Valorada con 1 estrellas sobre 5

Problemet med Städarna AB är att dom anställer personer unga personer som t ex är 18 år som VD i en lokalt företag.En person som inte har någon form av arbetslivserfarenhet och vem som helst kan räkna... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Krångel, Bluff och båg. Städare som inte kan svenska vill ha svinto att skrubba hemmet med. Lämnar ytterdörren öppen under hela städningen vid minusgrader ute. När du försöker säga upp abbonemanget s... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Både städning och ledning under all kritik. Från första städningen har den inte gjorts bra, vi har konstant bett om en ny städare, och får konstant samma trots att han inte kan städa. Omstädning har a... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag tycker att själva städningen är helt ok men arbetsledning, planering och kommunikation med ledningen är under all kritik. Olika personer hela tiden!!! Varför? Jag har veckostädning som löper på br... Ver más

1. Servicios de limpieza

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Städning till företag och privatpersoner. Hemstäd, företagsstäd, fönsterputs, flyttstäd och byggstäd

1,5

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Nöjda knder

Vi är så nöjda. Alltid rent o fräscht o punktligt. Om det mot förmodan skulle hända ngt. får man SMS med information Dessutom ibland får man lite extra- tex soffan dammsugen! 😃

21 de noviembre de 2018

Hej Maria,

Vad kul att höra att ni är nöjda, det värmer!

Tack för ditt omdöme och ha en trevlig dag! 😃

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Tyckte inte att dom hann med det vi…

Tyckte inte att dom hann med det vi bestämt, har bytt till en annan städfirma nu som gör mer på mindre tid och peng! Dom kom även på icke avtalad tid och va nära på att släppa ut hunden, det var då jag bytte firma. Fick även betala drygt 850 kr för städmaterial som dom lämnade kvar när jag avslutade avtalet.

21 de noviembre de 2018

Respuesta de Städarna Sverige AB

Vad tråkigt att din upplevelse av våra tjänster inte är de bästa.

Vi har kollektivavtal som gör att vi erbjuder våra medarbetare schysst arbetsmiljö och villkor. Det gör att vi kanske inte alltid är det billigaste alternativet men strävar alltid efter att ha branschens nöjdaste medarbetare!

Trevlig dag!

Inget att rekommendera

Flertalet missar gjorda av arbetsledaren. Fel antal timmar i timbanken, debiterat fel på kontot, skickat fönsterputsare fast vi inte gjort någon sådan beställning. Inte svarat på mail på över en vecka. Inga återkopplingar och ständiga undanflykter när vi påpekar felen. Totalt sett en mycket dålig upplevelse av företaget. Nöjda med dem som städat hos oss varannan vecka men skulle absolut inte rekommendera bolaget p.g.a allt strul.

17 de noviembre de 2018

Hej Carina,

Väldigt tråkigt att att du inte vill rekommendera oss och att din upplevelse av våra tjänster inte är det bästa.

Jag har skickat vidare dina synpunkter till rätt person. Vi hoppas och tror att vi i fortsättningen lever upp till dina förväntningar och vårt mål att ha branschens nöjdaste kunder.

Jag önskar dig en trevlig dag!

Dålig ledning/kundfokus

Dålig ledning/kundfokus
Ni måste se till att sälja det ni säjer att ni säljer!
Jag har mailat med arbetsledare som är mycket dålig på att återkoppla. Som heller inte bättrat sig efter telefonsamtal
Jag har fått felaktiga fakturor flera gånger och har fortfarande en öppen Jag har inte fått veta när vikarier ska komma trots löfte om det vid påskrift av avtal. Jag har inte kunnat få en utvärdering av städtiden som jag också lovades initialt då jag haft många olika personer som städat, vilket gjort att jag fortfarande betalar för 4 tim när jag kanske skulle kunna ha 3 eller 3,5. Jag har lagt mycket tid på att maila och försökt vara tålmodig, men jag tycker administrationen MÅSTE styras upp! Tjejerna som städar har dock över lag utfört ett bra jobb, därför är jag kvar som kund, men de andra momenten är mycket irriterande. Detta ska vara en tjänst som ger mig som kund lättnad i min vardag.

16 de noviembre de 2018

Hej Anette,

Tack för din recension!

Vi arbetar ständigt med att ha branschens nöjdaste kunder och medarbetare. Då jag tyvärr inte kan hitta dig som kund så du får väldigt gärna kontakta oss på info@stadarna.se så kan vi titta närmare på det.

Slarvas en hel del

Slarvas en hel del. Städar inte alltid så länge som man har satt och betalar för.

Dock bra att ha att göra med på kontoret.

Tack för din recension!

Kul att du är nöjd med medarbetarna på kontoret och prata gärna med dem så kommer de garanterat att hjälpa dig att bli supernöjd.

Jag har Emma som hjälp

Jag har Emma som hjälp, därför 5 stjärnor, hon är bara bäst.
Allt har fungerat bra med kommunikation med kontoret också.

