STEAMRS Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn steamer was na bijna 2 jaar ineens defect. Nadat ik het probleem had uitgelegd kreeg ik een nieuwe steamer opgestuurd, ondanks dat de garantie voorbij was. Top service!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

per ongeluk een onderdeel weggegooid van een lintroller. Per mail geïnformeerd of dat onderdeel los verkrijgbaar is. De volgende werkdag ontving ik al antwoord. Helaas, geen losse onderdelen verkrijgb... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Terrible machine, doesn’t really do a great job as a steamer and then after a year it broke and the brand doesn’t really respond my emails to fix it. I have used it less than 10 times. So please don’t... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sehr empfehlenswert! Ich bin mit dem Professionellen Dampfglätter rundum zufrieden. Der Kontakt mit dem Verkäufer war ausgezeichnet – sehr freundlich, hilfsbereit und zuverlässig. Die Lieferung e... Ver más

Información sobre la empresa

5. Tienda de electrodomésticos
  6. Tienda de electrónica

Sobre STEAMRS

Escrito por la empresa

STEAMRS by Dreamers is toonaangevend Nederlands merk gespecialiseerd in kledingverzorging. Onze prachtige en kwalitatieve gadgets zijn ontworpen om het verzorgen van kleding moeiteloos en plezierig te maken. Met een passie voor eenvoud en duurzaamheid streven we ernaar om jouw kledingroutine te verrijken en tegelijkertijd bij te dragen aan een stijlvolle en duurzame levensstijl. Welkom bij de toekomst van kledingverzorging.

Ontdek onze uitgebreide collectie aan stijlvolle en functionele gadgets, speciaal ontworpen om jouw kledingverzorging te vereenvoudigen. Van krachtige en elegante kledingstomers tot wasdrogerballen, fabric shavers, haar-verwijder borstels en lintrollers – wij bieden alles wat je nodig hebt om in een oogwenk een perfecte outfit samen te stellen.

STEAMRS by Dreamers producten zijn niet alleen praktisch, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Ze vormen ook het ideale cadeau voor fashion lovers, zowel voor mannen als vrouwen. Upgrade je kledingverzorging met onze innovatieve en verfijnde gadgets!

Ben jij klaar om je kleding dat beetje extra liefde en zorg te geven? Ontek ons mooie assortiment!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 75% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

207 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Tevreden

Eerste levering was niet aangekomen, maar een uiterst vriendelijke klantenservice heeft zonder pardon alsnog gezorgd dat ik mijn bestelling kon ontvangen. Het apparaat functioneert naar verwachting, ik vind alleen het snoer erg stug, en is niet in style met het apparaat.

3 de junio de 2026

Respuesta de STEAMRS

Geweldig fijn om te horen, wij gaan uw feedback over de snoer meenemen! Liefs en heel veel stoomplezier gewenst.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Zeer tevreden over mijn aankoop van de…

Zeer tevreden over mijn aankoop van de Steamer Midi! Er was in het begin een klein probleem met het toestel, maar de klantenservice heeft dit meteen opgelost en zonder gedoe een nieuw toestel opgestuurd. Super snelle en vriendelijke service, dat geeft veel vertrouwen. De nieuwe steamer werkt perfect en ik ben heel blij met mijn aankoop. Zeker een aanrader!

21 de julio de 2026

Respuesta de STEAMRS

Geweldig om te horen, super fijn en heel veel liefs en stoom-plezier gewenst!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goede service! Mijn pakket deed er langer over dan de bedoeling was. Heb daarvoor 2 producten kado gekregen. Mooi gebaar!
Producten werken ook naar wat ze zeggen. Dik tevreden!

9 de julio de 2026

Respuesta de STEAMRS

Super fijn om te horen lieve Marja, dit doet ons goed. Heel veel plezier gewenst van uw mooie STEAMRS producten.

Mijn lekt waterdruppels

Zeer goede service als er iets is
Snel antwoord en oplossing
Bedankt

23 de julio de 2025

Hi Ri'Bello Nadia Lezzi,

Hopelijk gaat alles heel erg goed met u. Ik heb u na ons contact meteen een nieuw pakket toegezonden. Heeft u deze goed ontvangen? Hopelijk kunt u toch nog met een fijn gevoel terugdenken aan uw STEAMRS ervaring! Bij vragen hoor ik heel graag van u en ik sta met heel veel liefde voor u klaar.

