Nok den flotteste pudsning af vores vinduer, professionel og seriøs dialog. Vi fik vinduerne vasket og pudset på "gammel dags facon" efter at vi gentagne gange fik spulet dem men det står slet ikke m... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg har haft den glæde af at få pudset (mange) vinduer i min butik samt privat af Tobias og Jacob siden deres opstart. Altid til tiden - altid meget profesionelle - altid mødt frem med et kæmpe smil -... Ver más
La empresa ha respondido
Det to ejere er meget dygtige vinduespudsere og proffesionelle folk. Venlige og imødekommende.
La empresa ha respondido
Vi har lige haft besøg af 2 søde og super effektive unge gutter. Man kan mærke, at de brænder for at udføre den bedste vinduespudsning. Skarpere vinduespudsning er et ungt firma, der ikke bare pudser... Ver más
La empresa ha respondido
Vinduespudsning af faglærte vinduespudsere i Roskilde omegn. Vi er 2 unge gutter der er opvokset i Roskilde omegn som har startet et vinduespudserfirma. Vi går op i kvalitet og er detaljeorienteret. Vi mødestabile og glade drenge, som elsker at komme ud i det dejlige Danske vejr og leverer et godt stykke arbejde.
Kingosgade 6, 2.tv, 1623, København, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Det er altid dejligt at komme hjem til nypudsede vinduer :) og jeg må sige at jeg virkelig tilfreds. De er super professionelle og gør et ualmindeligt ordentligt stykke arbejde. Tusind tak :) Kan kun anbefale denne virksomhed.

Respuesta de Skarperevinduespudsning
Bliver altid mødt af 2 friske fyre, de gør et godt stykke arbejde, har været tilfreds lige fra første gang de pudsede mine vinduer.

Respuesta de Skarperevinduespudsning
Tobias og Mathias er et par søde og friske fyre, som leverer et fantastisk stykke arbejde, meget punktlige og dygtige. Meget tilfreds og anbefaler dem.
Jeanette Jørgensen

Respuesta de Skarperevinduespudsning
Altid god service og altid et perfekt resultat 👍

Respuesta de Skarperevinduespudsning
Meget serviceminded og flinke. super dygtige. Kan klart anbefales

Respuesta de Skarperevinduespudsning
Det er altid en kæmpe fornøjelse når Skarpere vinduespudsning er, og har været her. Vinduerne stråler, og humør og arbejdsglæden er i top. Så 5 store stjerner til de dejlige "drenge".

Respuesta de Skarperevinduespudsning
2 rigtige søde unge mennesker og rigtig dygtige til at pudse vinduer har lavet en fast aftale glæder mig til næste vinduespudsning

Respuesta de Skarperevinduespudsning
Super god oplevelse. Rare folk, høj grad af fleksibilitet og gode til at minde om kommende pudsninger og ændringer i planer. Det kører bare!

Respuesta de Skarperevinduespudsning
Jakob og Tobias er super søde og professionelle. Kommer altid til deres aftaler og efterlader skinnende ruder ☺️
De har desuden et nemt betalingssystem.

Respuesta de Skarperevinduespudsning
Meget serviceminded og fremragende resultater. Kan anbefale.

Respuesta de Skarperevinduespudsning
Hurtig eksekvering af de to flinke fyre, der gik kun én dag fra jeg fik et tilbud til mine ruder var rene igen. Klar anbefaling herfra!

Respuesta de Skarperevinduespudsning
De er opmærksomme på detaljerne og virkelig servicemindede.
Virkelig godt arbejde til en skarp pris!