Helaas niet passend zoals in de reclames en de filmpjes getoond wordt. De panelen zijn niet goed op maat gemaakt en hebben daarom irritante 'kieren' bovenin waardoor er helle lichtstrepen naar... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Hej, själva produkten är fantastisk då skivorna är otroligt tåliga och lätta att sätta dit. Säkert lika lätta att ta bort. Har inte gjort bakluckan ännu. Tyvärr tycker jag att de är för mör... Ver más
Prima product, was in het begin erg sceptisch ivm de bevestiging. Ik heb zelf een Opel Meriva uit 2012, installatie was super easy, Tip gebruik de meegeleverde handschoenen zodat alles vlekvrij blijft... Ver más
Dålig passform och väldigt svårt att montera, hur man än gjorde så blev det skador i interiören på min bil. Falsk marknadsföring när man påstår att det ska vara enkelt att installera, fick skära till... Ver más
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Bedre end forventet!
Hej Solarplexius!
Havde længe undersøgt markedet. Solarplexius virkede utrolig lovende og nemt at montere i følge deres youtube videoer.
Jeg bestile et sæt til en 4 døres VW UP.
Har jeg monteret det i bilen.
OG HOLD NU KÆFT DET VAR NEMT!
Havde ingen komplikationer.. Og nu har jeg en bil som er lidt mere børnevenlig om sommeren..
PS - Så slap jeg for konens grimme disney sol-dimser.
Vil stærkt anbefale dette firma.
Een fluitje van een cent
De ramen passen perfect en de handleiding is duidelijk. Het ziet er super uit, en ben er blij mee. Je ziet niet dat het platen zijn. Houd de warmte tegen, het staat mooi, je kunt niet naar binnen kijken en wel goed naar buiten. Geen last van condens. Heb de raam bedinging achter uit gezet, omdat de kinderen er mee spelen. Het is voor iedereen een genot.
Hvor er mine penge??
Afbestilte en ordre 5 minutter efter at have lavet den. Alligevel har de modtaget betalingen. Og det har vist sig at være meget svært for dem at sende mine penge retur. Det er nu 12 dage siden, og jeg har stadig ikke modtaget mine penge.
Rigtig godt produkt til billige penge :-)
Jeg bestile fra solarplexius.dk sidste onsdag, og pakken blev sendt torsdag og har lige hentet den i dag tirsdag. Syntes fragten er gået okay hurtig efter som det bliver sendt fra Sverige af. Har lige fået den monteret i min bil og det var lige så nemt som i videoen på siden. Super godt produkt. Det passer som det skal og det virker 100%
5 Stjerner her fra! :-)
//Martin Skød
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.