La empresa ha respondido

1. Servicios de limpieza

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Städning till företag och privatpersoner. Hemstäd, företagsstäd, fönsterputs, flyttstäd och byggstäd

1,5

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Problemet med Städarna AB är att dom…

Problemet med Städarna AB är att dom anställer personer unga personer som t ex är 18 år som VD i en lokalt företag.En person som inte har någon form av arbetslivserfarenhet och vem som helst kan räkna ut hur det går.Anställda städare som ej har korrekt städutbildning.Ledningen för detta företag är helt inkompenta och har ingen kunskap hur en korrekt städning skall utföras och har ingen som helst kunskap i utrustning som används.Detta företag startades enbart för att tjäna stora och snabba pengar och skryt om att detta företag skulle bli största i Sverige.Idagens läge är detta det sämsta städföretag som finnes och ledningen drivs av en s.k vd som skulle mer kallas som ren klantskalle.Ett tips till detta företag är att lägg ner verksamheten och ägna er till något ni är kunniga i så kanske ni inte behöver skämmas över era misstag ni gör nu.

7 de noviembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nonchalant företag, boka inte!!

Otroligt ursel firma!
Kommer inte på utsatt datum. Dyker inte upp i tid. Uppkäftiga i sitt bemötande och skyller ifrån sig/kommer med ursäkter i allt som misslyckats i deras arbete. Nedan är exempel på hur dom har lämnat vår lägenhet efter flyttstäd. Bl.a. Glaset i ugnen är inte rengjord, fönsterbrädorna är inte avtorkade (kaffefläckar), diskmaskinen ej rengjord och pricken över i:et är att de har gjort smutsfläckar på heltäckningsmattan. VD:n (enligt hemsidan) påstod att de lämnat lägenhet i jättefint skick när jag möter henne i dörren. Rekommenderar inte. De är inte heller villiga att kompensera kunderna vilket för mig är en självklarhet när exakt ingenting av det som var avtalat blev gjort korrekt och i tid….

19 de octubre de 2023

Värdelöst värdelöst värdelöst

Värdelöst värdelöst värdelöst. Avslutat tjänsten men sitter fortfarande här med fakturaproblem. Är det deras strategi för att tjäna in lite extra, skicka extra fakturor och hoppas folk inte orkar bestrida dem?

26 de julio de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rekommenderar städarna i Uppsala

Otroligt bra städfirma! Har testat annat städbolag i Uppsala inför uthyrning och de va både slarviga och dyra. Bokade detta bolag för flyttstäd och blev otroligt nöjd, rent bakom alla möbler, inget damm längs lister, otrolig känsla för detaljer, till och med toalettpappret var fint vikt! Städningen pågick under utsatt tid och när räkningen kom blev det billigare än förväntat, mycket nöjd och kan rekommendera denna firma!

28 de junio de 2023
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Betalade 2059kr för städning av ett…

Betalade 2059kr för städning av ett litet kök från 12-16 cirka höll man på ,2 dagar senare när jag besöker min lägenhet då jag flyttar så upptäckte jag lite ostädat här och där så ,kanske skulle tagit annat bolag ,positiv ugnen klockren städat men svårt att återkomma till detta företag

Ni har fått feedback nu och inser skulle läst era omdöme ni har för många dåliga ,har betalat fakturan men orka inte lägga energi på er gjorde det sista själv med städningen som ni inte gjorde

16 de mayo de 2023

Respuesta de Städarna Sverige AB

Hej Sven och tack för ditt omdöme⭐️ Vad tråkigt att tjänsten inte uppfyller era förväntningar, så ska det inte vara. Vi vill alltid att du som kund ska vara 100% nöjd med den tjänst vi levererar. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss på kontoret med din feedback - den är viktig för oss. Ha en fin dag! Mvh, Elin på Städarna

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Under de 6 månader som vi haft städning…

Under de 6 månader som vi haft städning 1gång i månaden har det varit olika personal så alla instruktioner har behövts lämnas varje gång, och de har inte kunnat svenska så det har varit svårt att kommunicera med de på plats, och nu helt plötsligt såg jag i appen att det inte finns något mer inbokat tillfälle för mig (har abonnemang) och söker då Städarna Göteborg men får ett mail från ett annat företag att de kommer ta över oss som kunder?!

