Spirekassen Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dejligt udvalg af både frø og tilbehør - og meget hurtig levering. Det har været en helt igennem god oplevelse endnu engang at handle hos Spirekassen:)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fine varer og hurtig handel. Godt udvalg af relevant læsestof. Og glæder mig helt vild til at så den lille vedlagte gave næste år. Tak ☺️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Skønt sted at handle - kæmpe stort sortiment og gode kvalitetsfrø, sætteløg og andre fristelser. Jeg er MEGET tilfreds med Spirekassen. Og tak for den fine indpakning og lille gave, som fulgte med 🙏... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget hurtig leveringstid og smukt pakket ind samt extra gave. Har ikke sået frøene endnu, men ser ud til at være mange frø i poserne og fin beskrivelse på bagsiden. Er sikker på det nok skal blive ti... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

182 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mine frø lykkedes hver gang

Jeg har handlet hos Spirekassen flere gange, og alt hvad jeg har købt, blomster, grøntsager, dahlia, lykkedes hver gang.
De har en stort udvalg af økologiske og biodynamisk frø, og deres hjemmeside er inspirerende og let at finde rundt i.

20 de febrero de 2026

Respuesta de Spirekassen

Hej Anne, hvor skønt at du har haft så gode oplevelser med vores produkter, TAK for din anmeldelse. Hilsen Christine

Lynhurtigt levering

Lynhurtig levering. Fin forside med tydelig dansk og latinsk navn på indholdet, bagside med såvejledning, farve og højde på den kommende plante

17 de febrero de 2026

Respuesta de Spirekassen

Kære Joan, TAK, jeg er glad for at du bemærker at vi beskriver planterne botanisk korrekt netop fordi vi er faglærte gartnere. Hilsen Christine

Overskuelig hjemmeside

Overskuelig hjemmeside, flot udvalg af frø og hurtig levering har gjort, at jeg flere gange har handlet hos Spirekassen

7 de febrero de 2026

Hej Ulla, Mange tak. Hilsen Christine

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Godt udvalg og god service

Altid god og hurtig betjening og et skønt udvalg! Handler der for 3. år i træk.

13 de febrero de 2026

Respuesta de Spirekassen

Mette for pokker, TAK fordi du kommer igen og igen💚Hilsen Christine

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering, mange fristelser på hjemmesiden til fornuftige priser. Jeg glæder mig til at se, om frøene spirer og vokser sig stærke.

12 de febrero de 2026

Kære Birgit. En stor TAK for din anmeldelse! Hilsen Christine

God information omkring levering

God information omkring levering. Alt det bestilte er leveret og endda med små gaver. Glæder mig til en have fuld af blomster🌸

10 de febrero de 2026

Respuesta de Spirekassen

Hej Susi, TAK for din anmeldelse. JA nu venter vi bare på forår! Hilsen Christine

Super duper fantastisk service

Super duper fantastisk service. Min bog som jeg havde bestilt kom efter to dage🤩 plus at der var en lille gave og meget sødt pakket ind✨

10 de febrero de 2026

Kære Dorte, SKØNT at høre. Hilsen Christine

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget smukt indpakkede frø og tilbehør!

Hurtig ekspedition!-flotte varer!
Som at modtage en gave!-Indbydende indpakning og særlige frøposer med den nødvendige info!
Meget flot hjemmeside med stort udvalg til gode priser!
Nu “kribler”det i fingrene for at komme i gang med at så!

4 de febrero de 2026

Kære Lise!!! TAK for din fine anmeldelse💚Hilsen Christine

God hjemmeside.

God hjemmeside.
Nemt at bestille
hurtig levering
og ovenikøbet en lille ekstra gave

27 de enero de 2026

Kære Karin TAK for din fine anmeldelse🌱Hilsen Christine

Hurtig håndtering af ordren

Hurtig håndtering af ordren, fin pakke og umiddelbart fine frø. Glæder mig til at så dem i foråret!

20 de enero de 2026

Kære Cille, TAK💚 Hilsen Christine

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super hurtig og fint indpakket pakke…

Super hurtig og fint indpakket pakke med forårs/sommerdrømme. Og en ekstra lille gave med blomsterfrø🙏🏼 Tak.

22 de enero de 2026

Kære Mia, TAK fordi du gav dig tid til at anmelde os! Hilsen Christine

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.