Sternberg vvs & gasteknik Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

3,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gamle ulovlige og besværlige elinstallationer i en lejlighed på Amager blev gennemgået og udskiftet. Alt virker nu perfekt, med flotte nye loftudtag og stikkontakter. Super arbejde af Magnus samt læ... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

i forbindelse med el fejl i vores hus som gjorde at et print i vores solvarme beholder var udsat for 400 wolt. skulle det udskiftes via vores forsikring. på intet tidspunkt i forløbet fik vi... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Rar håndværker kommer ud, men løser ikke problemet. Derefter er pris og opfølgende dialog en parodi og man har spildt sine penge 100% og kan starte forfra hos en anden udbyder.

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Luft til Vand varmepumpe. Så blev det gamle oliefyr og brændefyr udskiftet med en Vølund/Nibe varmepumpe. Besøg af konduktør Jon, hvor alt blev gennemgået. Tilbud sendt efter kun få dage. Firma... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 40% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

17 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Udskiftning af oliefyr til nyt gasfyr

Jeg/vi har fået udskiftet oliefyr til nyt gasfyr.
Fra start til slut har Sternberg udvist absolut tilfredsstillende service og arbejde. Først kontakt til Nina og Pia efterfulgt af konsulentbesøg af Jon. Fyldestgørende forklaring under konsulentbesøg. Efterfølgende modtagelse af fyldestgørende tilbud, som efter dialog blev tilrettet med optimal løsning. Efter accept blev der udført nedtagning og bortskaffelse af oliefyr, kedel og skorsten. Derefter blev udført fremføring af gasinstallation fra gasmåler, opsætning af nyt Vaillant EcoCompact 206/4-5 150, Multimatic700 klimastyring, nyt aftræk/skorsten, udskiftning af radiatorventiler mm. Alt arbejde udført perfekt med logisk rørføring og håndværksmæssig korrekt finish i løbet af 2,5 dag af Jacob og Sebastian. Vi lånte el-radiatorer under udførelse og bad/varmt vand var installeret på dag 2. På 3. dagen (kun formiddag) var radiatorer tilsluttet. Og efter introduktion og forklaring af gasfyret kører anlægget perfekt. Efterfølgende (2 uger senere - grundet restordre af rørtilslutning til gasfyr) blev installation af brugsvands cirkulationspumpe Grundfos UP 14-15 Comfort installeret og udført af Martin. Varmt vand ved vandhaner øjeblikkeligt - dejligt.
Sløjfning af olietank blev udført af Fensmark Miljø (Underentreprenør). Jordundersøgelse/prøvetagning udført for dokumentation af ren jord.
Al kommunikation, aftaler og arbejde udført kan kun kategoriseres som Fremragende - 5 stjerner.
Ubetinget anbefaling af Sternberg og deres samarbejdspartnere.
Torben Henneberg Sørensen, Frederikssund

13 de noviembre de 2019
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jævnt VVS arbejde

Jævnt VVS arbejde, men der skal holdes øje med timeforbruget.
Vi betalte for diverse pauser, Svendens surferi på Ipaden imens lærlingen arbejdede.

Hej Sternberg VVS
Du kan finde mig her.
+71 000000016042707+0086235226

4 de noviembre de 2019

Hej Alvin
Er du venlig at oplyse hvem du er?
Der skal ikke være tvivl om hvad der faktureres her fra.

Opsætning af vaillant solvarmeanlæg

Opsætning af vaillant solvarmeanlæg. Opgaven blev udskudt et par gange pga. en af håndværkerne var kommet til skade. Men det kan jo ske.
Under sammenlodning af vandrør laver blikkenslageren brændemærker i væggen på vores bjælkehus, og anlægget bliver sat i stikkontakten med en stikprop, det til trods for det tydeligt står på ledningen no plugs only stationary installation.
Da vi klager over dette bliver det lavet korrekt og vi bliver kompenseret med nogle penge til maling for de mærker de har lavet i væggen.
Nu er problemet dog at anlægget ikke virker efter hensigten og kun har et udbytte på 1 kWh. Efter 4 dage med blå himmel og fuld sol på fangerne der flere gange har været oppe på 70 grader. Og udbytte på 2 kWh ialt på over 14 dage.
Jeg har nu pointeret det over for firmaet flere gange og de lover hver gang at vende tilbage og sende en mand fra vaillant ud og se på det men intet sker og vi høre ikke noget fra dem.
Alt i alt står vi Desværre tilbage med et anlæg der ikke virker som lovet, og som ingen i firmaet rigtig ved noget om og en gang sjusket udført håndværk. Til ialt +38.000,-
(Opdatering) nu opdager jeg da det regner til det regner ned Igennem taget så heller ikke rørføringen gennem taget er lavet håndværksmæssigt korrekt.