Ingen info från Städarna om detta.. Nya företaget kunde inte den dag vi hade planerat nästa städning så får se om detta är något vi fortsätter med.

25 de abril de 2023

Krångel

Krångel, Bluff och båg. Städare som inte kan svenska vill ha svinto att skrubba hemmet med. Lämnar ytterdörren öppen under hela städningen vid minusgrader ute. När du försöker säga upp abbonemanget så ska det skickas 4 mail fram och tillbaks om du verkligen är säker på att du vill det sedan så måste du fylla i ett avslutningsformulär. Allt för att förhala tiden.
Rekommenderar inte!!!!

21 de abril de 2023

Respuesta de Städarna Sverige AB

Hej Sara! Tack för ditt omdöme och din feedback. Vad tråkigt att du valt att avsluta tjänsten hos oss och att städningen inte uppfyllde dina förväntningar. Vi är glada över att kunna skapa arbetsmöjligheter för alla, oavsett språkkunskaper, men förstår såklart att det ibland blir problem. De gånger uppskattar vi jättemycket om ni kontaktar oss på kontoret så att vi kan prata med berörd städhjälte. Önskar dig en fortsatt fin dag! Mvh, Städarna

Undvik denna städfirma

Under ca 6 månader har de vi ett tillfälle utfört allt som står i avtalet, övriga gånger missas en hel del. Vid kontakt får jag ibland inget svar, nu senast skulle de dra av 50% på sista fakturan vilket inte i närheten motsvarar vad vi reklamerat. Lång uppsägningstid. Välj annat företag är mitt tips.

19 de marzo de 2023

Respuesta de Städarna Sverige AB

Hej Susanna! Vad tråkigt att tjänsten inte uppfyller era förväntningar, så ska det inte vara. Vi vill alltid att du som kund ska vara 100% nöjd med den tjänst vi levererar. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss på kontoret med din feedback - den är viktig för oss. Ha en fin dag! Mvh, Städarna

Vårdslös städerska

2 stjärnor då den första städerskan var super duktig. Den andra städerskan har tyvärr haft sönder inredning, vilket inte hade varit en stor grej om man faktiskt meddelat att detta hänt. Nu kommer vi hem och hittar det själva. Handlar inte så mycket om förstörelsen utan mer om att städerskan varit hänsynslös och vårdslös. Blir tyvärr att säga upp abonnemanget och hitta nytt företag.

21 de febrero de 2023

Respuesta de Städarna Sverige AB

Hej Jessica! Vad tråkigt att din upplevelse har varit sådan, så ska det inte vara. Vi vill alltid att du som kund ska vara 100% nöjd med den tjänst vi levererar. Jag ser tyvärr inte dina kontaktuppgifter här på Trustpilot men du är varmt välkommen att höra av dig till oss med din feedback så vi kan prata med berörd städhjälte. Mvh, ELin på Städarna 🌸

Rekommenderar inte städarna.

Rekommenderar inte städarna.
Mycket slarvigt städat varje gång. Hade sönder en helt ny dammsugare och knäckte linan till en persienn. Sa ingenting om det utan lät det bara ligga. Ingen återkoppling när man försöker nå dem. Helt plötsligt kommer de inte och då är det lokala kontoret nerlagt. Ingen informerade om detta. När jag bestrider fakturan säger de att jag har inga bevis för att det jag säger är sant eftersom de som jobbar där inte jobbar kvar.

