Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Väldigt smakrikt och gott. Intressanta fräscha rätter med goda och påhittiga sallader till. Jag är positivt överraskad och maträtterna får av mig mellan 4-5 poäng av 5 möjliga. En rätt var bland det... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

The Simple Feast meals are truly delectable. They are so easy to cook and absolutely delicious. They really do provide a complete vegetarian feast that our family of three thoroughly enjoys. The one d... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Supernöjd. Väldigt god mat och enkelt och snabbt. Rekommenderar verkligen. Kommer fortsätta med denna 5middagars box då det är så himla smidigt och gott. Det mesta behöver du bara värma upp utan och b... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Mycket god mat och jag älskar att en del av maten är förberedd (till exempel lök som redan är ugnsbakad) för det sparar mycket tid och energi. Värt på alla sätt! En sak jag däremot tycker är lite stör... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Servicio de pedidos de comida online
  2. Catering

Escrito por la empresa

Simple Feast er en 100 % økologisk og plantebaseret måltidsløsning. Hvert eneste af vores velsmagende måltider er lavet med kærlighed fra vores kokke, altid med tanke på smag og sæsonernes råvarer. Vi leverer direkte til din dør.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Maden fin, resten mindre godt

Maden er egentlig god nok, men synes godt nok det er skuffende markedsføring og service.

Der står at retterne tager 15 minutter at lave, men det tog os mellem 30-60 minutter afhængig af retten. Det var endda med 2 personer som lavede maden. Der er meget arbejde før maden er klar til servering.

Tingene i kasserne havde ikke navne eller nummerering, så man var nødt til at gætte sig frem til hvad der var hvad.

Derudover var emballagen ikke så bæredygtig med alt den plast, selvom det genanvendt plast.

Alt i alt så var maden fin, men service niveauet kunne godt være bedre i form af at hjælpe kunden mere. Køber i hvert fald ikke flere kasser.

18 de marzo de 2022
Opinión espontánea

Hej Simon

Mange tak for din anmeldelse og din feedback.

Vi er kede af at høre, at du synes, at vores markedsføring og service er skuffende. Som du selv skriver, er det meningen, at måltiderne skal kunne laves på 15 min., så det er helt forståeligt, at det ikke har været tilfredsstillende, hvis I har været nødt til at bruge 30-60 min. på det.
Du er meget velkommen til at skrive til os i kundeservice (kundeservice@simplefeast.com) omkring hvilke måltider, I har oplevet tog ekstra lang tid at lave, så vi kan tjekke op på vores opskrifter.

I forhold til vores emballage så har vi for nyligt fået nye bakker. Disse er et skridt på vejen i en større omstilling med ambitionen om at opnå et mindre emballagekredsløb, der kræver så få ressourcer som muligt. Du kan evt. læse mere her: https://simplefeast.com/dk/blog/nu-kommer-vores-mad-i-nye-bakker.

Rigtig god dag.

Riktigt fina råvaror

Riktigt fina råvaror! Bra förberett, enkelt att sno ihop och vi gillar att det inte bara är en huvudrätt utan det är alltid goda och lite roliga tillbehör som piggar upp!

18 de marzo de 2022

Respuesta de Simple Feast

Tack Monica! Vi uppskattar din feedback något enormt. Det är precis så vi vill det ska vara - lätt att sno ihop och gott att äta!

Varma hälsningar
Maria @ Simple Feast

Mycket god mat

Mycket god mat, pålitligt och smidigt

Respuesta de Simple Feast

Tack så mycket för din feedback! Det gläder oss att du tycker att maten är god och konceptet är bra!

Hälsningar
Maria @ Simple Feast

Markedets klart bedste

Markedets klart bedste. Høj kvalitet af råvarer, masser af smag, og kreative retter. Jeg elsker kød, men savner det ikke.

Jeg synes prisen er lidt for høj, hvilket nok gør, at vi kommer til at Pause det fra tid til anden.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helt fantastiskt god och genomtänkt…

Helt fantastiskt god och genomtänkt mat. Kockarna och receptetkreatörerna är otroligt duktiga!

Respuesta de Simple Feast

Hej Jenny, tack för ditt omdöme här på Trust Pilot. Vi blir så otroligt glada av dina fina ord kring Simple Feast måltider och de som utvecklar alla recept!

