Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Hej, själva produkten är fantastisk då skivorna är otroligt tåliga och lätta att sätta dit. Säkert lika lätta att ta bort. Har inte gjort bakluckan ännu. Tyvärr tycker jag att de är för mör... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dålig passform och väldigt svårt att montera, hur man än gjorde så blev det skador i interiören på min bil. Falsk marknadsföring när man påstår att det ska vara enkelt att installera, fick skära till... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Helaas niet passend

Helaas niet passend zoals in de reclames en de filmpjes getoond wordt. De panelen zijn niet goed op maat gemaakt en hebben daarom irritante 'kieren' bovenin waardoor er helle lichtstrepen naar binnenkomen. Ook na meerdere keren aanbrengen in een hogere positie en de fixatie wiggen opnieuw geplakt te hebben, zakken ze weer weg en ontstaat de kier opnieuw. Uiteindelijk met zwarte tape afgeplakt om van de irritante open ruimtes af te zijn.
Telefonisch contact is helaas niet mogelijk gebleken. Ook na meerder keren proberen; geen contact.

LET OP!! CORRECTIE.
Na uiteindelijk toch in contact gekomen te zijn met Solarplexius, is het probleem helemaal opgelost.
Ik moet zeggen zeer naar tevredenheid. Ze hebben geheel kosteloos 3 nieuwe ruiten gestuurd welke ze speciaal op maat gemaakt hebben. En…. deze passen perfect. Geen kieren meer. Dus ook geen condens tussen de ramen.
Een bedrijf dat erkent dat er soms kleine deviaties zijn in verschillende voertuigen, ook al kloppen de doorgegeven specificaties precies en bereid is om zonder problemen een dergelijke kwestie op te lossen, verdient lof.
Kortom zo kan het ook. Dank voor jullie goede service en ga zo door.

26 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Perfecte pasvorm van de panelen én bijzonder goede service van de afdeling klantenservice!!!

Perfect passende zonneschermen!!
Ik heb ze geplaatst in een Toyota Yaris 5-deurs, achterruit en achterdeuren, totaal 5 panelen. Ramen van de deuren gaan wel niet meer open maar ook niet nodig als je airco hebt. Plus de temperatuur in de auto blijft een stuk lager door de panelen!! Het zicht van binnen naar buiten is alsof je door een zonnebril kijkt.
Ik heb ze besteld met express levering (1-2 dagen) maar vanwege vertraging bij de transporteur heeft het een week geduurd voordat ik het pakket ontving. De 4de dag een berichtje gestuurd naar de klantenservice en ik kreeg meteen de expresskosten teruggestort op mijn rekening!!! Fantastische service waarvoor hartelijk dank!!

9 de julio de 2025

Kanon godt produkt

Kanon godt produkt, tog mig 10 minutter at montere i bagruden på en Dacia Duster. Kan klart anbefales

21 de junio de 2025

Hej Henrik,

Mange tak for din positive respons, det sætter vi kæmpestor pris på! 🥰

Vi håber, du får mange behagelige køretur sommeren over og i mange år frem.

Mange sommerhilsner,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig nemt at arbejde med

Virkelig nemt at arbejde med, og til en brøkdel af prisen på solfilm.

30 de diciembre de 2024

Hej Finn,

Mange tak for din anmeldelse!
Det er fedt at høre, du har haft en god oplevelse med din nye toning.

Niet kopen!

Balen.
Vocht blijft erachter hangen waardoor nu plafond gedeeltelijk nat is.

Contact krijgen is ook onmogelijk en waardeloos.
Vragen worden meer niet dan wel beantwoord.
En als ze dan toch is reageren ben je zo 4 a 5 maand verder
Kortom...
WEG GELD😒

Geen aanrader 👎🏾

27 de noviembre de 2024

Niet kopen

Niet kopen, is echt weggesmeten geld. Achterruiten kunnen niet meer open, als je ze toch opent kan het plexi mee naar beneden getrokken worden waardoor ernstige schade kan ontstaan aan et mechanisme van de ruit. De kleurtint is ook niet mooi, ziet erg goedkoop uit. Ook zitten de plexiplaten niet goed vast. Hier gaan ze direct in de vuilbak, erg spijtig van het geld.