26 de diciembre de 2022

Respuesta de Städarna Sverige AB

Hej Åsa! Vi ber så mycket om ursäkt över din upplevelse. Det låter absolut som att vi brustit i våra rutiner, såhär ska det självklart inte gå till. Jag kan inte se dina kontaktuppgifter här på Trustpilot men jag tar vidare detta internt. Jag är tacksam över att du delat med dig av din åsikt och beklagar återigen att du fått denna upplevelse. Mvh, Elin på Städarna

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Både städning och ledning under all…

Både städning och ledning under all kritik. Från första städningen har den inte gjorts bra, vi har konstant bett om en ny städare, och får konstant samma trots att han inte kan städa. Omstädning har aldrig blivit erbjudet. Extremt svårt att ha kontakt med företaget och de säger en sak när man väl får tag på dem och gör en annan. Sa upp avtalet så fort det gick. Tom Ryan Air har bättre kundservice.

18 de noviembre de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dålig ledning och krånglig kommunikation

Jag tycker att själva städningen är helt ok men arbetsledning, planering och kommunikation med ledningen är under all kritik. Olika personer hela tiden!!! Varför? Jag har veckostädning som löper på bra men nu senast när jag beställde fönsterputs av min helt vanliga lilla villa så krävdes det att jag hade kontakt (via mail) med tre olika så kallade "arbetsledare". Trots detta lyckas man inte utföra uppdraget vid överenskommen tidpunkt.

17 de noviembre de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mycket oseriöst företag som lurar kunder på pengar

En mardröm att ha med detta företag att göra! Varje gång det städats är det många moment som inte är utförda. Jag skulle ha en ordinarie som städade och bli tillfrågad om ordinarie ej kunde städa och någon annan kunde komma istället vilket jag blev en gång men fick i efterhand veta att det varit många olika och städat utan information om detta. Man måste betala varje månad oavsett om de städar eller inte. Får oftast sms kvällen innan att det inte blir städat dagen därpå och när man ber om att någon annan ska städa i närliggande tid verkar det nästintill omöjligt.

Det tar flera veckor innan de svarar på mail. Är mycket otrevliga i kontakten och nedlåtande. De har även fakturerat dubbelt och menar att det är helt i sin ordning. Detta menar de är okej eftersom de månaden innan fick komma tillbaka och göra de momenten som inte gjordes under ordinarie städtillfället. Det gjordes alltså en reklamation och då tar de dubbelt betalt månaden därpå. Detta är inte korrekt enligt gällande lag men de försöker ändå ta så mycket betalt som möjligt.

Efter många städtillfällen bad jag om att personal som inte varit hos mig tidigare skulle göra nästa reklamation men då skickar de en person som varit hos mig innan och menar att jag önskat detta vilket är lögn. Jag har tydligt i skriftlig konversation meddelat att jag inte ville ha samma personal igen men får då nedlåtande svar från dom med lögner.

Har sagt upp abonnemanget hos detta mycket dåliga företag och har tid kvar i timpotten (som sparas när ett städtillfälle inte blir av) men denna tid som redan är betalad för vägrar de låta mig nyttja.

Fruktansvärt bolag med stora brister i städningen och mycket bristfällig kommunikation (näst intill obefintlig).

De lurar kunder på pengar och tar dubbelt betalt - undvik!

12 de agosto de 2022

Oseriöst företag

Jobbade på Städarna i enbart någon månad. Slutade pga stora brister. Jag hann inte äta lunch, fick ingen chans till rast osv. Jobbade 8h utan rast. Rekommenderar inte att arbeta där och rekommenderar inte dem som städbolag

31 de mayo de 2022

Dålig Arbetsplats

Var anställd på städarna några enstaka månader, och ALDRIG mer känner jag. Extremt dåligt koll på scheman, Dålig behandlig på mig, de tog inte hänsyn till min diagnos, Tajta scheman, lunchrasterna gick ut på att åka mellan kunder. Hände att jag inte åt lunch för jag hade inte tid till det. Jag skulle hela tiden åka till huvudkontoret som låg 11 mil ifrån där jag bor TROTS att jag sökte till en närmare stad. De tyckte att jag skulle jobba med Covid, de kunde inte garantera att kunden ej var hemma, så jag vägrade ta de jobben när jag hade covid. Jag skulle ha ett läkarbesök och de gav mig en timme på att åka till läkaren - Operation - Tillbaka till kunden. Att åka till läkarstationen ifrån där kunden bodde tog mig en timme enkel väg..

