Lars Alm 2023 kom och uppsattes våra: 10 paneler till garagets sida mot sydost och 14 på bostadshusets sydvästra riktning med 45 gradig taklutning. Panelerna kopplades samman med en kabel under gr... Ver más
Det är nu sex år sedan jag installerade solpanelerna och batterier har tidigare känts svåra att räkna hem. Nu när elprismarknaden åker upp och ner i ytterligheter så var det dags. Valet föll på Solsys... Ver más
För några år sedan köpte vi solpaneler av detta företag. Nu när det var dags för batteri så var det olika aktörer som vi kontaktades av, men detta kändes bäst pga att det är ett lokalt företag. Inte d... Ver más
Vi i familjen har gjort totalt tretton installationer från detta företag. Av dessa har sex utförts detta år. Det finns många företag som lockar med det mesta! Men har Ni av någon anledning inte anli... Ver más
- Empresa de energía solar
- Equipos y soluciones de energía
- Proveedor de energía renovable
- Contratista de energía solar
- Proveedor de equipos de generación de energía solar
Escrito por la empresa
Solsystem är småländskt familjeföretag som sedan 2017 har levererat skräddarsydda solcells- och batterilösningar till villaägaren, industrin, bostadsrättsföreningen och lantbrukaren.
Silkesvägen 10A, 33153, Värnamo, Suecia
- 010-788 28 00
- info@solsystem.com
- solsystem.com
Vi är mycket nöjda med Solsystem!
Vi är mycket nöjda med Solsystem, från första mötet med en trevlig säljare som var saklig och kunde sin sak, utan att vara påstridig, till färdig anläggning på taket! Snyggt blev det också!
Johan Allbjer
En kunnig och lyhörd säljare
Med en kunnig och lyhörd säljare blev vårt köp av solpaneler en positiv upplevelse via Solsystem. Snabba svar vid frågor vilket även var fallet när projektet lämnades över till projektledaren som höll oss uppdaterade längs projektets samtliga delar. Vid något tillfälle upplevde vi att installatörerna inte hade läst in sig på våra önskemål men det löstes ad-hoc på plats. / Johan Lundgren, Harplinge
Mycket trevligt bemötande från…
Mycket trevligt bemötande från säljaren. Snabb leverans och uppsättning. Har kört annläggningen i snart 3år och den har gått utan problem.
Ulf Iversen
För det första fick vi ett bra intryck…
För det första fick vi ett bra intryck av försäljaren,nu efter snart 2 år fungerar det lika bra om jag undrar om något o det är något att värdesätta,allt vad dom lovade angående tider för leveranser o uppsättning stämde bra,jag är mycket nöjd o kan varmt rekommendera Solsystem.... Tony Hallberg..
Anlitade Solsystem för installation av…
Anlitade Solsystem för installation av våra solpaneler. Fick direkt bra kontakt och en prisvärd offert. Vid installationen hölls alla deadlines och anläggningen kunde starta upp på planerat datum.
Kan verkligen rekommendera Solsystem, vilket vi också gjort till andra och skulle direkt anlita dem igen, om det skulle bli aktuellt med en uppdatering av anläggningen.
Bästa rekommendationer!
Evy Svensson
Seriöst solcellsföretag
Seriös säljare. Snabbt och effektivt genomförande utan onödiga väntetider.
Jättebra att spara in på Elen
Jättebra att spara in på Elen
Väldigt nöjd
Killarna som monterade gjorde ett bra…
Killarna som monterade gjorde ett bra jobb. Men företaget är nära nog en katastrof. Förseningar ca 6 månader och dålig kunskap i installationsfrågor. Knappt godkända egenkontroll dokument. Mycket svårt att få tag i svarade inte på mall eller mobil. Ville häva kontraktet pga man ställde obehagliga frågor. Killarna som installerade sa att företagsledningen tyckte vi var bråkstakar lustigt med tanke på dom fick gratis konsultation på elinstallationer. Levererade utgångna produkter som inte går att få tag på. Tur det är 25 års garanti men då måste allt bytas pga olika effekter. //Besiktningsman elanläggningar
Bra kommunikation
Bra kommunikation, bra service och folk som vill hjälpa 24/24.
Tycker att det var det bästa valet!
Så nöjd! Tack!
Professionellt bemötande
Professionellt bemötande, och även när saker går fel så är de lyhörda och löser problemet!
Blandat betyg
Det är 5 stjärnor till killarna som montera upp paneler riktade mm, allt är snyggt👍
0 stjärnor till säljaren i Bohuslän som inte svarar på telefon eller Mail efter montering,
5 stjärnor till elektrikern som var och koppla in ,0 stjärnor till firman han jobbar för som efter en vecka inte sänt till Ellevio att det är klart så jag kan vrida på dom,
Är för många underleverantörer på detta företag så jag hade lätt valt ett annat om jag vetat detta,
svåra att få ett rakt svar av.
Bra Kvalité och Service
Bra Kvalité och Service
är det några frågor / problem svarar dom snabbt och hjälpsamt...
Känns tryckt och säkert MKL
V a r n i n g
V a r n i n g
Mycket märkligt företag som inför min beställning utlovade installation kvartal 1 2023. Nu har vi passerat halva kvartal 2 utan att företaget kunnat informera om ens en preliminär ny installationstid.
Svarar inte på Mail men var däremot snabba att fakturera en förskottsbetalning på 300.000 kr. Där följde man avtalet perfekt.
Kan varmt rekommendera Solsysyem
Kan varmt rekommendera Solsysyem. Bra bemötande, service, support och tidsangivelser som stämmer.
Thomas F, Mariestad
Perfekt från början till slut
Perfekt från början till slut.
Kommunikationen har varit bra, trevliga montörer och bra priser. En fröjd att kolla på elmätaren nu :)
Más información sobre otros tipos de reseñas.