Städarna Sverige AB Opiniones

TrustScore: 1.5 sobre 5

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Problemet med Städarna AB är att dom anställer personer unga personer som t ex är 18 år som VD i en lokalt företag.En person som inte har någon form av arbetslivserfarenhet och vem som helst kan räkna... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Krångel, Bluff och båg. Städare som inte kan svenska vill ha svinto att skrubba hemmet med. Lämnar ytterdörren öppen under hela städningen vid minusgrader ute. När du försöker säga upp abbonemanget s... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Både städning och ledning under all kritik. Från första städningen har den inte gjorts bra, vi har konstant bett om en ny städare, och får konstant samma trots att han inte kan städa. Omstädning har a... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag tycker att själva städningen är helt ok men arbetsledning, planering och kommunikation med ledningen är under all kritik. Olika personer hela tiden!!! Varför? Jag har veckostädning som löper på br... Ver más

1. Servicios de limpieza

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Städning till företag och privatpersoner. Hemstäd, företagsstäd, fönsterputs, flyttstäd och byggstäd

Muy malo

TrustScore: 1.5 sobre 5

263 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Fick faktura på annat än överenskommet…

Fick faktura på annat än överenskommet pris. När jag ifrågasatte vad som var fakturerat fick jag ett mycket konstigt och otrevligt svar. Efter lite mailkonversation gick han med på det som var överenskommet från början. Men det kunde skötts på smidigare och mer kundbemötande sätt från början.

Var dock mycket nöjd med städarna som var på plats och de skötte sitt jobb utmärkt.

Respuesta de Städarna Sverige AB

Hej Lina. Härligt att du blev nöjd med den tjänst du beställde! När det gäller kundbemötandet så tar jag med mig det till arbetsledningen att jobba på. Ha en fin dag. Mvh Städarna Marie

Bra fönsterrvätt men

Bra fönsterrvätt men trodde de skulle torka runt fönsterna oxå men det ingick ej. Dåligt.

Respuesta de Städarna Sverige AB

Hej Jenny. Om man i samband med bokningen uppger att man vill ha karmarna torkade också så fixar vi det. Det krävs lite andra trasor och medel till att torka målningen och därför behöver vi veta det innan. Mvh Städarna Marie

Inga problem alls.

Inga problem alls.
Fick byta tid när han kom hit (visserligen en dag tidigare än överenskommet) då vi var eniga om att det skulle bli kraftigt regn senare den dagen Inga problem !
Fixade lätt en ny tid ett par dagar senare.

Respuesta de Städarna Sverige AB

Tack Dag för ditt fina betyg. Vi brukar alltid försöka hjälpa till om kunden behöver omboka sin puts pga sjukdom eller väder som gör att det är olämpligt att putsa på bokningsdagen, en självklarhet för oss! Mv Städarna Marie

Snabba o duktiga!

Grymma o effektiva på fönsterputs! Väldigt prisvärt!

Respuesta de Städarna Sverige AB

Tack Camilla! Ja, våra putsare är verkligen helgrymma på sitt jobb! Mvh Städarna Marie

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Personen som tvättade fönstren hade…

Personen som tvättade fönstren hade sönder både persienner och kanten på en rabatt. Fönstren blev inte heller ordentligt rena!

Respuesta de Städarna Sverige AB

Hej. Det var tråkigt att höra! Jag hoppas, och tror, att du pratade med någon ansvarig på vårt lokala städarna kontor på den ort du bor på?! Mvh Städarna Marie

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Lyckades inte utföra vår flyttstädning…

Lyckades inte utföra vår flyttstädning till godkänd nivå trots tre försök. Toppade det hela med en felaktig faktura

Respuesta de Städarna Sverige AB

Hej Jan. Jag beklagar att städningen inte blev godkänd vid första besiktningen. Vi har en garanti som gör att vi kommer tillbaka och åtgärdar ev brister så jag hoppas att det slutligen blev ett bra resultat. Mvh Städarna Marie

Ok men inte mer

Respuesta de Städarna Sverige AB

Hej! Tack för dina synpunkter. Återkom gärna med mer exakt vad du tyckte var bra och mindre bra så vi vet vad ska jobba på. Trevlig dag, Städarna Marie

Valorada con 3 estrellas sobre 5

FÖNSTERPUTSEN GAV INTE FÖRVÄNTAT…

FÖNSTERPUTSEN GAV INTE FÖRVÄNTAT RESULTAT

Respuesta de Städarna Sverige AB

Hej Krister. Vad tråkigt att du inte var nöjd med din puts! Vad var det som du tyckte brast i fönsterputsen? Trevlig dag, Städarna Marie

Enkelt

Enkelt, proffsigt och trevligt!

Så bra, precis som det ska vara! Ha en fin dag, Städarna Marie

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Tycker Helena och Helena gör ett…

Tycker Helena och Helena gör ett jättebra jobb hos oss. Tycker också det är bra att man får information om ändrade tider etc. Mvh Lisa och Niklas

29 de julio de 2018

Respuesta de Städarna Sverige AB

Hej Lisa! Vad kul att höra. Helena och Helena är verkligen ett av flera duktigt team. Mvh Städarna Marie

Hemstädning radhus

Jag har hemstädning av mitt radhus varannan vecka och är alltid supernöjd med hur det utförs. Underbar lyx att komma hem till ett skinande rent hem som luktar nystädat.

12 de julio de 2018

Vad kul Sofia! Vardagslyx när den är som bäst. Trevlig dag, Städarna Marie

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Nöjda i början, men inte nu.

Vi var väldigt nöjda i början med Städarna, men det senaste året har kvaliteten minskat. Ofta nya personer som städar, och saker vi bett om glöms bort. Eftersom det är nya personer hinner de inte lika mycket, heller trots att vi har bokat rätt lång tid. Antar att tiden går åt till att hitta allt de behöver istället för att faktiskt städa...

Vi håller på att se oss om efter ny städfirma.

11 de julio de 2018

Respuesta de Städarna Sverige AB

Hej. Tack för dina synpunkter. Detta tar jag vidare till arbetsledningen så de får prata med teamet om hur ni upplever det och förhoppningsvis få upp kvalitén på städningarna. Ha en fin dag. Mvh Städarna Marie

Det fungerar bra

Det fungerar bra. Punktliga och gör det de ska.

9 de julio de 2018

Tack Eva, det låter toppen! Mvh Städarna Marie

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vi är mycket nöjda med städningen

Vi är mycket nöjda med städningen, och om det är några oklarheter så är det alltid lätt att reda ut dem.
De har även klorat pool och vattnat blommor etc när vi varit bortresta vilket vi är väldigt nöjda med.

9 de julio de 2018

Respuesta de Städarna Sverige AB

Hej Martin. Vad roligt att ni är nöjda och att vi även kan hjälpa er med små saker utöver själva städningen. Ha en fin dag. Mvh Städarna Marie

8 consejos para escribir buenas reseñas.