Spirekassen Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dejligt udvalg af både frø og tilbehør - og meget hurtig levering. Det har været en helt igennem god oplevelse endnu engang at handle hos Spirekassen:)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fine varer og hurtig handel. Godt udvalg af relevant læsestof. Og glæder mig helt vild til at så den lille vedlagte gave næste år. Tak ☺️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Skønt sted at handle - kæmpe stort sortiment og gode kvalitetsfrø, sætteløg og andre fristelser. Jeg er MEGET tilfreds med Spirekassen. Og tak for den fine indpakning og lille gave, som fulgte med 🙏... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget hurtig leveringstid og smukt pakket ind samt extra gave. Har ikke sået frøene endnu, men ser ud til at være mange frø i poserne og fin beskrivelse på bagsiden. Er sikker på det nok skal blive ti... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

182 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Spirekassen overgår forventningerne…

Spirekassen overgår forventningerne hver gang. Jeg køber altid mine frø hos Spirekassen fordi det er en lille passioneret virksomhed som yder helt vildt god service. Man må altid skrive og spørge til råds. Også på Instagram 😊 Derudover får man sine varer hurtigt og man får gaver 🥰 Det er også en virksomhed som virkelig har taget stilling til hvordan arbejdslivet skal indrettes. De ansætter mennesker som er bevidste om sine behov🥰♻️ En virkelig fin og bæredygtig biks som jeg altid vil handle mine frø og sager hos, og som jeg elsker at følge på Instagram, og som jeg lærer en masse af 😊

30 de diciembre de 2025

Respuesta de Spirekassen

Nååå Christina, sikke en fin anmeldelse. Du har virkelig set vores ❤sag. TAK for at du handler hos os. Jeg vil give din anmeldelse videre til mine kolleager Hilsen Christine

Nemt website

Nemt website, super hurtig levering(!) og endda pakket rigtig pænt ind i silkepapir. Handler helt sikkert her igen

16 de diciembre de 2025

Respuesta de Spirekassen

Hej Christian. TAK for din fine anmeldelse, det betyder alverden for os som lille virksomhed. Hilsen Christine

Haveentuiast

Nem og hurtig bestilling - og er vild med bonusfrøene og de flotte frøposer. Gode instruksioner. Kommer altid tilbage.

19 de diciembre de 2025

Nååå Maria, TAK💚 Hilsen Christine

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Meget fine æsker med frø

Meget fine æsker med frø, alt er smukt at se på og giver lyst til at komme i haven. Hurtig levering. Måske lidt dyrt...

18 de diciembre de 2025

Respuesta de Spirekassen

Hej Malene, TAK for din anmeldelse💥 har du egentlig set vores varegruppe med lavprisfrø til kun 19 kr? https://spirekassen.nu/shop/140-fast-lav-pris/ Hilsen Christine

Fin service 🌺

Fin og omhyggelig indpakning 🌺
Glæder mig at give en julegave der kommer til at gro og blomstre til sommer.
TAK for god service , vh Ilse

15 de diciembre de 2025

Respuesta de Spirekassen

Ilse, der er ikke noget som en grøn julegave. TAK for anmeldelsen. Hilsen Christine

Fin service

Fin service. God kvalitet.

12 de diciembre de 2025

Hej Christian, TAK hilsen christine

Value for money🌷

Alle tiders spirer🌼
Jeg har aldrig haft andet end gode erfaringer med frø fra Spirekassen. Lynhurtig afsendelse af bestillinger, altid med gode dyrkningsvejledninger, og fornuftige priser!
Value for money🌸🩷

9 de diciembre de 2025

Kære TVesterskov, TAK🌱Hilsen Christine

Tilbuds Frø

Nem bestilling, billig tilbudspris, hurtig levering. Pakken kom helt frem, og frøene var pakket fint ind. Rigelig med frø i poserne, til potterne og spandene i min baggård

4 de diciembre de 2025

Kære Linda, hvor lyder det godt og TAK for din tilbagemelding. Hilsen Christine

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Som at få en lille gave.

Rigtig fint udvalg og hurtig levering. Sommeren må vise hvordan kvaliteten er på frøene, men indtil videre virker det som en kvalitetsbutik, der har gjort sig omhyggelig - selv med indpakningen. Dejligt at modtage pakke fra dem.

3 de diciembre de 2025

Respuesta de Spirekassen

Hej Gitte, sikke en dejlig tilbagemelding. JA, vi gør os nemlig omhyggelige for at holde fagligheden højt og det ender i sidste ende med at kunderne får en super kvalitet🌱Hilsen Christine

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering. God kommunikation undervejs og billige priser. Er også glad for jeres dyrkningstips.

1 de diciembre de 2025

Respuesta de Spirekassen

Kære Inger, TAK for din tilbagemelding. Den går jeg retur med til teamet. Hilsen Christine

Altid godt

Har købt hos Spirekassen mange gange. Altid hurtig levering og fint pakket ind. Oftest vedlagt en lille pose gavefrø. Kæmpe anbefaling.

29 de noviembre de 2025

Nååå Mette, TAK🎄 Hilsen Christine

Fin hjemmeside

Fin hjemmeside. God oplevelse. Køber gerne igen. Fin levering. Hurtig og fint pakket ind. Det var lækkert at pakke ud.

22 de noviembre de 2025

Kære Rikke, TAK det siger jeg videre til teamet. Hilsen Christine

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid frø drømme pakket pænt ind.

Altid en fornøjelse at modtage fra Spirekassen. Alt er gennemført og med genbrug af kasse og stadig pænt pakket ind. Glæder mig til endnu en sæson i haven med Spirer (i) kassen. Som noget nyt prøver jeg også vinterdyrkning 🌱🌱🌱🌱🌱Tusind frø tak

18 de noviembre de 2025

Respuesta de Spirekassen

Kære Britta, TAK og JA vi forsøger virkelig at genbruge alt hvad vi kan. God fornøjelse med vinterdyrkningen🌱Hilsen Christine

God oplevelse

Hurtig levering og super fint indpakket. Konkurrencedygtige priser. Kan anbefales

5 de noviembre de 2025

Kære Isabella, mange tak 💚 Hilsen Christine

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.