, Sephora.se 🙌

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har prøvd å ringt men kommer ikke…

Har prøvd å ringt men kommer ikke igjennom! Pakken min er enda ikkje kommet etter snart 2 mnd! Har heller ikkje fått tilbake pengene

12 de mayo de 2023

Hej Ingelin!

Vi är verkligen ledsna att du inte kommer fram på telefon! Vi vill såklart hjälpa dig att se vad som hänt, och se vart din leverans är. Du kan ringa kundtjänst på +46 31-361 34 17 under våra öppettider: mån-tor 9-17, fredag 9-16. Men även maila till oss på kundservice@sephora.se.

Så snart du kommer i kontakt med oss ska vi hjälpa dig direkt!🌸

Håpløs kundeservice

Datteren min la inn en bestilling 26. mai, og hun betalte. Pakken kunne forventes levert fra 31. mai. Hun har ikke mottatt sporing eller mail om levering.
Jeg har prøvd kundeservice via hjemmesiden og direkte mail, og INGEN av de virker!
Etter så mange klager som man ser nedover siden her må dere skjerpe rutiner og kundeservicen. Sephora er for gode til å ha en så dårlig kundeservice.

Det har gått over 3 uker siden bestillingen ble lagt inn. Jeg venter i spenning…Hvordan når jeg dere når kundservice ikke virker?

26 de mayo de 2023

Hej Inger-Lise,

Det låter verkligen inte bra - och vill såklart hjälpa dig att se vad som hänt, och se vart din leverans är!
Du kan ringa kundtjänst på +46 31-361 34 17 för direkt hjälp, eller maila på kundservice@sephora.se.
Det finns också en chatt på hemsidan, där du kan skriva med en kollega.

Så vänligen ta kontakt med oss på supporten så ska vi hjälpa dig direkt!🌸

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Pakken er borte og har ikke fått noe…

Pakken er borte og har ikke fått noe melding! Jeg bestilte 13. mai og pakken har fortsatt ikke kommet. Jeg har allerede skrevet en review og Sephora svarte at jeg enten skulle sende Mail eller ringe, men jeg måtte ha bestillingsnummer. Når jeg går inn på mailen så står det ikke bestillingsnummer og nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre fordi jeg har bare lyst på pakken min!

19 de junio de 2023

tack för ditt omdöme.
Du kan ringa vår kundsupport även om du inte har något ordernummer på telefon +46 31-361 34 17, så kan ni försöka att leta fram ordernummer tillsammans. Och så får du hjälp med att se vart din order håller hus.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Köpte ett parfym edp 30 ml som kostar…

Köpte ett parfym edp 30 ml som kostar 699 för några dagar sedan,testat hemma doften håller inte alls bra,efter cirka 2-3 timmar försvinner,har massa parfymer hemma från kicks men dem verkar bara jätte bra
Är väldigt besviken,8ch hade kontaktat Sephora sajten men inger svar....synd att måste betala för

16 de junio de 2023

Hejsan Andresa,

tack för ditt omdöme, och vad tråkigt att höra att du inte är nöjd.

De parfymer vi säljer är såklart äkta och kommer från märket av den parfymen du köpt.
Du kan ringa kundtjänst på +46 31-361 34 17, eller maila på kundservice@sephora.se om du behöver assistans kring ditt köp. Det går även att besöka en av våra butiker för att se på möjligheterna till reklamation.

Knust sminke

Bestilte et produkt, var knust da det kom i posten😭

8 de junio de 2023

Hejsan Julie,

tack för ditt omdöme.🌸

Vi vill börja med att beklaga att du fått hem produkter i dåligt skick, så ska det såklart inte gå till. Jag skulle vilja be dig att vända dig till vår kundservice, antingen genom kundservice@sephora.se. När du kontaktar oss kan du bifoga relevanta bilder/filmer som visar upp den defekta varan så kan vi upprätta en reklamation. Skriv även med ditt ordernummer så är jag säker på att vår kundservice ska hjälpa dig vidare på ett bra sätt.

Vi hoppas att vi kan lösa detta smidigt och önskar så länge att vi snart ser dig som kund hos igen!

Pakke ikke levert!

Hei, jeg har bestilt en pakke fra dere 16. april. Jeg har nå ventet i over 1 måned på å få denne pakken. Jeg begynner å bli ganske lei av å vente og begynner å lure på om den i det hele tatt har kommet. Det kan ikke ta så lang tid å sende en pakke!

31 de mayo de 2023

Hejsan Silje,

tack för ditt omdöme.

Som du skriver så ska det absolut inte ta så lång tid att få sitt paket, leveranstiden är 2-5 vardagar till Norge.🌸
Vill du ringa vår kundtjänst på +46 31 361 34 17, alternativt maila oss på kundservice@sephora.se så kan vi kolla på din order? Om du mailar oss är det viktigt att du skriver med ditt beställningsnummer.

Med vänlig hälsning, Sephora.se✨

Ger använda proudukter

De gav mig en använd proudukt och jag åkte hela vägen från Göteborg till Solna för att lämna tillbaka och de vill inte ta emot, sedan frågar de om BEVIS när de SER att proudukten är halvtom och på kvittot hade jag köpt den veckan innan. Gör ersjälva en tjänst och Gå till kicks istället då de är 1000 gånger bättre. Sätter bara min fot i sephora igen om jag behöver rare Beauty. Annars går jag till kicks.

27 de mayo de 2023

Hejsan Olivia,

Vad tråkigt att höra att du inte är nöjd med din upplevelse efter ditt senaste köp hos oss. Jag för vidare din feedback till rörd butik. Vi jobbar ständigt på att förbättra köpupplevelsen och dina synpunkter är därför viktiga för oss!🙏 Då smink och hudvårdsvaror är färskvaror så är returreglerna för dessa extra hårda.

Vi hoppas att du kommer tillbaka till oss någongång, kanske när du behöver fylla på badrumsskåpet eller necessären igen.🌸

Med vänlig hälsning, Sephora.se

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.