30 de octubre de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Perfektion ser anderledes ud…

Gudskelov har jeg kun midlertidigt fastgjort den til bagklappen og jeg kan se at den hænger ned på midten med næsten 2cm også når man kører bevæger den sig op og ned (vibrerer), den rasler også lidt?? Det giver virkelig ingen mening! Forstår heller ikke de positive anmeldelser herinde!? Nå, pyt med det... så skal man sende akrylen tilbage... det koster mange penge, 175 Kr.?? Beløbet bliver fratrukket af regningen!!? Nej, Solarplexius, det er ikke god service... Det er fuldstændig uforskammet!!

YouTube-videoerne var rigtige... ikke værd at købe!? Nu ved jeg hvorfor...

18 de octubre de 2024

Rigtig kvalitet

Hurtig levering
Høj kvalitet, ikke det der Kina man har prøvet, som altid røg i plast til sidst. Ingen bobler eller bøvl, holder bare. Selv rundt om stop lygten i baggrunden slutter det helt tæt. Første gang og det tog 25 min for de 5 bagerste ruder på en audi a6. Inkl. rengøring først. Helt sikkert igen.

4 de octubre de 2024

Respuesta de Solarplexius

Hej Frank, mange tak for din positive respons!
Vi er glade for at høre, du er tilfreds med resultatet og sætter stor pris på, du deler din oplevelse med os!

Geweldig product

Geweldig product! Ik heb het al in mijn Corsa- Astra - Countryman en Q4 gehad en nu weer besteld voor de Clubman. Alleen problemen gehad met pasvorm Astra en toen aangegeven wat er gewijzigd moest worden en toen schermen met aangepaste maatvoering ontvangen. De zwarte versie is dunner en makkelijker te plaatsen dan de oude bruine versies. Werkt heel fijn voor de honden in de auto, niet alleen voor het zonlicht maar zeker ook de warmte. Aanrader! Ps.. wel je randen goed beschermen met plaatsen anders heb je snel beschadigingen in plastic het is scherp materiaal.

16 de agosto de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Købte "solfilm" til min nye Volvo EX…

Købte "solfilm" til min nye Volvo EX 30, pladerne passer men kan ikke sættes fast, de clips der er med er så grimme at det simpelthen er synd for bilen, men selv med clips rasler pladerne, dør ruder kan ikke rulles ned og når man køre og solen står ind bagfra flimre det fordi pladen jo ikke sidder fast. Meget skuffet og ville helst returnere, men man kan jo ikke få fat i dem.

26 de julio de 2024

Hej Rene,
Naturligvis er vi kede af at høre, at Solarplexius ikke lever op til dine forventninger.
Vi har tidligere anvist adgang til vores danske kundeservice, som svar på en henvendelse fra dig på vores sociale medier. Vi tager os den frihed at antage at kommentarerne stammer fra dig, da anke, bilmodel og navn stemmer overens med det du skriver her. Ovenstående taget i betragtning, finder vi det pudsigt, at du har haft så svært ved at få fat i os.

Væbnet med det telefonnummer og den e-mailadresse, du opgav ved bestilling, har vi nu kæmmet vores kommunikationskanaler igennem efter de henvendelser, vi antager er gået forud for denne anmeldelse, og på den måde blive ført ajour med det, vi angiveligt har misset. Også her undres vi, da vi ikke kan finde anden henvendelse end adskillige kommentarer på instagram.

Derfor må samme anvisning lyde. Henvend dig venligst til vores dygtige kundeservice for at få hjælp til reklamation. Kontaktinformationen kan du finde under fanen 'Kundeservice' på solarplexius.dk, alternativt kan du skrive til os via chatfunktionen på hjemmesiden.