Vissa kunder jag kom hem till var ibland inte hemma, De hade avbokat städarna, En kund jag var hos var djurallergiker. Kunden jag hade innan denna kunden hade en hund..

De ansåg att det var mitt egna problem att jag inte hade bensin i bilen till kunderna och huvudkontoret, Visst det är min egna skyldighet att jag ska kunna ta mig till kunder, men jag gick aldrig med på att åka ner till kontoret som låg 11 MIL ifrån mig. Chefen kom dessutom när jag hade slutat på dagen och tyckte att jag skulle åka ner. Värsta jobbet jag haft, rekommenderar verkligen inte att söka till de!! //Anonym

14 de abril de 2022

Helt sanslöst dåligt städbolag

Helt sanslöst dåligt städbolag! Städningen under all kritik, när jag klagade så erbjöds 3 timmars fri städning. När jag sedan ville ha dessa så anklagade de mig för att vilja ha gratis städning!! Kom vid fel tider och avbokade spädde på eländet. Städpersonal som knappt förstod vad man sa. Ledning som var fräck och otrevlig.

21 de enero de 2022

Urusel ledning !

Den enda anledningen att detta företag får 2 stjärnor är städpersonalens bemötande och städningen som inte var jätte bra men men. Detta företag har en urusel ledning, folk som presenterar sig som arbetsledare eller VD besitter ingen som helst kunskap inom yrket. En arbetsledare inom städ borde ha utbildning inom städ eller minst 10 års erfarenhet !
Ni som leder det här företaget kanske ska ta reda på vilka uppgifter en arbetsledare inom städ har och vad denne måste kunna. När man träffar en 20 åring som presenterar sig som arbetsledare då känner man att detta är inget vidare professionellt städföretag. När människan dessutom inte har någon blekaste aning om simpla saker eller aldrig har städat i hela sitt liv, ja då blir man orolig. Den personen hade ett bra bemötande, lite över trevlig vilket kändes nästan lite falskt... Och efter samtal upptäcktes massvis med brister hos personal. Inga som helst certifikat trots att dom sysslar med sanering.
Anlitade dem till ett jobb p.g.a. en väninna föreslog dem, men det var ett stort misstag som jag inte gör om. Dålig kvalitet. Vill ni ha professionell och hygienisk städning så rekommenderar jag att inte anlita detta företag.
Detta är brister jag ser hos er som ni kanske borde fixa:
-Allmänt okunnig personal.
-Personal som inte pratar svenska.
-Arbetsledare som inte har någon kunskap om yrket.
-Ledning som bara verkar bry sig om att kamma in pengar genom att vara övertrevliga i början för att sedan strunta i kunden.

3 de diciembre de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Skulle aldrig boka flyttstäd med dem

Vi bokade flyttstäd med städarna och valde dem på grund av deras då bra omdömen. De var dyrare än de andra som vi valde mellan men tänkte att det var viktigare att det blev bra.
Städningen var under all kritik, det var kladdigt på hela golvet och badrumsskåpen, tvättmaskinen och spisen hade de bara struntat i. Vi valde att lösa det själva eftersom vi skulle skriva med nya ägaren dagarna efter, fick åka till vår andra lägenhet för att hämta städsaker, städa om hela golven och de saker som missats. Vi fick en timmas avdrag och en taskig attityd.

5 de octubre de 2021

Kan ej rekommendera Städarna AB

Får ofta sms sent på kvällen innan planerad städning att städningen är inställd.
Verkar inte finnas någon backup av vikarier att tillgå.
Stor variation på kvalitén på städningen. Vissa måste städa själv efter, medans vissa städar riktigt bra.
Tyvärr är det oftast det förstnämnda som inträffar.
Tyvärr blev bemötandet iskallt när avtalet avslutades och den sparade timmpotten skulle användas. Då slutade de att svara på sms eller mail. Man fick använda telefon med hemligt nummer för att de skulle svara.
Kan ej rekommendera Städarna AB

14 de septiembre de 2021
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.