Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helaas niet passend zoals in de reclames en de filmpjes getoond wordt. De panelen zijn niet goed op maat gemaakt en hebben daarom irritante 'kieren' bovenin waardoor er helle lichtstrepen naar... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Hej, själva produkten är fantastisk då skivorna är otroligt tåliga och lätta att sätta dit. Säkert lika lätta att ta bort. Har inte gjort bakluckan ännu. Tyvärr tycker jag att de är för mör... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prima product, was in het begin erg sceptisch ivm de bevestiging. Ik heb zelf een Opel Meriva uit 2012, installatie was super easy, Tip gebruik de meegeleverde handschoenen zodat alles vlekvrij blijft... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Hurtig levering og produktet er enligt…

Hurtig levering og produktet er enligt fint og nemt at montere men bagrude rasler lidt og side ruder ryger med ned hvis man kommer til at rulle vinduet ned, nok ikke noget jeg ville købe igen så hellere betale lidt ekstra og få rigtig solfilm i

2 de agosto de 2021

Køb solfilm i stedet

På ingen måde et produkt jeg vil anbefale.

Det passede dårligt i bilen, sad ikke ordentligt fast, så dumt ud, da det bulede og du kan ikke undgå fingermærker/støv på skærmene, selvom du bruger handsker og er forsigtig med at sætte fingre på.
Den eneste måde du ka undgå mærker, er ved at du står i et støvfrit filmstudie og fejl kan klippes ud...

Det eneste plus var hurtig levering.

Nu ryger Solarplexius skidtet i containeren til hård plast og så kommer der solfilm på.

10 de julio de 2021

Yder super service.

Yder super service.. Skulle bruge nogle nye lister/monteringsklips, og skrev en mail til dem.. De meldte tilbage med at de ville sende dem til mig uden beregning.. Se det er service.. Har dog ikke modtaget dem endnu, men går ud fra de er reelle.. og iøvrigt hurtig mail responce.. Så 5 stjerner herfra...

23 de febrero de 2021

VARNING KÖP EJ DESSA

VARNING KÖP EJ DESSA. Köpte till min Golf. Ringde och mailade företaget två gånger och klagade. Dom skickade nya klämmor och påstod att jag monterat dom fel. Fick hjälp av min brorson som kan detta. När det var sommar och varmt så smälte klistret på klämmorna och släppte. Klisterkladd på rutan hela tiden eftersom klistret smälte. Kostade dock över 1.000kr. Känner mig lurad.

10 de febrero de 2021

Lätt att montera

Lätt att montera och ser snyggt ut. Det dåliga är att under fuktiga dagar kommer det fukt emellan skivan och rutan vilket inte ser bra ut alls.

10 de enero de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

För den som inte klarar att tona sina…

För den som inte klarar att tona sina rutor själv är detta den självklara lösningen, färdiga skivor att placera rakt på rutorna och som låses fast med plastclips. Tar inte mer än 10 minuter. Jättebra.

13 de diciembre de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super godt produkt og god betjening.

Super godt produkt! Havde læst meget og undersøgt markedet og prøvede Solarplexius. Det var overasskende nemt! Meget venlig betjening og hurtig levering. Alt i alt super tilfreds.

29 de noviembre de 2019

Bestilte en vare for 7dage siden

Bestilte en vare for 7dage siden
Pakken skulle være blevet beskadiget på vej til mig og er blevet hånd sorteret ved PostNord

Spørg dem om de ikke vil være søde og lave en reklamation og sende en ny vare. Høre intet i 3 dage. Har intet hørt endu.. og det er nu 7 dage siden jeg bestilt...

13 de octubre de 2019

Bestilling fra solarplexius

Jeg bestilte den her d. 30 August.
Jeg var lidt skeptisk, da jeg læste kommentarer her på Trustpilot, men jeg valgte at tage chancen.
Jeg blev lidt tænksom, da man modtog en anden mail, hvor der var en del stave- og kommafejl.
4 august har jeg så modtaget min vare jeg bestilte!
Varen var nemmere at "installere"/sætte på end jeg havde forventet! Enhver vil kunne finde ud af det! Plus det ser mega godt ud både inde- men også udefra!
Jeg er super tilfreds med varen!

4 de septiembre de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super nem, holdbar og billig løsning.

Super nem, holdbar og billig løsning.
Jeg var bange for at det "raslede" når man kørte, men det gør det ikke.
Det er super nemt at montere og tage ud, og har man et hundebur i fuld bredde, beskytter det bilens sideruder mod ridser fra hundepoter.

Det er klart et billigt og godt alternativ til solfilm, og betydeligt stærkere.

7 de junio de 2019
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dålig passform, fick modifiera själv

Dålig passform och väldigt svårt att montera, hur man än gjorde så blev det skador i interiören på min bil. Falsk marknadsföring när man påstår att det ska vara enkelt att installera, fick skära till skivorna själv för att det ens skulle passa. Rekommenderar inte till någon.

6 de noviembre de 2018

Dårlig service
Har bestilt over 2 gange til bagruderne til min Toyota previa, den sidste toning til ruden passer ikke til skydedøren i den ene side, har kontaktet dem over flere gange og har blot fået en mail tilbage at det er nok mig der har bestilt forkert... Jeg HAR bestilt RIGTIGT på deres hjemmeside...
Så nu står jeg med en bil hvor den ene Rude ikke er tonet og det ser dybt latterligt ud.
Jeg har spildt en masse penge og er på INGEN måde tilfreds med deres mangel på service og alm forretnings moral.

18 de abril de 2018
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Dårlig service

Modtog min pakke og det hele ser fint ud, og er rimelig nem at montere.

Men efter montering viser det sig at pladen ikke er skåret 100% til bagruden og der er så et hul på cirka 4x2 cm

Ringer så ind og får svar samme dag at, jeg skulle prøve at vende den om, det gør jeg Så, meen der er stadig et hul..

Ringer så ind igen, og vi snakke frem og tilbage om hvordan og hvorledes, får så lovet at der bliver sendt en ny til bagruden.

Venter så 2 dage, så bliver jeg ringet op at jeg skal måle ruden, hvor til jeg svare "Ja jeg kan sagtens måle ruden men, hvis jeg ikke rammer målene 110% så sker det samme jo bare endnu engang"

Hvor han gir mig ret. Efterfølgende har jeg ventet og ventet på der kommer en ny hjem, men den kom aldrig?? har ringet flere gange til jer men, den ringer bare ud.

Det kan godt være det kun drejer sig omkring 1200,-. Men nu står jeg med noget jeg ikke engang gider at glo på da det jo ikke engang ser godt ud, med et hul.

Nu er jeg træt af at vente,

Ikke noget jeg vil anbefale 🖓

25 de septiembre de 2017

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.