Problemet med Städarna AB är att dom anställer personer unga personer som t ex är 18 år som VD i en lokalt företag.En person som inte har någon form av arbetslivserfarenhet och vem som helst kan räkna... Ver más
Krångel, Bluff och båg. Städare som inte kan svenska vill ha svinto att skrubba hemmet med. Lämnar ytterdörren öppen under hela städningen vid minusgrader ute. När du försöker säga upp abbonemanget s... Ver más
La empresa ha respondido
Både städning och ledning under all kritik. Från första städningen har den inte gjorts bra, vi har konstant bett om en ny städare, och får konstant samma trots att han inte kan städa. Omstädning har a... Ver más
Jag tycker att själva städningen är helt ok men arbetsledning, planering och kommunikation med ledningen är under all kritik. Olika personer hela tiden!!! Varför? Jag har veckostädning som löper på br... Ver más
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Städning till företag och privatpersoner. Hemstäd, företagsstäd, fönsterputs, flyttstäd och byggstäd
Kristinagatan 21, 60226, Norrköping, Suecia
- 0771-480480
- info@stadarna.se
- stadarna.se
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Jag har varit kund hos er ett antal år
Jag har varit kund hos er ett antal år, en av era medarbetare har hela tiden varit med och städat hos mig, några av dom inte lika länge. det som jag uppskattar är att det är samma töser som kommer.Dom är alltid glada och vänliga man kan alltid växlar några ord med dom.Jag är nöjd med deras arbete och hoppas att de vill fortsätta, att städa hos mig.

Respuesta de Städarna Sverige AB
Helt ok när ordinarie personal städade
Helt ok när ordinarie personal städade. När det blev förändringar och diverse vikarier blev inblandade var det vid något tillfälle direkt uselt. Efter klagomål så kompenserades för detta utan protest .

Så noggranna
Så noggranna, proffsiga och supertrevliga! Rekommenderar!!

Respuesta de Städarna Sverige AB
Godkänt för ordinarie städning men det…
Godkänt för ordinarie städning men det finns förbättringspontential i adminstration, planering och kommunikation.

Respuesta de Städarna Sverige AB
Nu med Valentin som städar är vi…
Nu med Valentin som städar är vi supernöjda. Dessförinnan funderade vi på att säga upp avtalet eftersom städningen av 2 st var så undermålig. Men som sagt, nu är vi supernöjda.

Mycket nöjda
Vi är mycket nöjda, det finns inget alls att anmärka på.
Minsta lilla sak är dammad och köksluckorna skiner likaväl som golven.
Det finns inget bättre än att komma hem till en välstädad lägenhet som dessutom luktar nystädat!
Så detta städbolag rekommenderar vi lätt och gärna.
Städarna Göteborg
Mycket dåligt. Lägenheten blev bara smutsigare och smutsigare trots att de var där varannan vecka och städade. De var inte på plats i närheten av tiden som var avtalad att de skulle städa.
Acceptabelt men med vissa…
Acceptabelt men med vissa irritationsmoment.
Håll er borta
De hade sönder saket i princip varannan gång de städade. Skickade personal som jag sagt att jag inte ville skulle ställa hemma hos oss. Dammsög soffbord med golvdammsugare, torkade inte lister mm mm
Ändrar priserna utan någon information…
Ändrar priserna utan någon information innan.
Ställer in städning hyffsat ofta
Jag är inte nöjd med Städarna
Hej! I mitt fall så var det så att Städarna sa upp städkontraktet pga att jag hade katter..... Det var naturligtvis så att katterna fanns där hela tiden som Städarna hade kontraktet. Det Städarna skyllde på var att kunderna efter mig tyckte att städpersonalen luktade katt. Men jag lever INTE i någon missär utan ett vanligt hem. Om man hade velat skulle naturligtvis detta gått att lösa med att jag hade varit sista kund för dagen exempelvis. Men istället valde man helt enkelt att utan förvarning säga upp kontraktet på telefon medans jag var på jobbet. För precis innan hade ledningen för Städarna varit hemma hos mig ihop med städpersonalen utan min vetskap. Städpersonalen och jag hade ett system där vi skrev lappar till varandra om det var något som vi behövde meddela varandra, men aldrig att detta kom upp om att någon klagade om ev. kattlukt vilket jag tror är en väldigt dålig bortförklaring som jag inte begriper. Jag har varit i kontakt med andra städbolag och dom har aldrig hört talas om något sådant förut. Jag kommer dessvärre inte att rekomendera Städarna om någon skulle har er förslag. Med vänlig hälsning Bengt Rastland
Nöjd kund
Trevlig personal, glada och väluppfostrade, jobbar snabbt och effektivt .
Mitt omdöme gäller framförallt Er…
Mitt omdöme gäller framförallt Er städare: Rosa
Funkar utmärkt
Fuskades en hel del med tiderna
Fuskades en hel del med tiderna. Ganska korkat då vi har larm där vi ser exakt när det kommer och går..
Städningen var inget vidare heller. Den var ok var tredje gång ungefär.
Genomgående oproffsigt bemötande på företaget!
Skulle absolut inte rekommendera städarna!
Städningen helt ok Tiderma stämmer inte…
Städningen helt ok Tiderma stämmer inte alla ggr för snävt tilltagna så de fasta tiderna till kunden efter stämmer inte kan upplevas som stressigt för
personalen
När jag var hemma tog städningen 1,5…
När jag var hemma tog städningen 1,5 timma och när jag inte var hemma blev jag alltid debiterad 3 timmar trots att det inte blev bättre städat då, ibland blev det till och med sämre. När jag hade sagt upp städarna så kom det folk efter att det var uppsagt. Den som kom hade vårt hus på sitt schema så hen fick komma in trots att det inte skulle komma någon. För detta skulle jag få betala hälften, men när räkningen kom var det full taxa. Då skulle jag betala fullt och sen få tillbaka... men det har inte hänt trots flera påminnelser.
Hade inte rekommendera städarna för hemstäd!
Hade städarna för hemstäd. Resultatet var ok men inte mer. När jag skulle avsluta avtalet var det ett väldigt strul. Verkar som att deras arbetsrutiner är obefintliga.
Kan inte rekommendera Städarna för hemstäd!