Hej Eila,

Tack för din superfina recension!

Håller med hon är bäst och jag ska hälsa det till henne! :)

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Det har varit personbundet hur…

Det har varit personbundet hur välstädat det blir.
En gång har jag blivit väldigt imponerad och var supernöjd
Övriga gånger har det varit ok hade nog blivit bättre om personalen utnyttjat sina tre timmar som var avsedda! Jag vet att de inte har varit på plats dessa tre timmarna då jag kommit hem tidigare än beräknat

Hej Karin,

Tack för din recension!

Kul att vi lyckats imponera på dig, vår förhoppning är att vi alltid håller samma höga klass!
Om du mot förmodan skulle vara missnöjd i framtiden, tveka inte att berätta det för oss.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

ibland bra ibland mindre bra.

Hej Ewelina,

Tack för din recension!

Vi arbetar ständigt med att ha branschens nöjdaste kunder och medarbetare.
Jag hoppas och tror att vi i fortsättningen alltid gör dig som absolut minst nöjd. :)

Hemstäd under all kritik

Vi anlitade företaget för hemstäd och var allt annat än nöjda. Personal kom till oss vid två tillfällen och båda tillfällena var under all kritik. Båda gångern klagade vi på städningen och andra gången skickade vi även med bildbevis på ej genomförs städning. Ett exempel är att det inte hade genomförts någon dammsugning på golvet på toan och när vii påtalade det fick vi till oss att skräpet kunde ha åkt ur dammsugaren. När vi därefter inte ville fortsätta anlita städarna så gick det inte särskilt enkelt utan vi fick använda oss av konsumenttjänstlagen för att häva avtalet. Trots att arbetsledaren hänvisade till att hon var tvungen att prata med chefen så fick vi inte namn på vem som är chef. Vi mailade till VD:n för företaget och fick aldrig någon återkoppling från henne. Som plåster på såren har företaget nu dragit av 1 timme på fakturan och avtalet är hävt. Vi kan inte under några som helst omständigheter rekommendera detta företag!

7 de noviembre de 2018

Hej Annica,

Tack för din recension!

Vi arbetar ständigt med att ha branschens nöjdaste kunder och medarbetare. Då jag tyvärr inte kan hitta dig som kund så får du väldigt gärna kontakta oss på info@stadarna.se så kan vi titta närmare på det.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bra leverantör som inte når riktigt ända fram

Bra bemötande och trevlig personal, saknar dock uppföljning från ledningens sida, kanske någon form av städkontroll!

31 de agosto de 2018

Hej Rolf.
Tack för ditt fina betyg, dina åsikter är viktiga för oss. Lämnar vidare till arbetsledningen att du saknar uppföljning. Ha en fin dag! Mvh Städarna Marie

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket nöjda med Städarna i Borås som…

Mycket nöjda med Städarna i Borås som hjälpte oss med en fönsterputs av vår lägenhet. Övriga tjänster vet jag inget om.

29 de agosto de 2018

Hej Mikael.

Vi tackar för ditt fina omdöme! Välkommen åter! Mvh Städarna Marie

Ojämnt resultat

Ojämnt resultat
Var bättre i början men nu efter 1 1/2 år har de tappat stinget
Ibland kommer annan personal utan förvarning

26 de agosto de 2018

Respuesta de Städarna Sverige AB

Hej Stefan. Tack för dina synpunkter. Jag lämnar ditt betyg vidare till arbetsledningen så de blir medvetna om hur du känner och kan jobba på att bli bättre. Ha en fin dag. Mvh Städarna Marie

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Brister på kontoret drar ner betyget rejält.

Själva städningen jag beställde en gång var bra men kontoret/administrationen/ledarskapet har brister. Specificerade städbehovet flera gånger i offertförfrågan och i mejl, men personen som tog emot läste inte detta utan frågade på nytt flera gånger. Fick sedan en felaktig faktura efteråt. En helt annan trist aspekt är att ett av mina barn sökte sommarjobb där, och fick inte ens något svar på ansökan.

21 de agosto de 2018

Respuesta de Städarna Sverige AB

Hej Helene. Det var tråkigt att höra. Jag tar med mig vad du skrivit till arbetsledningen så de kan jobba med dessa brister. Ha en fin dag. Mvh Städarna Marie

Valorada con 4 estrellas sobre 5

toppen!

toppen bra och duktiga !

16 de agosto de 2018

Härligt! Vad kul att höra! Trevlig dag, MVH Städarna Marie

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Proffsigt och noga utfört arbete.

Proffsigt och noga utfört arbete.
Jag har inte något att klaga på.
Kommer att anlita Städarna igen.

13 de agosto de 2018

Respuesta de Städarna Sverige AB

Hej! Underbart kul att höra! Varmt välkommen åter. Trevlig dag, Mvh Städarna Marie

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.