Städarna Sverige AB Opiniones

TrustScore: 1.5 sobre 5

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Problemet med Städarna AB är att dom anställer personer unga personer som t ex är 18 år som VD i en lokalt företag.En person som inte har någon form av arbetslivserfarenhet och vem som helst kan räkna... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Krångel, Bluff och båg. Städare som inte kan svenska vill ha svinto att skrubba hemmet med. Lämnar ytterdörren öppen under hela städningen vid minusgrader ute. När du försöker säga upp abbonemanget s... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Både städning och ledning under all kritik. Från första städningen har den inte gjorts bra, vi har konstant bett om en ny städare, och får konstant samma trots att han inte kan städa. Omstädning har a... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag tycker att själva städningen är helt ok men arbetsledning, planering och kommunikation med ledningen är under all kritik. Olika personer hela tiden!!! Varför? Jag har veckostädning som löper på br... Ver más

1. Servicios de limpieza

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Städning till företag och privatpersoner. Hemstäd, företagsstäd, fönsterputs, flyttstäd och byggstäd

Muy malo

TrustScore: 1.5 sobre 5

263 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Väldigt nöjd med städning och…

Väldig nöjd med städningen och personalen.

9 de julio de 2018

Hej. Tak för ert fina betyg! Mvh Städarna Marie

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Mycket nöjd!

Hej Lars!

Vad roligt att du är mycket nöjd!

Tyvärr så har du råkat klicka i 1/5 vilket är sämsta betyget. Har du möjlighet att ändra detta så det blir rätt? :)

Mvh, Christoffer på Städarna

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ok hemstädning, men inte det där extra.

Ok hemstädning, tyvärr inte topp klass. Städar enl deras lista, bockar av men slarvar ändå. Små grejer varje gång som irriterade mig. Passade tyvärr inte mig som är urpedanten själv.

Respuesta de Städarna Sverige AB

Hej. Tråkigt att vi ej kunde leverera städningen efter ert önskemål fullt ut. Mvh Städarna Marie

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fuskar med både tiden och städningen

Fuskar med både tiden och städningen. Skett vid upprepade tillfällen (ca 70% av gångerna under flera års tid) även om detta påtalats till arbetsledaren flera gånger. Hög omsättning av personal.

Respuesta de Städarna Sverige AB

Hej. Det är absolut något som inte är ok! Vi är väldigt tydliga med att personalen inte skall gå tidigare utan försöka göra det "lilla extra" om det finns tid över eller prata med sin arbetsledare om de anser att tiden är för väl tilltagen. Jag beklagar att du inte verkar ha blivit hörd av den du varit i kontakt med. Ha en fin dag. Mvh Städarna Marie

Ett riktigt bedrövligt bolag

Ett riktigt bedrövligt bolag. Skickade räkningar för städning var 14:e dag, fast de bara städade 1 gång i månaden. Svåra att kommunicera med.

Gick knappast i att nå . Rent oförskämda.

Vivianne Malmström

Respuesta de Städarna Sverige AB

Hej Vivianne. Vad tråkigt att du inte var nöjd med vår tjänst! Har dock tittat på faktureringen och hittar inte det fel du uppgett i ditt omdöme. Du har fått faktura En gång per månad och då för den eller de gånger du faktiskt haft städning. Hör gärna av dig om du anser att dina fakturor är felaktiga! Mvh Städarna Marie

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Haft besök av städarna fyra ggr och…

Haft besök av städarna fyra ggr och alla ggr har det varit olika personal trots löfte om samma personal...ingen gång har dom kommit avtalad tid utan ringt och kommit tidigare ibland utan att höra av sig. Golven dåligt städade och vissa bord ej avtorkade Endast en utav två tv avtorkade
Ej städat bakom soffa trots att man med lätthet kommer in bakom. Fönster brädor är i ett bedrövligt skick. Alla golvlister inte torkade m.m

Hej Margareta.
Självklart vill vi se att våra kunder i största möjligaste mån har sitt ordinarie team.
Tyvärr är det ju så att även vår personal kan bli sjuka, eller vara hemma och ta hand om sjuka barn, och då är det vikarier som kommer istället. Det tar även ett tag att jobba in sig hos sina nya kunder så jag hoppas att kvalitén på städningarna är bättre nu efter några månader igång. Skulle du fortfarande känna att du inte är nöjd så hör av dig till ditt lokala Städarna kontor och prata med arbetsledningen om vad du tycker brister. Mvh Städarna Marie

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Till stor del bra!

I det stora hela är det bra. Vi har dock varit missnöjda med en av de städare som varit hos oss, vilket vi har påpekat. Tillslut valde vi att byta städare för att det var småsaker nästan varje gång. Med städaren innan och efter är vi mycket nöjda! Väldigt bra dialog med ansvarig; snabba svar och inga konstigheter när vi påpekat missnöje och senare också velat byta städare.

7 de julio de 2018

Hej. Tack för fint betyg och omdöme! Mvh Städarna Marie

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Trassel med fakturor och tid

7 de julio de 2018

Respuesta de Städarna Sverige AB

Hej Lena. Vad tråkigt med en massa trassel men tyvärr händer det ibland att en arbetsorder läggs upp fel eller att personalen tidsrapporterar fel. Jag är glad att vi har lyckats lösa det problemet i alla fall. Jag hoppas du i alla fall var nöjd med den tjänst du köpte av oss! Trevlig dag Städarna Marie

Bra service

Åsa m kollegor löser allt!!
/Kund sedan länge

6 de julio de 2018

Åsa och gänget är toppen! Kul att du är nöjd! Trevlig dag, Mvh Städarna Marie

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Okej grundnivå men saknar finess.

6 de julio de 2018

Respuesta de Städarna Sverige AB

Hej Roger. Tack för dina synpunkter. Vad är det för finesser du saknar? Meddela oss gärna så vi kan jobba med att få din städning just så som du vill ha den! Mvh Städarna Marie

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jag tyckte att man fick inte så bra…

Jag tyckte att man fick inte så bra städning när det kom till hittorna som är över 1,60 höjd

4 de julio de 2018

Respuesta de Städarna Sverige AB

Hej Lars. Tack för din synpunkt och åsikt. Den är viktig för oss! Trevlig dag Städarna Marie

Något slarvig städning

Något slarvig städning. Missar ibland toalettstolen, bakom fåtölj och under byråer till exempel. Positivt att de kommer två personer vid städningen.

3 de julio de 2018

Respuesta de Städarna Sverige AB

Hej Victor. Påtala gärna för ditt team, eller deras arbetsledare, att du upplever att det missats bakom fåtölj och under byråer så de kan bättra sig där. För oss är det viktigt att städningen utförs till er belåtenhet varje gång! Ha en fin dag, Städarna Marie

Slarvig städning

3 de julio de 2018

Respuesta de Städarna Sverige AB

Hej Nadine. Vad tråkigt att du upplever städningen som slarvig! Vad var det du tycker brister vid städningen? Ring oss gärna och prata med oss så vi kan lösa problemet! Ha en fin dag. Mvh Städarna Marie

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hade ett abonnemang ganska länge i förra huset. Fungerade klanderfritt. Ganska enkelt att byta tid, så länge man ringer i rimligt god tid innan. När nya huset är klart så ska jag ringa Städarna igen.

2 de julio de 2018

Låter kanon Jonny! Välkommen åter! Mvh Städarna Marie

Proffsiga

Proffsiga, kunniga, noggranna! Vi är supernöjda!

2 de julio de 2018

Så kul att höra Johanna! Tack! Mvh Städarna Marie

8 consejos para escribir buenas reseñas.