9 de octubre de 2019
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har haft serviceaftale med…

Jeg har haft serviceaftale med Sternberg de sidste 6år. Det undrer mig
Før da kunne fyret godt køre 5 år på et gløderør, nu bliver de skiftet ved hvert eftersyn hvert 2 år.
Men nu har jeg mistet tålmodigheden, da jeg fik lavet eftersyn i februar fik jeg efterfølgende en regning på serviceomkostninger på 3 gløderør 4078,14 og 1 elektrode 437,50 inkluderet moms.opkrævet gennem seas nve
Jeg klager og efter lang tid sender de en kreditnota på 2290,62 for 2 gløderør.
3rør div med 3= 1359,38 gange2= 2718,76 skulle notaen lyde på.
Så jeg må klage igen og får at vide, det går videre til bogholderiet,
Det sker der så ikke noget ved, så jeg må afmelde betalingen og med hjælp fra en medarbejder hos seas får jeg endelig en korrekt afregning den 1-7 2019
Så dem har jeg ikke tiltro til mere.

22 de agosto de 2019
Valorada con 1 estrellas sobre 5

De fleste gange går det godt, men......

8 års serviceaftale med Sternberg VVS har virket perfekt, indtil...…. vores sidste service af fyret inden fraflytning af vores hus.
Der opstår en mistænksom kortslutning efter dette service og min kone henvender sig til Sternberg VVS, kun for at blive svinet til af en ekstremt uforskammet sekretær i den anden ende af røret. En sekretær der vist aldrig har gået i den skole hvori lærdommen om god kundepleje fandt sted.
Vi har været super tilfredse med vores engagement med Sternberg VVS gennem næsten 8 år, men den oplevelse denne inkompetente sekretær efterlader os med er at vi aldrig vil benytte dem igen!
Det har intet med montørerne, som indimellem også virker en kende inkompetente, at gøre.
Det er udelukkende en svinsk behandling med et truende sprogbrug fra en inkompetent sekretær, som nok burde finde sig et andet job hvis hun er så utilfreds at det skal gå ud over en kunde, der kun ringer fordi der er sket en kortslutning efter et service besøg, som vi gerne ville have udbedret.
Hun burde skamme sig og Steenberg VVS burde lytte til hvad kunderne siger og skriver om og til dem. Det kunne være at I kunne lære noget fra den feedback i får fra Jeres kunder.
Der kunne jo rent faktisk være hold i de punkter nogle af os anklager! I er IKKE perfekte! Selvom I selv er af den opfattelse, desværre....

16 de julio de 2019

God morgen Martin
Som du nok ved kan jeg ikke se hvem du er.
Er du venlig at oplyse dette så jeg kan kikke på sagen.
Vh Kim Busch.

Yderst tilfreds!

Vi har været kunder i Sternberg i mere end 30 år, og de har altid leveret fremragende og meget hurtig service og support. Og inden for de sidste par dage har vi fået vores gasfyr erstattet af en nyere model, og de 2 teknikere, der gennemførte installationen, var både "brugervenlige" og yderst effektive. Vi har aldrig engang haft anledning til at klage over Sternbergs service, og vi tøver ikke med at anbefale Sternberg til nogen, der søger en god leverandør og servicepartner.

6 de julio de 2019

Super

Har fået installeret nyt gasfyr. Hele forløbet var helt perfekt.
- Hurtigt tilbud på nyt fyr.

- Hurtig levering og opsætning. Det tog kun en uge fra tilbud til montering. Der mødte to dygtige mand på dagen præcis kl. 7 som aftalt (Nicklas og Nicklas). God oprydning efter montage. Vi skulle blot selv vaske gulv i bryggers. Fin instruktion i det nye fyr.

Det kan vist ikke gøres meget bedre.