Solarplexius Danmark ☀

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Tot op heden tevreden mee…

Pasvorm is goed te noemen.
Wel beetje lastig te plaatsen, wel wat doorzettingsvermogen nodig 🙂.
Het is vrij donker achter in de toyota auris stationwagen, maar daar deed ik het ook een beetje voor.
Achterdeuren niet gedaan, dit lijkt mij totaal niet handig, dan kan je de ramen niet meer gebruiken, alleen achterruit, en kleine ruitjes in de kofferbak.
Hoe het zit op de lange termijn kan ik nog niet zeggen.

10 de agosto de 2024
Valorada con 3 estrellas sobre 5

ÖNSKAR LJUSARE VARIANT

Har inte gjort bakluckan ännu.

Tyvärr tycker jag att de är för mörka. Upplever att det är knepigt att se döda vinkeln med de på.
Är de fler som upplever samma sak?
Kommer ni göra ljusare?
Skulle velat lägga till bild här.

Mvh Annelie

18 de julio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer goed en snel geholpen door solarplexius

Bestelling geplaatst paar weken geleden paar dagen daarna netjes thuis bezorgd door dpd. Helaas zaten wat krasjes op de panelen deze doorgegeven aan solarplexius. Werd meteen goed geholpen en kreeg netjes nieuwe panelen toe gestuurd en op 31 mei ontvangen. Top opgelost door solarplexius zeer netjes en snel geholpen TOP!!!

31 de mayo de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har modtaget mine solafskærming til…

Jeg har modtaget mine solafskærming til min Dacia Duster årgang 2016 passede perfekt....monteret på under 20 min.... 2 bagdøre og 1 bagude levering 3 dage så kun ros herfra

24 de abril de 2024

Hej Jesper,
Mange tak for de pæne ord! Vi håber, du får glæde af solafskærmningen i mange år frem.

Prima product

Prima product, was in het begin erg sceptisch ivm de bevestiging. Ik heb zelf een Opel Meriva uit 2012, installatie was super easy, Tip gebruik de meegeleverde handschoenen zodat alles vlekvrij blijft en je achteraf niet hoef uit te bouwen. gebruik zeker de meegeleverd clips ter extra versteviging. Platen zitten superstrak, rammelen niet en vallen er uit niet uit tijdens het rijden. enige nadeel is dat je de ramen niet kan openen! Verder zeer goed verduisterend, bijna zwart dus qua achteruit kijken wordt je zicht wel flink beperkt, hou hier rekening mee.

7 de enero de 2024

5 STJERNER !

5 STJERNER !! Købte til min Honda Civic Type R fra 2007 alt spillede perfekt! Og det ser knald godt ud😎

Vil 100% anbefalle dette produkt, og slet ikke bruge solfilm da dette er 100% løsningen! Rigtig godt produkt herfra👍👍👍👍👍👍

12 de octubre de 2023

Hej Høgni 😊
Tusind mange tak for din skønne tilbagemelding! Vi er så glade for at høre, at du får god brug af din nye toning!
De bedste hilsner,
Solarplexius Danmark ☀

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Gemakkelijk te installeren en een goede prijs/kwaliteit verhouding

Ik heb sinds een aantal dagen de achter- en zijruiten van mijn 3-deurs Peugeot 206 geblindeerd met de zonneschermen van Solarplexius.

Het pakket was snel en zonder beschadigingen binnen.

Zowel voor de achterruit als voor de zijruiten waren de zonneschermen snel en zonder te veel moeite geïnstalleerd.

Met de zijruiten heb ik in het geval van mijn auto zelfs het voordeel dat deze nog gewoon open kunnen.

Het enige minpuntje is dat als het licht net verkeerd schijnt, je iets minder goed door de achterruit kunt kijken omdat het zicht dan wat waziger/dubbel is. Gelukkig is dit niet heel vaak en als het gebeurd kan ik nog genoeg zien en vind ik het niet heel storend.

Ik zou Solarplexius zeker aanraden.

27 de agosto de 2023

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.