Ontzettend bedankt voor het achterlaten van deze review, hier kunnen we heel kort over zijn: dit hoort absoluut niet. Ik ga u meteen een bericht sturen en ik ga u helpen! Uw steamer hoort absoluut niet te lekken.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kledingstoombord Opvouwbaar geweldige aanwinst.

Snel geleverd maar post.nl is wederom een vervelende spelbreker en brengt het gewoon naar het depot in plaats van de track en trace na te komen.
Tip - met DHL gaat de bezorging veel beter!

9 de julio de 2026

Respuesta de STEAMRS

Bedankt voor uw vriendelijke review Freya, wat ontzettend vervelend om te horen dat de bezorging niet helemaal soepel verlopen is. Dit vind ik echt heel jammer, daar wij normaliter juist zo trots zijn op onze snelle en nette levering. Mocht u ooit vragen hebben dan mag u altijd bij ons aankloppen.

Top!

Werkt zoals beschreven.

26 de junio de 2026

Respuesta de STEAMRS

Geweldig om te horen, bedankt voor deze vriendelijke review en mocht u ooit vragen hebben dan staan we met heel veel liefde voor u klaar!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Eerste levering was incompleet.

Eerste levering was incompleet.
Binnen paar dagen werd er een nieuwe levering bezorgd.
Superfijn dat jullie er serieus mee om zijn gegaan en het direct hebben opgelost. Veel dank
Hiervoor

22 de junio de 2026

Respuesta de STEAMRS

Bedankt voor uw vriendelijke review en hopelijk heeft u nog jarenlang plezier van uw mooie STEAMRS producten.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De wasparfum is perfect,alleen heeft…

De wasparfum is perfect,alleen heeft het 5 dagen geduurd voor ik het in huis had.

20 de junio de 2026

Respuesta de STEAMRS

Wat vervelend dat u zoveel langer heeft moeten wachten dan bij ons gebruikelijk is! Ik kijk meteen met u mee, want dit is echt niet de bedoeling.

Ik zie dat u op zaterdag besteld heeft, en dat het pakket pas maandag vanuit het magazijn opgehaald is door de postdienst (zoals aangegeven op de website levert de postdienst helaas niet in het weekend).

Het pakket zou dus dinsdag bij u bezorgd moeten zijn, maar ik zie dat het pas op donderdag ochtend bij u geleverd is. Ik ga meteen onderzoeken bij PostNL waarom uw pakket 1,5 dag vertraging opgelopen heeft.

Mijn excuses voor dit ongemak en hopelijk denkt u desondanks met een heel fijn gevoel terug aan uw STEAMRS bestelling bij ieder wasje!

snwl, sneller, snelst

`s-avonds laat besteld, volgende ochtend geleverd,doos nog niet geopend daar `t een kado betreft, om BTW factuur gevraagd, 10 minuten later binnen op mail.
supersnel en vriendelijk.

24 de junio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Er werd beloofd de andere dag te…

Er werd beloofd de andere dag te leveren.
Dat is niet gebeurd - op zich niet het ergste.
Wat me enorm stoorde is dat ik op geen enkele manier contact kon krijgen om te informeren naar de stand van zaken. Uiteindelijk 3 dagen later werd het toestel geleverd.

19 de junio de 2026

Hi Kristel,
Gelukkig heb ik vernomen dat alles inmiddels goed gekomen is.
Nogmaals excuses voor de veroorzaakte frustratie en heel veel stoom-plezier gewenst!

Hi Kristel, wat ongelofelijk vervelend om te horen! Dit is natuurlijk echt niet de bedoeling en wij gaan meteen uitzoeken wat hier gebeurd is en hoe dit misgegaan is.

Ik zie gelukkig dat mijn collega u gisteren gemaild heeft. Hopelijk heeft u dit berichtje ontvangen en kunnen wij iets voor u betekenen om het met u goed te maken.

Lieve groet,
Thomas
STEAMRS

Service

Was een dop gescheurd van 1 flesje en bijna leeggelopen. Na mailtje met foto’s kreeg ik dag later al een nieuwe toegestuurd.

5 de junio de 2026

8 consejos para escribir buenas reseñas.