Hälsningar,
Nina
Simple Feast

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Plads til forbedring

Portionerne er for små og prisen er for høj. Vi har haft behov for at supplere flere af de retter vi har modtaget, fordi der ikke var nok mad.
Jeg synes også det er for nærigt at sende eksempelvis en halv pak choi til en ret, som hvis den havde været hel, ikke engang var specielt stor.
Næsten 100 kr. pr. kuvert er ikke pengene værd.

Det skal dog siges at det smager dejligt og er super nemt at lave.

Hej Anders,
Tak for din anmeldelse og din feedback. Det er skønt at høre at du synes om vores måltidskasse.
Vi er selvfølgelig ærgerlige over at høre at mængden af mad ikke er nok. Med hensyn til ernæring, så lever vores måltider så vidt som muligt op til Fødevarestyrelsens anbefalinger for den optimale næringssammensætning målt på E%-fordeling af makronæringsstofferne (protein, fedt, kulhydrat). Derfor halvere vi ofte grøntsagerne så det passer til den resterende mængde af ingredienser til måltidet.
Vi sender naturligvis din feedback videre. Hvis du har flere spørgsmål/mere feedback angående mængden af mad, må du endelig skrive til os på kundeservice@simplefeast.com (mailto:kundeservice@simplefeast.com). Rigtig god dag! :)

Valorada con 3 estrellas sobre 5

It is good food but I can NOT finish in…

It is good food but I can several cons. I can't do this in 15 minutes, as advertized. I have to understand what I'm doing. The ingredients, packets are not labeled according to ingredients but just according to recipe number 1-5. I have to read the steps like 5 times to figure out what goes with what because in 1 recipe its usually 3 different parts. If there are ingredients I need to prep, put that first ie not first heat the zuchini pure. Then chop vegetebles X X and X. You don't know how fast I chop! Then the hot part of the dish is ready but the sallad isn't so it gets cold.
And I'm not a chef, I can recognize a tomato but miso vs soy sauce? Coriander sauce vs pesto? Please label the packages (!!!). You also don't get the ingredients/components at the beginning of the recipe like you should, which is useful to set up and understand de recipe, instead you get like the back of a can of a ton of ingredients which have been already prepared some together, some not. So, I'll think twice before repeating. It's more complicated than it needs to be.

Respuesta de Simple Feast

Hi, Thank you so much for your review. It is nice to know that you enjoyed our meals.
It is not our intention that it should take more than 15 minutes to prepare our meals, so thank you for letting us know! We are aware of the fact, that it can be hard to distinguish between the different sauces and toppings. For this reason we are also trying to solve this issue and will be describing these contents more in depth.
We have forwarded your feedback to our production team, so that they can consider it going forward. You are more than welcome to write us an e-mail at kundeservice@simplefeast.com if you would have any further comments.
Have a lovely day!

Amazing

Amazing! I’ve only eaten the first two meals in the box so far, but I am really amazed by how good it is. It’s really well seasoned and quick to prepare. My only complaint is that you don’t get the full recipe. I would love to be able to copy some of the recipes, and I know that it wouldn’t affect how much the company sells, because people would still buy the boxes because of the convenience.

16 de marzo de 2022
Opinión espontánea

Hi Camilla,

Thank you so much for your review.

We are very pleased to hear that you have been happy with our meals so far!

We actually have a recipe app where you as an active meal box subscriber get free access to the app 'Simple Feast - Recipes'. Here you can find many different recipes and get a lot of inspiration for breakfast, dinners, drinks and so on.

All the best

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Simple Feast leverer til tiden

Simple Feast leverer til tiden, og alt er smukt indpakket. Flotte billeder til inspiration, men retterne er i sig selv ikke særligt lækre efter min smag.

12 de marzo de 2022

Hej Malone,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er super glade for at høre, at du har været tilfreds med vores levering samt indpakningen, men naturligvis ærgerlige over at høre, at retterne ikke faldt i din smag. Husk at man altid kan bedømme retterne i vores app 'Simple Feast', så vores kokke kan tage jeres feedback med videre i udviklingen af vores retter.

De bedste hilsner

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Easy to prepare and good food

Easy to prepare and good food. I don't give 5 stars only because the menu is all in Danish and I need to translate it. Often I don't understand everything because of the language. Sometimes I am confused about what to do in the preparation. Besides this, I am quite satisfied with the system.

11 de marzo de 2022

Hi Patricia,

Thank you so much for your review.

We are very happy to hear that you like our food! In relation to our recipe guide, you can always find an English version in our app of the recipe guide for your choice of meals. You are also always more than welcome to contact our customer service on kundeservice@simplefeast.com, and they will be more than happy to help you should you have any questions or inquiries.

All the best

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.