Valorada con 1 estrellas sobre 5

Problemet med Städarna AB är att dom anställer personer unga personer som t ex är 18 år som VD i en lokalt företag.En person som inte har någon form av arbetslivserfarenhet och vem som helst kan räkna... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Krångel, Bluff och båg. Städare som inte kan svenska vill ha svinto att skrubba hemmet med. Lämnar ytterdörren öppen under hela städningen vid minusgrader ute. När du försöker säga upp abbonemanget s... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Både städning och ledning under all kritik. Från första städningen har den inte gjorts bra, vi har konstant bett om en ny städare, och får konstant samma trots att han inte kan städa. Omstädning har a... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag tycker att själva städningen är helt ok men arbetsledning, planering och kommunikation med ledningen är under all kritik. Olika personer hela tiden!!! Varför? Jag har veckostädning som löper på br... Ver más

1. Servicios de limpieza

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Städning till företag och privatpersoner. Hemstäd, företagsstäd, fönsterputs, flyttstäd och byggstäd

1,5

Vilken städning?

Vilken städning!

13 de agosto de 2018

Hej Lars!

Har du verkligen givit rätt omdöme? När man skriver "vilken städning!" så tolkar jag att det är positivt men du har bara givit oss en 1:a vilket är det lägsta omdömet.

Trevlig dag!
Städarna

Bra företag

Bra företag, lätt att ha att göra med. Utför bra arbete, snabbt och bra.

10 de agosto de 2018

Hej Gunilla. Tack för ditt fina betyg! Välkommen åter! Mvh Städarna Marie

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Utmärkt företag med trevlig personal…

Utmärkt företag med trevlig personal och väl utförda arbeten.

9 de agosto de 2018

Respuesta de Städarna Sverige AB

Hej Mats. Tack så mycket för ett gott betyg och fina ord. ha en fin dag, Städarna Marie

snabbt och bra

9 de agosto de 2018

Hej Alex! Precis som det ska vara! Tack för ditt fina betyg! Mvh Städarna Marie

Fönsterputs

Fönsterputs: fint jobb, dock kunde de informerat att vi skulle plockat undan i fönstren före de kom, nu blev det 1 h dyrare (också pga felberäkning från deras sida av antalet fönster)

Respuesta de Städarna Sverige AB

Hej Therese. Jag beklagar att det missats i samband med bokningen att informera er om att det är tacksamt om det är bortplockat ur fönstren. Vi kan absolut göra det men då tar det dessvärre längre tid än om man bara putsar. Ha en fin dag. Mvh Städarna Marie

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tyvärr så misslyckades man totalt med…

Tyvärr så misslyckades man totalt med det jobb som var beställt och detta resulterade i att företaget valde att kreditera fakturan.

Respuesta de Städarna Sverige AB

Hej. Det var tråkigt att höra att vi misslyckades med uppdraget men bra att fakturan då krediterades som kompensation för det arbete som var bristfälligt utfört. Mvh Städarna Marie

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Allmänt mycket bra utförd städning

Allmänt mycket bra utförd städning och gott intryck. Hade dock önskat högre noggrannhet, t ex så var det damm kvar i en del hörn

Respuesta de Städarna Sverige AB

Hej Malin. Tack för ditt fina betyg. Dina åsikter är viktiga för oss och jag tar med dina ord till arbetsledningen att jobba på! Trevlig dag, Städarna Marie

Fönsterputsning

Återkommer gärna.

Hej Ritva. Du är varmt välkommen åter! Ha en fin dag, Städarna Marie

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Var konsult här och beräkna tid för

Var konsult här och beräkna tid för städningen. Tiden räckte ej till, personalen som var här var nog ovan. De t om diskuterade varför en städare håll på 2 timmar i badrummet( så smutsigt har vi inte). Detta gjorde att vi fick betala för längre tid och att det slarvades på slutet.

Respuesta de Städarna Sverige AB

Hej Marianne. Jag framför din åsikt till arbetsledningen så de får titta på vad som hänt. Vi har ju alltid garanti på våra städningar då vi strävar efter att ha branchens nöjdaste kunder. Var ni i kontakt med kontoret och påtalade ert missnöje efter avslutad städning?
Mvh Städarna Marie

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Trevligt bemötande vid muntlig order

Trevligt bemötande vid muntlig order, samt skinande blanka fönster efter tvätt även trevlig personal vid detta arbete.

Hej Irene. Jättekul att höra! Välkommen åter. Mvh Städarna Marie

Utmärkt

Trevlig och snabb personal

Tack John, härligt att höra! Mvh Städarna Marie

Utmärkt utfört

7 de agosto de 2018

Tack så mycket Lena! Välkommen åter! Mvh Städarna Marie

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Saknade skurborste samt såpa till…

Saknade skurborste samt såpa till trägolvet. Alla fläckar kvar. Hink saknades fick leta fram en. Fönsterputsaren försvann efter våning ett. De som var kvar ringde in honom igen. Inget runt om fönstren var tvättat/rengjort, d v s karmen.

6 de agosto de 2018

Respuesta de Städarna Sverige AB

Hej. Det låter ju mindre bra! Jag tar med ditt betyg och dina ord till arbetsledningen så får de titta på vad som hänt här! Ha en fin dag. Städarna Marie

Fönsterputs

Vi anlitade Städarna för fönsterputs. Allt fungerade jättebra och resultatet blev skinande rena fönster👍

4 de agosto de 2018

Härligt Astrid och välkommen åter! Mvh Städarna Marie

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.