22 de junio de 2019
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Et fyr der 3 år efter opsætning melder…

Et fyr der 3 år efter opsætning melder en fejl, jeg tænker jeg ringer til Sternberg, de har leveret og opsat fyret dengang.
Jeg får en sød dame i røret som er meget behjælpelig med at vi skal have sendt en mand ud så vi kan få varmt vand igen, jeg fortæller den melder en fejlkode som har noget med vandpumpen at gøre.
For en sikkerhedsskyld spørger jeg hende ved samtalens afslutning om hvis det er noget der er i stykker at det selvfølgelig går på garantien da der i vores tilbud stod at der blev ydet 100% garanti i 5 år.

Til min store overraskelse ringer hun så et par timer efter til min kone og fortæller at såfremt det bliver en garanti sag, så kan Sternberg ikke hjælpe os da man skal være samarbejdspartner med Panasonic Pro Club for at lave garanti sager, og det er Sternberg ikke mere så derfor kan de ikke hjælpe os. WHAT?? Det står i deres tilbud?

Vi hører så det firma vi har haft til at lave de årlige eftersyn, de kender umiddelbart intet til den regel.
Om Sternberg forsøger at komme udenom en opgave, eller om der virkelig findes en sådan regel kan jeg desværre ikke være 100% sikker på, men det lyder mærkeligt at man skal være medlem af en eksklusiv Panasonic klub for at lave noget på deres anlæg.

Det skal dertil siges at vores forløb med opsætning og ibrug tagning af fyret for 3 år siden kostede os en vandskade og 9 mdr i skurvogn, men det er en anden historie!

17 de junio de 2019

hej
Det er korrekt at Panasonic kræver det skal være en Pro Partner som skal lave eftersynet for at garantien er udvidet ud over købeloven.
De 9 mdr. i skurvogn er som du skriver en anden sag og har//// intet//// med os at gør.
Vh Kim Busch

Overholdte ikke aftale

Overholdte ikke aftale. Dårlig stil.
For 14 dage siden aftalte jeg gasfyrsservice til idag mellem 12 og 16.
Kl. 13.55 på dagen, meddeler kontoret at montøren ikke kan nå det, da anden aftale driller. Ingen beklagelse eller undskyldning. Heller ikke fra direktøren efter 1. Henvendelse på mail. Den måtte jeg bede om efterfølgende.
Heller ingen løsningsorienteret dialog om hurtig nyt møde. Sternberg VVS kan ikke anbefales.

21 de mayo de 2019

Hej Peter
Tak for din anmeldes og skal nævne som i fortløbende mailen at jeg også syntes det er pisse irriterende.
At min undskyldning ikke inden holdet ordet undskyld og dette har stødt dig er jeg oprindelig ked af.
Vh Kim Busch

Nyt Gasfyr

Vores gamle gasfyr stod af og vi fik øjeblikkeligt et godt tilbud fra Sternberg og en hurtig tid til at få udskiftet gasfyret og varmeveksler. Efter en halv dag var det hele monteret med nye rør o.s.v. Af venlige kompetente håndværkere og det hele kører supergodt og vi kan se en markant ændring på gas/el måler. Sternberg sørgede også for at vi fik energitilskud og oplysninger til håndværkerfradraget. Fakturaen var også som lovet, men regningen for den første undersøgelse var forkert. Fejlen blev dog hurtigt rettet med et smil, så ikke færre stjerner pga det. Godt gået og vi ses til service når garantien udløber.

5 de mayo de 2019

Nyt naturgasfyr

Vi fik opsat nyt naturgasfyr og er meget tilfredse med installationen. Håndværkeren arbejdede stædigt for at få løst op for en prop i et blandingsbatteri, som ellers ikke normalt ville kunne skilles ad og det lykkedes. Mange tak

4 de abril de 2019

En fantastisk købsoplevelse

En fantastisk købsoplevelse, af nyt gasfyr, hele vejen igennem.
Hurtig til at udarbejde tilbud – svare på spørgsmål og lave tilretninger til ændret ønsker.
Overhold tiden for installationen og – efterlod alt ryddet og rent gjort.
Et imødekommende og behagelige team, der forestod installationen.
Vil helt sikkert anvende dem til andre VVS opgaver.

21 de marzo de 2019

Rigtig god service

Rigtig god service, flinke og servicemindede svende. Nyt gasfyr og varmtvandsbeholder på 5 timer. Selv oprydning er til ug. Tak for det. "Drenge" !

14 de marzo de 2019

Super professionelt firma.

Bruger firmaet til mit gasfyr og har lige haft en VVS mand ude for at fixe en masse småting. De er altid venlige og rydder pænt op efter sig. Vil til enhver tid anbefale firmaet til andre.

7 de febrero de 2019

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.