Dejligt udvalg af både frø og tilbehør - og meget hurtig levering. Det har været en helt igennem god oplevelse endnu engang at handle hos Spirekassen:)
La empresa ha respondido
Super fine varer og hurtig handel. Godt udvalg af relevant læsestof. Og glæder mig helt vild til at så den lille vedlagte gave næste år. Tak ☺️
La empresa ha respondido
Skønt sted at handle - kæmpe stort sortiment og gode kvalitetsfrø, sætteløg og andre fristelser. Jeg er MEGET tilfreds med Spirekassen. Og tak for den fine indpakning og lille gave, som fulgte med 🙏... Ver más
La empresa ha respondido
Meget hurtig leveringstid og smukt pakket ind samt extra gave. Har ikke sået frøene endnu, men ser ud til at være mange frø i poserne og fin beskrivelse på bagsiden. Er sikker på det nok skal blive ti... Ver más
Orupgade 29, 4640, Faxe, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Respuesta de Spirekassen
Har hentet min bestilling og er overrasket hvor fin den er pakket og så også lidt ekstra frø, mange tak.

Respuesta de Spirekassen
Super hurtig levering, kom dagen efter jeg havde bestilt dem. Glæder mig til at så frøene og de smukke blomster til sommer

Respuesta de Spirekassen
Gode frø, kvalificeret vejledning og god service

Respuesta de Spirekassen
Super fin hjemmeside. Fin beskrivelse af de forskellige blomster.
Ekspeditionen er hurtig, indpakningen smuk. Ikke noget som helst at klage over.

Respuesta de Spirekassen
Har modtaget min bestilling indenfor 4 dage - og så var der lige en lille overraskelse med.
Fint indpakket og god vejledning
Det bedste er dog de mange frø der er i hver pose
Ikke sidste gang jeg handler hos sparekassen

Respuesta de Spirekassen
Hurtig levering og fine poser med god information. Har købt hos spirekassen før og det har været gode frø der spirer. Kan varmt anbefale dette firma.

Respuesta de Spirekassen
Hurtig levering, og der var medsendt en lille overraskelse. En morgenfrue, og i en farve jeg ikke havde i forvejen 😊👍

Respuesta de Spirekassen
Har lige modtaget en fin lille æske fra Spirekassen - glæder mig til at tage hul på foråret, smukt indpakket og med god vejledning .
At I så også tager socialt ansvar og har plads til medarbejdere som ikke bare passer ind i fuldtids kasser taler ind i mit hjerte, som bløder lidt, hvis der ikke er plads til den slags . ♥️♥️❤️🩹❤️🩹
Tak for jer.

Respuesta de Spirekassen
Glæder mig altid til at modtage noget fra Spirekassen. Der er hurtig forsendelse, en lille ekstra ting med og altid pakket så fint ind.
Derudover har de gode beskrivelser af hvor og hvordan man sår og planter❤️🌺🌹🌷

Respuesta de Spirekassen
Spirekassen gør køb af frø til en unik oplevelse, hvor du føler nærvær og dedikation i alt fra selve indpakningen, de fine vejledninger på poserne, hurtig ekspedition og en lille gave. De gør lige dét ekstra, og jeg bliver glad hver gang!

Respuesta de Spirekassen
Så fine blomster og gode priser.
Kan slet ikke vente på foråret.
Love it

Respuesta de Spirekassen
Altid fine frø, indpakning og super hurtig levering - jeg vender troligt tilbage 😃

Respuesta de Spirekassen
Meget fint udvalg af frø og jeg sætter pris på at der ofte er rigtig fin vejledning. Har købt jer flere gange.

Respuesta de Spirekassen
Jeg kan rigtig godt li at handle hos Spirekassen. De har godt udvalg, også af øko frø, ordren kommer hurtigt og der var en lille gave med, som gav smil på læben her i vinterkulden.
Jeg kan desuden rigtig godt li, at de ansætter mennesker, som ikke kan arbejde på almindelige vilkår. Og på deres Instagram viser de også nogle ting som ikke går efter planen i deres bede. Det er rart, at det ikke er så poleret. Desuden er hele ledergruppen udstyret med nuttethed faktor 😃. Dejligt at støtte en mindre virksomhed, som gør det godt 👍🏼

Respuesta de Spirekassen
Bredt udvalg! Hurtig levering. Fint design (frøposer). Lille gave vedlagt. Jeg vender tilbage!